Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,339
Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye

Herkese çok teşekkürler, şimdi Bursa Kendir yaylasından döndüm aracın off road performansıyla ve son haliyle ilgili görselleride ekliycem :smiley:

Etiketler

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

discov8.jpg

discov8 artik1.jpg

discov8 artik2.jpg

Aracımın ve benim fotograflarımı çekip yükleyen tüm dostlarıma teşekkürler :smiley:

yaw kardeşim ne işin var arabanın üstünde .. ::smiley: düşüp bir tarafını kıracaksın.... ;D

Abi,fotoğraf sanatını konuşturdu ,çok güzel fotolar çekti :smiley:

valla Mücahit dediğine katılıyorum ... ;D şüphelenmiştim ama belli etmedim.... ;)

bsencan' Alıntı:
Kürşat Bey sanırım sizin boy 1.90 yada üstü değil mi, araba hala küçük duruyor sizin yanınızda :smiley: gaza gelip de 6" yüksetlmeye girmeyin ama :D

gerçek payı var abi boy kaç senin yahu ? :smiley:

valla boyu 1,60 falan ama fotoğrafldan çok iyi anlıyor ve bi yolunu bulmuş kendini iri göstermiştir:smiley::smiley::smiley:

red34' Alıntı:
yaw kardeşim ne işin var arabanın üstünde .. ::smiley: düşüp bir tarafını kıracaksın.... ;D

Abi bu toyotacılar atıp tutuyorlar orda yapmadıkları kalmadı, yok tenekecisiniz yok şöylesiniz, gece webasto açıp uyutmamaya kadar vardırdılar işi. Ama benim gene gönlüm elvermedi, fotograf video filan çektim , iyi olsun diye arabamın üstüne çıktım. Benim dışımda zaten en çok fotograf çeken gene bir LR discovery sahibi Osman abiydi. LR ciler gitmese şu geziden 20 fotograf çıkardı anca ;D

zapatista' Alıntı:
valla boyu 1,60 falan ama fotoğrafldan çok iyi anlıyor ve bi yolunu bulmuş kendini iri göstermiştir:smiley::smiley::smiley:

Yok daha neler yahu tamam 1.90 değiliz ama 1.76 boyum ;D ;D ;D

ama garip hakkaten araba ufak yada ben iri gibi çıkmışım ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR