Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,333
Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye

Tempus' Alıntı:
Bugün arabanın arazi şanzımanı oranları 1.22 den 1.41 ile değiştirildi, ilk izlenim etkisi çok olumlu yönde. Low a alınca özellikle arabada ciddi olarka ilk tepkide artış var.

Beyaz sinyal seti monte edildi aracın son halide böyle
:smiley:

[attachment=1]

Kürşad abi, komple şanzımanı mı değiştirdin, yoksa sadece 2 dişliyi mi değiştirdin? Benimde 1.41 orana ihtiyacım olabilir belki...

Etiketler

sword7' Alıntı:
Kürşad abi, komple şanzımanı mı değiştirdin, yoksa sadece 2 dişliyi mi değiştirdin? Benimde 1.41 orana ihtiyacım olabilir belki...

sadece alt dişliler değişiyor ama defenderda çıkma bir 1.41 ile takas etmek daha ucuza malolabilir

Tempus' Alıntı:
sadece alt dişliler değişiyor ama defenderda çıkma bir 1.41 ile takas etmek daha ucuza malolabilir
1.21 dişliyle1.41 takas etmek isteyen olursa aklında bulunsun abi :smiley: Bu arada dişliler kaça mal oldu?

sword7' Alıntı:
1.21 dişliyle1.41 takas etmek isteyen olursa aklında bulunsun abi :smiley: Bu arada dişliler kaça mal oldu?

dişliler 1200 e maloldu işçilikle birlikte. 2.5 benzinliden v8 e çevirenlerde genelde 1.41 den 1.22 ye dönmek isteyenler oluyor :smiley:

Tempus' Alıntı:
dişliler 1200 e maloldu işçilikle birlikte. 2.5 benzinliden v8 e çevirenlerde genelde 1.41 den 1.22 ye dönmek isteyenler oluyor :smiley:

Uhhh :smiley: Desene 1.21'le takılmaya devammm...

Çağrı kardesime hayırlı uğurlu olsun. Sağlıklı mutlu kullansın :smiley:

ict3055' Alıntı:
Saol abi,
Ben senin yeni yapacağın aracı bekLiyorum :p

Çağrı

Hayırlı olsun benden Kürşad'a gitti ordan benim memlekete geri döndü benim araba; Pasha'ya irfan abi ye selam söyle

Güle güle bin kürşad 10 numara yapmıştı arabayı, hayrını sen göreceksin

biz de kürşadla beraber birer atv alır bineriz artık başka türlü olacağı yok bu işin

endy' Alıntı:
Çağrı

Hayırlı olsun benden Kürşad'a gitti ordan benim memlekete geri döndü benim araba; Pasha'ya irfan abi ye selam söyle

Güle güle bin kürşad 10 numara yapmıştı arabayı, hayrını sen göreceksin

biz de kürşadla beraber birer atv alır bineriz artık başka türlü olacağı yok bu işin
atv almaz benim disco kralım vardo onda gene extereme bişeyler bende bekliyorum bi kopya alırsam düşcem peşine ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR