Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,333
Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye

Kürşat bey ; Gezenbilir sitesini rast gele buldum o günden beri sıkı takipçisi oldum. Beni ' de bir Land Rover hastası yaptığınıza emin olabilirsiniz. Yaza bilgi ve deneyimlerinizden istifade etmeyi mutlaka istiyeceğim. Şimdilik sıkı takipçinizim saygılarımla Osman Kürklü

Etiketler

avcı033' Alıntı:
Kürşat bey ; Gezenbilir sitesini rast gele buldum o günden beri sıkı takipçisi oldum. Beni ' de bir Land Rover hastası yaptığınıza emin olabilirsiniz. Yaza bilgi ve deneyimlerinizden istifade etmeyi mutlaka istiyeceğim. Şimdilik sıkı takipçinizim saygılarımla Osman Kürklü

Teşekkür ederim Osman bey elimden gelen yardımı yaparım.
:smiley:

Sticker ile ilgili bütün sıkıntılarınızı gidereceğim az kaldı arkadaşlar sitemiz yayınlanmak üzere

abicim canavar muhtesem olmus ama sanki ön tanpon biraz cılır olmus o kaslı görüntüye. ama böyle bir tanpon

bul bar.jpg

ön tampon daha bitmedi, plan projesi hazır demirleri büküldü ama vakit bulup götüremedim demirciye, hatta ona takmak için 2 tane orjinal LR sis ve 2 tane hella sis lambasıda hazır :smiley:

Takip ettiğim kadarıyla çok fazla araç değiştiriyorsunuz.
Bunu ne zaman satacaksınız :D Ona göre araç aramaktan vazgeçecem.

onda yaraydı disco 1 belki daha uzun kalabilir:smiley:
3 ay 1 gün mesela:smiley:

hahaha normal diilim ben arkadaşlar :smiley: mesela bugün gidip arabaya yeni buji kabloları , distribütör için water prof kılıf filan ladım, lpg için özel buji sordurdum, kaporta ve boya için fiyat alıyorum sanki 5 sene daha kullanıcam gibi, ama diğer yandan aracı isteyen 1-2 kişi var anlaşırsakda satarım ;D ;D ;D açıkcası araba yapmakdan çok keyif alıyorum farklı arabaları denemekden de, maddi durumuma görede araba değiştirmekden kaçınmıyorum.

şimdide bu kalırsa zevkle binicem en az 1 sene daha ama satarsamda 1 hafta içinde başka bişey alır binerim :smiley:

5 dakika önce 98 siyah Disco1 ile antlaştık :smiley:
Nasip, artık diğer aracınızı alırım :smiley:
Jeep'cilikten, Land'ciliğe transfer :D

ict3055' Alıntı:
5 dakika önce 98 siyah Disco1 ile antlaştık :smiley:
Nasip, artık diğer aracınızı alırım :smiley:
Jeep'cilikten, Land'ciliğe transfer :D

hayırlı olsun allah kazasız belasız kullandırsın :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR