E
Teşekkürler, Eyüp Bey...zirvelerin sesi' Alıntı:Allah gezmelerinizi-mutlulugunuzu daim etsin
mhmtabi' Alıntı:Sevgili Ülker abla ve Yavuz abi, ilk uzun süreli gezimizde size rastlamak ve bir süre beraber konaklamak bizim için gerçekten de büyük bir şans idi.
Sevinç-Mehmet
zirvelerin sesi' Alıntı:Haziran sonu gibi bu Koy a bir günümü ayırdım.. giriş ücreti normal.. manzara güzel olmasına karşın , bir şeyler yemek istediginizde oradaki gözleme vs yapan vatandaşlar fahiş fiyat uyguluyorlar.. 3 aile gittik.. gözleme yedik kola vs içtik... fiyat olması gerekenden en az 3 misli fazla geldi.. ayıp ayıp.. hadi dedim bir tatsızlık çıkmasın , yanımda misafirler vardı..itiraz etmedim.. aldıkları paranın hayrını görmesinler inşallah.. aynı serzenişimden oradaki fiyatları denetlemeyen belediyeyi de dahil ediyorum.. bir daha gidermiyim bilmiyorum.. gitsemde onlardan bir kutu su bile almam.. ne yazıkki böyle sahil şeritlerini ihale ile önüne gelene veriyorlar.. onlarda soyulacak kaz misali yoluyorlar.. bize bunu yapanlar Turistlere ne yapmaz..
zirvelerin sesi' Alıntı:Haziran sonu gibi bu Koy a bir günümü ayırdım.. giriş ücreti normal.. manzara güzel olmasına karşın , bir şeyler yemek istediginizde oradaki gözleme vs yapan vatandaşlar fahiş fiyat uyguluyorlar..
eralpserper' Alıntı:Bilgi değil ama bir tahminimi paylaşayım.
"Gemiler" de zamanla söylene söylene "Gemile" ye dönüşmüş olabilir mi?