Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Garip bana şimdilik yetiyor. İşe gitmek için ideal az yakıyor vergisi ucuz tam bana göre bir araç. Bazı ağır bakımlarını da yaptırdım. şu anda çok güzel durumda. Bu nedenle onu satmayı istemiyorum. Başka bir araç almayacağım Garip ile idare edeceğim.
Bugün evdeyim. Çamaşır yıkadım evi makinaladım. Bunun dışında aynı şeyler bol bol çay kahve içiyorum böyle geçiyor bugün... Akşama bir arkadaşım gelecek Bursa'dan.
Günaydın arkadaşlar... Herkese iyi Pazarlar... Bugün Bursa'dan bir arkadaşım bana misafir. Birlikte kahvaltı yaptık ve şimdi oturuyoruz. Bugün motosikletime ufak bir temizlik yapacağım. Motosikletimle ilgilenmeyi seviyorum.
Bugun motosikletim mavis ile temizlik gunumuz. Sabunlu sulu bezle silinip kuru bezle kurulanarak guzelce temizlendik. Benim icin de bir hobi motorumu temizlemek ve onunla ilgilenmek..
GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi