Elektrikli Oto Battaniyeleri Hakkında Bilgisi Olanlar Var mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kyaz75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 127
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 93,121

Etiketler
Ynt: Elektrikli Oto Battaniyeleri Hakkında Bilgisi Olanlar Var mı?

ölçüleri ne acaba iki adetmi almamız gerekecek herhalde aracımın içini yatak pozisyonuna getirdiğimde 143x190 oluyor çift kişilik varsa onlardan almak lazım

simurg2' Alıntı:
ölçüleri ne acaba iki adetmi almamız gerekecek herhalde aracımın içini yatak pozisyonuna getirdiğimde 143x190 oluyor çift kişilik varsa onlardan almak lazım

erkan toyota muhabbet bölümünde ,içinde var resmi ölçüleri filan , oradan bakabilirsin ;)

Beyler yanliz dikkat battaniyenin tersi duzu var. tersi isitmiyor. sedat kardeş o yuzden isinamadi belkide

Toyota buluşmasında,saolasın Cihan getirmişti ve kullandım.İster inanın ister inanmayın,akşam kapatmak zorunda kaldım çünkü bayaaa sıcak olmuştu altım.Kolon kablosuyla uzatılmıştı,açma kapama düğmeside vardı.Almak isteyenlere benden OK. ;D

simurg2' Alıntı:
Elektirikli battaniye olayını bende düşünüyorum araç içinde yatmak için ama araç içinde buharlaşmadan dolayı çok soğuk olduğu söyleniyor bir camı aralık bırakarak bu sorun çözülebilirmi ne dersiniz arkadaşalr

Verilen nefes, soğuk yüzeye teması neticesinde yoğunlaşır ve sıvı hale dönüşür. Yolda giderken ön camı ısıtarak bu problemi çözersiniz. Yatarken bu problem karavanlarda izolasyon ve çift cam ile giderilir. Sizin de mümkün olduğu kadar dışarının soğunu içeri nakleden yerleri kapatmanız gerekir ki çok da kolay değildir. Bu nedenle en azından camları içeriden güneşlik vs ile kapatabilirsiniz.

Üretici adrese kargo ile gönderiyor.Aramanız yeterli.

Arkadaşlar ben görüştüm 12 volt 32wat 2,66 amp. güç çekiyor fiyatı 40tl. üratici tel0542-5472950

havaleyle kargo yapıyorlar.telden Seyit Tuğsuz beyle görüşünüz .almadım ama kullananlardan bilgi

almak lazım birde boyutunu sormayı unuttum o konuda bilgim yok.

RedlinE' Alıntı:
Beyler yanliz dikkat battaniyenin tersi duzu var. tersi isitmiyor. sedat kardeş o yuzden isinamadi belkide

Hadi ya ben hiç dikkat etmemiştim ters düz olayına :D
Ben kabloyu uzattım ama ince kablo kullanmışım ondan diye düşünmüştük.
Yinede faydası oldu, battaniye olmasaydı hiç yatamazdım. Gece yatmadan önce -7 dereceyi görmüştük, gece yarısı ve sabaha karşı daha soğuktu sanırım.

Cihan bir daha senin araba ile alışverişe gitmeyelim. Bir şey alacağımız zaman benim vosvosla gidelim.
Yanlış hatırlamıyorsam biz battaniyelere 45 lira ödedik ;D

boyutları hakkında bilgi verebilirmisiniz

hsbasar' Alıntı:
Cihan bir daha senin araba ile alışverişe gitmeyelim. Bir şey alacağımız zaman benim vosvosla gidelim.
Yanlış hatırlamıyorsam biz battaniyelere 45 lira ödedik ;D

hayır sedat 40 ar liraya aldık ,yanlış hatırlıyorsun ben sonra 5-6 adet daha aldım ;)

burdaki mesajları okuduktan sonra bende bir şahika battaniye aldım... geçtiğimiz hafta edirnedeki trakoff un şenliğinde kullandım.... gerçeten çok memnun kaldım...posta havalesi yapıldıktan sonra kargoya veriyorlar. ben acele olduğunu söyleyince ...cumartesi günü sabah ürünü esenler otogardan teslim aldım...seyit beyle cuma günü öğlenden sonra konuşmuştuk böyle bir hizmet.....müşteriye verilen değer...gerçekten hepsinden önemli........seyitbeye burdan tekrar teşekkür ediyorum...bu arada fiyatı 40 tl ye..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
Enes Güllü

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR