defender ses izolasyonu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dturan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 111
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,811

Etiketler
Ynt: defender ses izolasyonu

oguzhan3434' Alıntı:
senin arac bahcesehirdemi ? kirmizi beyaz bitane gordum de az once :smiley:?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben daha yukarıdayım. Okyanus kolejin orada. Düz beyaz benimki tepesinde çadır var şuan.

ya forumdan biri almisti kirmizi tepesi ve jantlari beyaz.arabayi dun gordum merak ettim

dturan' Alıntı:
Ben daha yukarıdayım. Okyanus kolejin orada. Düz beyaz benimki tepesinde çadır var şuan.

ibrahime yazmistim onu senin araci biliom :smiley:

Ynt: Defender Ses İzolasyonu

Yurt dışı forumlardan birinde "EXMOOR INSULATED RUBBER MAT" adında izolasyonlu bir pas pas buldum. Halıların üzerinde kullanılırsa hem izolasyon da faydası olacaktır hem de aracın içini hızlı temizleme de büyük kolaylık sağlayacaktır.

Ürünün web sitesi ; http://www.roversnorth.com/ProductDesc.aspx?code=EXT0094&type=0&eq=

Bu ürünün Türkiye de satışı var mı acaba ?

EXT0094_zpsf4eb1464.jpg

Araç üstünde çok da şık duruyor. Ne dersiniz ?

exmore2_zpsf3bda79c.jpg

exmore_zps113544f6.jpg

Bunu getirtmek çok para. Ben aynısını malzemeciden önce paspasını alıp sonra altındaki süngerimsi malzemeyi alıp yapıştırttım cillop gibi oldu. Ön paspaslarım bunlardan. Daha önceden mukavvadan kalıp çıkartıp buna göre kestirdim adamlara lap diye yapıştırtıp sadece ince kesme işini kendim hallettim. Hem temiz oluyor hem de zırıltıyı falan önlüyor bayağı...Ahacık linki bu da:

http://landroverseries3umutcelikel.blogspot.com.tr/search?updated-max=2013-09-11T14:10:00%2B03:00&max-results=7&start=7&by-date=false

Forumda korkunç bir yavaşlık var. İlkinde mesajı gönderememiş gibi "Temporary unavalaible" hatası verdi. Bende peşine tekrar mesajı atmayı denedim. İlkini de göndermiş. Bu mesaj fazla oldu, yönetici arkadaşımız silebilir. ( Teşekkürler )

umut401' Alıntı:
Beğenemedin mi? ;D ;D ;D ;D

Yok yahu gerçekten beğendim, orijinali gibi olmuş. Yaratıcı düşünemeyip satın almaya çalışan bir defender sahibi olarak utandığımdan sırıtıyordum. :D

Ben de bı malzemeyle kspkadım sürme izolasyonun üzerine. Eğer sürmeyi yapmasaydım daha kolay olacaktı ama altta paslanma olcaktı.

Ben de bı malzemeyle kspkadım sürme izolasyonun üzerine. Eğer sürmeyi yapmasaydım daha kolay olacaktı ama altta paslanma olcaktı.

agirabi' Alıntı:
Yurt dışı forumlardan birinde "EXMOOR INSULATED RUBBER MAT" adında izolasyonlu bir pas pas buldum. Halıların üzerinde kullanılırsa hem izolasyon da faydası olacaktır hem de aracın içini hızlı temizleme de büyük kolaylık sağlayacaktır.

Ürünün web sitesi ; http://www.roversnorth.com/ProductDesc.aspx?code=EXT0094&type=0&eq=

Bu ürünün Türkiye de satışı var mı acaba ?

EXT0094_zpsf4eb1464.jpg

Araç üstünde çok da şık duruyor. Ne dersiniz ?

exmore2_zpsf3bda79c.jpg

exmore_zps113544f6.jpg
Bendeki bunun biraz dandiği işte. altında kendi mat ı yok onun yerine bitüself yapılıp üzerine bu yapılmış.
Çok çamur olduğunda rampada hortumla basıyorum suyu tertemiz oluyor :smiley:

Kamp ve geziler de aracın içi çok toz ve çamur oluyor. Gerçekten çok başarılı. Ben de mevcut halıların üzerine benzer bir uygulama yapacağım sanırım. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.