Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,339
Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye

Tempus' Alıntı:
Yok daha neler yahu tamam 1.90 değiliz ama 1.76 boyum ;D ;D ;D

ama garip hakkaten araba ufak yada ben iri gibi çıkmışım ;D ;D
küçükkk küçükkkk ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Etiketler

Tempus' Alıntı:
küçük müçük aslan gibi maşallah bastımmı gidiyor sor Osman abiye ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D daha da satılmazsa 37" arayıp bulup takacağım ;D ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D daha da satılmazsa 37" arayıp bulup takacağım ;D ;D ;D ;D

tak tak sonra çekici ile götürmek için araziye birde 80 alırız sana ;D ;D

Tempus' Alıntı:
tak tak sonra çekici ile götürmek için araziye birde 80 alırız sana ;D ;D
;D ;D ;D ;D haftaya araç istanbula geliyor kardeşim orda bırakacağım bilginize ;D ;D

al al erkan abeyin oraya çekeceğim işine yarayanları alır parasını kavanoza atarsın ;D ;D ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
Gelsinde yanyana çekip fazlalıklarını atayım ;D ;D ;D

bende yarın bu stickeride yapıştırıcam modifye biticek ;D

[attachment=1]

Kürşad fazla varsa alabilirim stickerdan

Abi hırsızlık serbest mi ? ;D ;D ;D ben bu sticker dan siteden kopyalayıp aracın arka camına benim reklamcıya yaptırsam komple ? ;D ;D ;D

warmaster' Alıntı:
Abi hırsızlık serbest mi ? ;D ;D ;D ben bu sticker dan siteden kopyalayıp aracın arka camına benim reklamcıya yaptırsam komple ? ;D ;D ;D

bende de çalıştığım firmanın panel van doblosu var, acaba yan duvarlara giydirme mi yapsam, yoksa abartmış mı olurum : :D :D :D

Abi aracın çok güzel olmuş, yine döndün dolaştın Land Rover'cı oldun :smiley: Kazasız belasız, iyi günlerde kullan. Allah tabanını düz bastırsın...

sword7' Alıntı:
Abi aracın çok güzel olmuş, yine döndün dolaştın Land Rover'cı oldun :smiley: Kazasız belasız, iyi günlerde kullan. Allah tabanını düz bastırsın...

Çok saolasın :smiley:

Durmak yok yola devam :smiley:

Detaylarlada uğraşmayı seven birisi olarak ingiltereden ısmarladığım bazı parçalar geldi hafta içide montajları yapılır :smiley:

Led çalışma lambası, dışı tamamen metal

[attachment=1]

IMG_2951.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR