Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,380
Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye

bsayil' Alıntı:
atv almaz benim disco kralım vardo onda gene extereme bişeyler bende bekliyorum bi kopya alırsam düşcem peşine ;D ;D ;D ;D

Abi ben ufak bir bekoloader almaya karar verdim ; 2. eli 40000 civarında off road ta 10 numara baktım gidemiyorum açarım kepçeyi

Etiketler

endy' Alıntı:
Çağrı

Hayırlı olsun benden Kürşad'a gitti ordan benim memlekete geri döndü benim araba; Pasha'ya irfan abi ye selam söyle

Güle güle bin kürşad 10 numara yapmıştı arabayı, hayrını sen göreceksin

biz de kürşadla beraber birer atv alır bineriz artık başka türlü olacağı yok bu işin

Abi saol, hayırlısı olsun benimde içim ısındı zaten hemen arabaya.
Paşha abi zaten almıştı. İrfan abiden de demin haber geldi oda almış Disco :smiley:
Aynı anda Bolu'ya 3 Disco
Bu arada Beko Loaderler olacaksa CAT434 Olmalı bence :D

Lastikler yere değmeden tırtıl gibi gidersin bunla ;D

BHL-4CX.gif

:D süper fikir hemde arada para kazanır :D hep yemez ) gerçekten sevdim aracımı :D

Kürşad kardeşimizin aracı tay gibiydi vallahi harbi donanımlı ehil elde alan arkadaşımız seve seve içine sine sine binsin, kazasız belasız inşallah.

ihg70' Alıntı:
Lastikler yere değmeden tırtıl gibi gidersin bunla ;D

BHL-4CX.gif

İbrahim abi süper işte bunun ikinci eli uyar işte hafta içi kiraya ver hafta sonu off road vs tır da var bende olmadı aktarırım gideceğim yere rahat rahat. Parkurda yaparım isteyene :smiley:)))))))))

Bizim burada bunların garip isimleri var vatandaş üstünde "BEKO, KATO" diye markasıyla anıyor loader diyen yok "BEKO getirdi belediye yıktı"
filan diyorlar :smiley: ilk başta anlamamıştım :eek: ???

endy' Alıntı:
İbrahim abi süper işte bunun ikinci eli uyar işte hafta içi kiraya ver hafta sonu off road vs tır da var bende olmadı aktarırım gideceğim yere rahat rahat. Parkurda yaparım isteyene :smiley:)))))))))

Off-Road'u sürekli para yiyen bir uğraştan çıkarıp aynı zamanda kazandıran bir yapıya dönüştürmek gerekir. ;D
Bundan 96-97 modelelri 30-35'e bulmak mümkün.

Bununla offroad alemine yeni bir renk yeni bir soluk getireceğim 8)
İsteyene kanal aç, isteyene kanal doldur.
Yol geçilmez mi? Hemen kepçe ile yolu dümdüz et ;D
Her türlü kurtarma hizmeti itina ile verilir
(Forum üyelerine %30 indirim)

warmaster' Alıntı:
Bizim burada bunların garip isimleri var vatandaş üstünde "BEKO, KATO" diye markasıyla anıyor loader diyen yok "BEKO getirdi belediye yıktı"
filan diyorlar :smiley: ilk başta anlamamıştım :eek: ???

ben ilk duyduğumda BEKO diye, herhalde arçelik falan gibi bişi demiştim. Ne bileyim Beko diyince aklıma hep KOÇ grubu geliyor :smiley:

endy' Alıntı:

Bekde başarılı değil bunlar ;)

1100.jpg

2200.jpg

Tempus' Alıntı:
Saolasın Umut :smiley:

bende de kalın lastik takıntısı vardı ama izleyip gördüğüm örneklerden sonra ince lastiğin çamur için daa iyi olacağına karar verdim, görüntüsüde hoşuma gitti :D
güzele ne yakışmazki hayırlı olsun herşeyiyle çok güzel olmuş tebrikler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.