Ynt: Garip İle İki Garip Yollarda (2015)
Arkadaşlar,
İyi bir kampçı olmak için bir karavana ihtiyacınız yoktur. Ben kendime karavan da yaptım. Karavanımla çok güzel kamplara da katıldım. Yazın izci kamplarına da katıldım. sonuçta öyle gerekti çekici aracımı sattım. Karavansız kaldım. Motorumla solo özgürce kamp yapmaya devam ettim ve ediyorum. Karavan sadece bir araçtır arkadaşlar. Bugün olur yarın olmaz. Bugün olmaz yarın daha iyisi olur insanda önemli olan karavanı kamp yapmak için kullanmamızdır. Yani aslolan kampçılıktır. Kampçılık da her türlü araçla yapılır. Hatta araçsız da yapılır arkadaşlar. Benim düşüncem böyle. Bu şekilde düşündüğüm için her şekilde özgür gezip özgürce kamp yapabilen bir kampçıyım ben. Bu düşüncemi her türlü kampımda, oluşumumda ve etkinliğimde bir ilke olarak ele alıyorum arkadaşlar. Bu ne ikinci sınıf bir insanlık ne de bir şey değil. Aslolan gerçek olan bu. İnsanın genç yaşında karavanı olmayabiliyor veya karavanı olup sonradan olmayabiliyor demek ki aslolan ve önemli olan karavan değil arkadaşlar. Aslolan gezgin özgür bir ruh başka da bir şey değil. Bu ruha sahip olan pekala karavansız da her yeri gezebiliyor arkadaşlar.