Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,333
Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye

silifke_mesut' Alıntı:
Aracınız harika gözüküyor Kürşad bey, Borboros beyin aracından sonra, sizin aracı da görünce sanırım bende ilerde dico 1 peşine düşecek gibiyim.

teşekkürler
:smiley:

Etiketler

sinyaller güzel durmuş yahu, ben de mi beyaz yapsam acaba çatlak patlak benimkiler de. komple değiştirmeyi planlıyorum farları ???

fastjunkie' Alıntı:
sinyaller güzel durmuş yahu, ben de mi beyaz yapsam acaba çatlak patlak benimkiler de. komple değiştirmeyi planlıyorum farları ???

güzel oldular bencede , ingiltere ebayden aldım ben

Hayırlı olsun kürşat bey,zefkli kışıkırtıcı heycanlı tek kelime ile güzel iş çıkartıyorsunuz,resimlere bakıyoruz sadece...

PROF11' Alıntı:
Hayırlı olsun kürşat bey,zefkli kışıkırtıcı heycanlı tek kelime ile güzel iş çıkartıyorsunuz,resimlere bakıyoruz sadece...

Çok teşekkürler :smiley:

Bu arada konuyu takip eden ve discovery 1 v8 toplamak isteyenler için önemli bir uyarım olucak. eğer 33 inch lastik veya üstüne çıkıcaksanız, araç otomatik vites ise malesef lastiği çevirmede sorunlar oluyor. Ben emin olamadığım için deneyerek karar vermek istemiştim ve 1 aydır denemelerimden sonra bu hafta şanzıman oranlarını değiştiriyorum. Araç standart hali ile 33 lastikle v8 180 beygir bir araç gibi gücünü lastiklere iletemiyor, bu modifiyeyide yaptıkdan sonra tekrar test edip sonuçları buraya yazıcam .

Tempus' Alıntı:
Bu arada konuyu takip eden ve discovery 1 v8 toplamak isteyenler için önemli bir uyarım olucak. eğer 33 inch lastik veya üstüne çıkıcaksanız, araç otomatik vites ise malesef lastiği çevirmede sorunlar oluyor. Ben emin olamadığım için deneyerek karar vermek istemiştim ve 1 aydır denemelerimden sonra bu hafta şanzıman oranlarını değiştiriyorum. Araç standart hali ile 33 lastikle v8 180 beygir bir araç gibi gücünü lastiklere iletemiyor, bu modifiyeyide yaptıkdan sonra tekrar test edip sonuçları buraya yazıcam .

manuelde 1 ve 2 aralığı çok kısa kalıyor, neredeyse hiç kullanmıyorum. 33 de daha dolu oluyormuş, bu açıdan manuelin bir artısı var sanırım.

umutcelikel' Alıntı:
Link atın Onur Beyğğğ hemen sipariş verelim size ebayden ayıpsınız... Gemiyle teslim ;D ;D ;D

aman aman gemi teslimi beni bozar abi.. ;D ;D ;D ;D

Manuelin oranları daha iyi olabilir bilemiyorum, ama gücü ve torku hissedebilmek, rampada aracın bayılmaması için otomatik vitesde 33 lastikde oran değişikliği şart

Tempus' Alıntı:
otomatik vites oranları ile mi oynayacaksınız kürşat bey,çekişi artırabilrsiniz lakin asfalt hızında düşüş olur diye tahmin ediyorum kolay gelsin,saygılar

Kürşat Bey,
Bir çok arkadaşın sticker arayışı olduğunu gördüm, müsade ederseniz sizin konudan cevap vereceğim :D
Sizin de söylediğiniz gibi ebay.co.uk de LR için çok çeşit var ben bu hafta 7 tane sipariş verdim posta ile 1-1,5 pound a yolluyorlar isteyen arkadaşlar da bu şekilde sipariş edebilirler. Bu arada disco yu keyifle takip ediyoruz ;D bende bir garaj bölümü açacağım yakında. selamlar murat

Kürşat, otomatik şanzımanda oran değişimi biraz sıkıntılı, tork konvertörü olduğu için sonuç alamıyorsun bildiğim kadarıyla. Naci kaptan 1.66 ya kadar tüm oranları denemişti ona bi danış istersen. Manuel ise 1.41 oran 33" ile muhteşem, son sürat ise kesinlikle düşmmüyor aksine artıyor, 3. viteste 150 yapıyor :smiley: 150-160 ile otobanda çok rahat cruise yapılıyor ama maliyetli tabii ;) İşin aslı bu araçlarda gerek te yok ilk 3 vitesteki tepki harika önemli olan da bu.

Bugün arabanın arazi şanzımanı oranları 1.22 den 1.41 ile değiştirildi, ilk izlenim etkisi çok olumlu yönde. Low a alınca özellikle arabada ciddi olarka ilk tepkide artış var.

Beyaz sinyal seti monte edildi aracın son halide böyle

[attachment=1]

IMG_0223.jpg

Deep' Alıntı:
Kürşat, otomatik şanzımanda oran değişimi biraz sıkıntılı, tork konvertörü olduğu için sonuç alamıyorsun bildiğim kadarıyla. Naci kaptan 1.66 ya kadar tüm oranları denemişti ona bi danış istersen. Manuel ise 1.41 oran 33" ile muhteşem, son sürat ise kesinlikle düşmmüyor aksine artıyor, 3. viteste 150 yapıyor :smiley: 150-160 ile otobanda çok rahat cruise yapılıyor ama maliyetli tabii ;) İşin aslı bu araçlarda gerek te yok ilk 3 vitesteki tepki harika önemli olan da bu.

Mert taktık bugün 1.41 ve ilk izlenimim arabanın kalkışı baya baya güçlendi, yolda 60-70 giderken gaza bastığında verdiği tepki baya güzel oldu. Eskiden 33 leri taktıkdan sonra araba tepki vermiyordu nerdeyse.

Low a alıp denedim bizim sitede low da kalkışda resmen koltuğa yapıştırdı beni, eskiden hiç böyle bir his yaşatmamıştı, arazidede deneyeyim bu pazar daha fazla bilgi vericem :smiley:

Düz vites mutlaka bu gibi konularda daha avantajlı ama otomatik seviyorum napayim :smiley:

Tempus' Alıntı:
Bugün arabanın arazi şanzımanı oranları 1.22 den 1.41 ile değiştirildi, ilk izlenim etkisi çok olumlu yönde. Low a alınca özellikle arabada ciddi olarka ilk tepkide artış var.

Beyaz sinyal seti monte edildi aracın son halide böyle

[attachment=1]

Süper süper valla allah nazardan saklasın

Tempus' Alıntı:
Mert taktık bugün 1.41 ve ilk izlenimim arabanın kalkışı baya baya güçlendi, yolda 60-70 giderken gaza bastığında verdiği tepki baya güzel oldu. Eskiden 33 leri taktıkdan sonra araba tepki vermiyordu nerdeyse.

Low a alıp denedim bizim sitede low da kalkışda resmen koltuğa yapıştırdı beni, eskiden hiç böyle bir his yaşatmamıştı, arazidede deneyeyim bu pazar daha fazla bilgi vericem :smiley:

Düz vites mutlaka bu gibi konularda daha avantajlı ama otomatik seviyorum napayim :smiley:
yeni aracınızı yeni yılınızda iyi çamurla kullanın kürşat bey.saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR