Merhaba arkadaşlar,
Yeni sezona başlarken bugün internetten birkaç ürün aldım ve eksiklerimin birkısmını böylelikle tamamladım.
Ben bir otomobil kampçısıyım arkadaşlar. Benim amacım aracımla güzel zaman geçirmek, doğaya çıkmak, doğada kendi başıma yetmek ve bunun zevkini ve hazzını yaşamaktır.
İlle bir karavan sahibi olmak, ille karavanla gezmek, ille arabanın içinde yatmak gibi bir sıkıntım yoktur arkadaşlar yine bunun gibi, İlle Avrupa gezmek gibi bir kaygım ve saçma kendimi ispat derdim de yoktur. Kimse ile bir şey yarıştırmak gibi bir derdim yok. Ben basit bir kampçıyım kendi gücüm kadar yakın çevremde gezip tozuyorum. Hiçbir iddiam ve kimseyle bir şey yarıştırmam söz konusu değil arkadaşlar. Ben tekrar ve tekrar bu işleri kendi gücüm kadar yapageldiğimi her ortamda söyledim ve söylüyorum.
Gelelim yeni donanımın bir kısmısına. İnternetten gelenler....
1-Sn. Rüzgar'ın kitabı...
Bu kitabı okumadan olmazdı. Gerçi Sn. Rüzgar'ın gezi yazılarını hep zamanında okudum eğer bu bir gezi yazısı derlemesiyse bile kütüphanemde mutlaka bulunmasını istediğim bir kitap bu...
2-Bakır Cezve seti... Beş adet bakır cezve değişik boyutta ben sadece bir boyutu kullanacağım kampta kahve keyfimi yapmak için...
3-Şişme yatak ve pompa: Şişme yatak konforlu oluyor. Motosikletle gezerken kullanamıyordum şimdi otomobille daha rahat etmek hakkım...
4-Kamp ocağı: Artık kartuşlu kamp ocağı kullanacağım.
5-Kamp tencere seti bir kişilik: Bu da çok işime yarayacak.
Yakında bu sezondaki gezilerime başlayacağım arkadaşlar...