Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,333
Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye

Su geçirmez water proff koltuk kılıfları

[attachment=1]

IMG_2953.jpg

Etiketler

tüm sarı ve kırmızı sinyal lambalarının beyaz versiyonları

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

IMG_2947.jpg

IMG_2948.jpg

IMG_2949.jpg

Kürşad Bey parçalar çok güzel görünüyorlar.Uzun zamandır stiker arayışı içindeyiz acaba nerden temin ettiğinizi öğrenebilirmiyim :D ?

Assasin' Alıntı:
Kürşad Bey parçalar çok güzel görünüyorlar.Uzun zamandır stiker arayışı içindeyiz acaba nerden temin ettiğinizi öğrenebilirmiyim :D ?

hepsi ingiltere ebayden, 2-3 ayda bir ordan gelen bir ahbabım var ona aldırıyorum getiriyor saolsun :smiley:

hsbasar' Alıntı:
Kürşad kılıfları nerden ve kaça aldın, ben humaya sormuştum yoktu :D

Sedat ingiltere ebayden aldırıyorum bir ahbap getiriyor, britpart ama malesef hümaya çok söylememe rağmen bu kılıfları getirmiyorlar, disco2 yede ben almıştım bunlardan şimdi 1 e de aldım. Çok kullanışlı ve çok sağlamlar branda gibi.

Tempus' Alıntı:
hepsi ingiltere ebayden, 2-3 ayda bir ordan gelen bir ahbabım var ona aldırıyorum getiriyor saolsun :smiley:
Çok şanslısınız.Kime sticker bastırmaya çalışsak naz yapıyorlar.20 sticker için iş yapmıyorlar.Allah arttırsın işlerini ne diyelim :D

kürsat bu hareketlerin üzerine defender sevdamdan vazgeçip yeniden disco 1 askı başlattın:smiley:
ben de bi tane az km li standart bulup yavaş yavaş başlamayı düsünüyorum,
yaza kadar şekillendirirsem boyayı da eş yaparız belki ne dersin?
aynısından iki tane gibi:smiley::smiley:

Aracınız harika gözüküyor Kürşad bey, Borboros beyin aracından sonra, sizin aracı da görünce sanırım bende ilerde dico 1 peşine düşecek gibiyim.

Arabanın son hali, ağır hizmet kullanımına başladık :smiley:

Sinyaller beyaz olanlarla değiştirildi, arka çalışma lambası LED olanla değiştirildi.

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

siltas26122010024.jpg

siltas26122010006.jpg

siltas26122010018.jpg

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

Fotoğraflar için Yasemine çok teşekkürler

siltas26122010211.jpg

siltas26122010774.jpg

siltas26122010730.jpg

zapatista' Alıntı:
kürsat bu hareketlerin üzerine defender sevdamdan vazgeçip yeniden disco 1 askı başlattın:smiley:
ben de bi tane az km li standart bulup yavaş yavaş başlamayı düsünüyorum,
yaza kadar şekillendirirsem boyayı da eş yaparız belki ne dersin?
aynısından iki tane gibi:smiley::smiley:

Yaparız ne istiyorsan dostum :smiley: benimkinde yapıcak 1-2 ufak iş kaldı sonra bişey kalmıycak ben yapacak bişey bulamayıp sıkılırsam sana devrederim ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR