İç Anadolu'da soğuklar başladı. Bugün biraz Ankara'da gezdim. Bir başka güzeldir bu şehrin soğuğu efendim.
Bu arada Notos dergisine üye oldum. Ama dergim İstanbul'daki kitap fuarı nedeniyle geç gelecek. Olsun.
Zaten Ot ve Kafkaokur dergilerini okuyorum. Bunlara ek olarak bir de on-line Altzine okuyorum efendim.
Yani baya bir dergi okuyorum. Bu bazen kitap okumamı yavaşlatıyor ama olsun. Onun da keyfi ayrı.
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pazar'dan bu yana Stephen King'in kendi hikayesini anlattığı Yazma Sanatı kitabını da bitirdik. Kitap Stephen King'in yazma üzerine fikir ve düşünceleri yanısıra kendi yaşam ve yazma öyküsünü de anlatması bakımından güzel.
Ben hala severek King okurum. Ama lise yıllarında bütün kitaplarını okumuştum. Etkileyici hikayeleri ve akışkanlığı, sadeliği, gerilimiyle çok severim.
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kahve keyfi saatimiz... Her zamanki gibi bakır cezvemde demlendirdiğim Türk kahvemi içmeden önce bol bol kokusunu içime çekiyorum. İşte bu kokuya bayılıyorum.
Buradan bu keyfi de sizinle paylaşıyorum efendim. Nerede bir kahve keyfi yapan varsa afiyet olsun efendim. Allah keyfimizi daim etsin.
Selamlar...
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu arada yeni dergim, ilk Notos'um geldi. Notos yunanca Güney demekmiş. Derginin içeriği oldukça kapsamlı. Ama ben yeni yazarlardan öykülere yer verdikleri için abone oldum.
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün çekici aracım Güçlü'ye muayene yaptırdım. Malesef muayeneyi geçemedik. Ön fren hortumlarımız yıpranmış. Güçlü ile bana sanayii yolları gözüktü...
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evimize geldik ve çikolatalı mochamızı içtik çok şükür.
Evimizde okuma keyfi yapmaya devam...
Böyle akşamlarda biraz hafif müzikle beraber biraz ondan, biraz bundan okuruz. Ve günün yorgunluğunu böyle atarız üstümüzden.
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün Güçlü ile sanayideydik. Güçlü'ye Şaşmaz'da Can Oto Ford Bakıyor. Ön fren hortumları ve sağ ön tekerleğin bilyesi değişti. Arada bakım lazım tabii.
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi