ahmetvargelen
Kamp II
Ynt: E P G04&13:hırvatistan Ve Slovenya
Takip, Ferhat bey, konusturuyorsunuz yine
Takip, Ferhat bey, konusturuyorsunuz yine
Teşekkürler Adaşım.windyhill' Alıntı:Paylaşımınız için çok teşekkürler elinize emeğinize sağlık
Rotamızın hazırlanmasında Cavid Hocamın da büyük emeğinin olduğunu belirtmek lazım. Hatta yolda bile arayıp fikrini almıştım. Cavid Hocama da buradan tekrar teşekkür.mustafayetim' Alıntı:Tek kelime ile olağanüstü bir rota, harika bir anlatım.
Merhaba, Hırvatistan'ın bu bölgesinde A1 otoyolu var. Ben navigasyonda ücretli yolları kaldırmıştım otoyol kullanımı yapmadım. Rijeka sonrası yine otoyol dışı yollar var. Hırvatistandaki E61 numaralı yol normal ulaşım yolu. Rijeka sonrasında uzunca bir miktar otoyoldan da gittim bu kısım ücretsizdi. Aynı yol Slovenya'ya giriyor ye en kısa yoldan İtalya'ya ulaşıyor. Dönüşte daha hızlı dönmek istediğimden Zagrep sonrası tamamen otoyollardan gitmiştim.anstel' Alıntı:splitden sonra girdiğiniz yol ücretsizdi anladığım kadarı ile peki rijekadan sonra paralı yolamı girdiniz ? eğer girdiyseniz ne kadar ücreti vardı acaba
Çok teşekkürler Haşmet Bey.drares' Alıntı:Çok güzel bir gezi! fotoğraflarıyla, ölçülü anlatımıyla, koordinat ve fiyat bilgileriyle her türlü beklentiye cevap veriyor. Elinize sağlık