Elektrikli Oto Battaniyeleri Hakkında Bilgisi Olanlar Var mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kyaz75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 127
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 93,121
Ynt: Elektrikli Oto Battaniyeleri Hakkında Bilgisi Olanlar Var mı?

uyku tulumu 12 v oto battaniyesi ile aynı teknik bilgilere sahip tir yalnız fiyatları farklı dır 12 V. oto battaniye 40.00 Tl, 12 V uyku tulumu 150.00+5.00 tl gönderim ücreti KOCAELİ Körfez kamyon garajı arkadaş market tel:0544 818 41 41, Özdilek yanı kıncılar petrol marketi tel:0262 371 37 06, Gebze yılmaz kamyon garajı hacıahmetoğlu aksesuar market tl:0532 595 33 28 adreslerinden yalnızca ürünlerimiz olan 12 veya 24 volt oto elektrikli battaniye ile 12 veya 24 volt otomatik termostatlı oto su ısıtıcısı bulabilirsiniz uyku tulumu için üretici firma şahikatermo ya müracaat edebilirsiniz. saygılar

Etiketler

yukarıda resimde görülen oto elektrikli battaniye bir zamanlar shell clup kart ile shell benzinliklerinde puanla promosyon olarak dağıtıldı 24volt u olmadığı için kamyoncular kullanamadı hem boyutu kısa hemde 220 volt elektrikli battaniye rezistansından çoklu paralel bağlantı ile 12 volt yapılmaya çalışılmış çoklu paralel balantılarında ark yaparak bağlantı eklerinden yanmak suretiyle tehlike arzetmiştir. bu hususta Türkiyeye ürettiği patentli şahikatermo marka oto elektrikli battaniye ile isim yapmış, 12volt için ayrı 24 volt için ayrı seri bağlantılı özel alaşımdan oluşan orjinal rezistans kullanarak asla yangın riski taşımayan oto elektrikli battaniyelerini almanızı tavsiye ederim bu ürünler yol boyu kamyoncu dinlenme tesislerinde gümrük çevesindeki tır parkı ve aksesuarcılara satılmaktadır.

ankarada bayiniz varsa adres tlf alabilir miyim?

ankara eskişehir yolu 35. km de arslanlar petrol ofisi sahasında taşarslan aksesuar ve giyim markette bulabilirsiniz tel:0535 453 33 48

şahikatermo battaniye veya uyku tulumu alıp kullanan arkadaşlar varmı ürünü tavsiye edermisiniz

artık kış geldi ısınma problemleri başladı tabi geçen sene kış sonu almıştım battaniyemi bir kere kullanmak nasip oldu gayet güzel bir ürün tavsiye ederim ama elektrikli battaniye araçta yatmak için çözüm olmuyor aracın içi aşırı soğuduğu için açıkta kalan yerleriniz adeta buz tutuyor

Battaniyeyi Ankarada hala aynı yerden mi temin ediyoruz ? Yeni satış noktanız veya adrese kargolama imkanınız var mı?

Birde istanbul İkitelli bölgesinde adres verirseniz bizde almak isteriz. Birde bende 110 x 190 yatak var. Süngerin üzerine sericem sorun olurmu ?

arkadaşlar ben kullanıyorum gayette memnunum , araç üstü çadırda ,alt kısma sererek kullanıyorum , üstede uyku tulumunu yorgan gibiserip ,yatıyorum , -7 derecede yattım gayette rahattı ,tabi aküden biraz yiyiyor ,akünüz sağlam değilse ,kesinlikle kullanmayın ,dağbaşında kalırsınız ,saate yaklaşık 3 amper çekiyor ,bence gayet güzel bir ürün

Arabada herşey hazır ama ısınma sıkıntısı var. Araç çalışmadan ne yaparız derdindeyim. Bende benzinli vebasto var. Ama takmadım. Dizel olsa hemen takardım. Benzinli olduğundan düşünmüyorum. Karavan kamp ta sıkıntı yok. Ama dağ başında bir alet lazım ama ne ?

dagciark28' Alıntı:
Arabada herşey hazır ama ısınma sıkıntısı var. Araç çalışmadan ne yaparız derdindeyim. Bende benzinli vebasto var. Ama takmadım. Dizel olsa hemen takardım. Benzinli olduğundan düşünmüyorum. Karavan kamp ta sıkıntı yok. Ama dağ başında bir alet lazım ama ne ?

arkın by benzinli webastonuzu neden taşınır bir hale getirmiyorsunuz , yani yanına paslanmazdan küçük bir depo yaptırarak ,veya önüne ,araçta yatacağınız zaman aracın yakın bir yerine koyarsınız ,havaçıkışından alacağınız hortumla , aracın içini ısıtabilirsiniz ,çok rahat öreneğinide gördüm ,2 hafta önce bir arkadaşımız ,port bagaja tutturuyor ,araç üstü çadır içini ısıtıyordu bu şekilde

Elektirikli battaniye olayını bende düşünüyorum araç içinde yatmak için ama araç içinde buharlaşmadan dolayı çok soğuk olduğu söyleniyor bir camı aralık bırakarak bu sorun çözülebilirmi ne dersiniz arkadaşalr

simurg2' Alıntı:
Elektirikli battaniye olayını bende düşünüyorum araç içinde yatmak için ama araç içinde buharlaşmadan dolayı çok soğuk olduğu söyleniyor bir camı aralık bırakarak bu sorun çözülebilirmi ne dersiniz arkadaşalr

erkan bu battaniyeyi üstüne örtecekmişin gibi ,düşünme ,altına serecek şekilde düşün alt kısından devamlı sıcaksın ,üstünüde uyku tulumu veya battaniye ile halletinmi bomba benden söylemesi ,toyota buluşmasında 3-5 kişi böyle yatmıştık sıcacık ;)

o zaman siparış vermek lazım bizim için olmasada hanım ve çocukla gittiğimiz kamplarda lazım olacak cevabınız için teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
Enes Güllü

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR