Ynt: Elektrikli Oto Battaniyeleri Hakkında Bilgisi Olanlar Var mı?
1-kaya75
2-toffy
3-mayıstosböce-2 ad
4-tango -2 ad
5- alfonse - 3adet düşünüyorum
500W invertörüme 220V battaniyelerden bağlarsam araç akümden saatte kaç amper çekerim?
(Buna göre belki ev tipi battaniye satın alıp, evde de kullanıp, invertörle araçtada kullanmayı tercih edebilirim)
2)
cihanülker' Alıntı:
erkan toyota muhabbet bölümünde ,içinde var resmi ölçüleri filan , oradan bakabilirsin
O konunun içinide de, internette de aradım, bulamadım resimlerini... Link verebilecek olan var mı?
3)
Araçtan çadıra kablo çekmek istemiyorum...
Bende 12V çakmak çıkışıda olan, 10A akülü bi akü takviye cihazı var...
Bu takviye cihazını çadıra alsam, battaniyeyi bu cihazla (10A/2.67) 3.5 saat çalıştırırım, hesabım doğru mu?
4)
Araç çakmağından çadıra kablo çektiğimizde, çakmaktan çektiğimiz amper uzun kablo boyu yüzünden düşer...
Kaç mt, hangi kalınlıkta kabloda, ne kadar amper kaybımız olur?
Bu düşmüş amper battaniyeyi veya uyku tulumunu çalıştırırmı?
5)
tugsan75' Alıntı:
Toyota buluşmasında,saolasın Cihan getirmişti ve kullandım.İster inanın ister inanmayın,akşam kapatmak zorunda kaldım çünkü bayaaa sıcak olmuştu altım.Kolon kablosuyla uzatılmıştı,açma kapama düğmeside vardı.Almak isteyenlere benden OK. ;D
"Kolon kablosu" derken?
6)
Üzerine yatarsak, yerdeki sert cisim, cebimizdeki sert bişey veya ağırlığımız (115 kg
) zarar vermez mi altımızdaki örtüye?
7)
Çadır içi veya araç içi nemlendiğinde bu elektrikli örtüler kısa devre yapmaz mı?
8)
"Ankara eskişehir yolu 35. km de arslanlar petrol ofisi sahasında taşarslan aksesuar ve giyim markette bulabilirsiniz tel:0535 453 33 48" denmiş...
Burası tam nerede, Eskişehir istikametine giderken di mi? Eğer öyleyse Eskişehire doğru mesa koru kavşağını geçince mi?
9)
Ankarada satın alabileceğimiz başka neresi var?
10)
Konu açıldığındaki fiyatları 40 ve 150, şu anda ne kadar? Umarım zamlanmamıştır...
Şimdiden Teşekkürler...
Selamlar...