Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 425
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,439

Etiketler

Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)

sonunda kıratı canlı olarak görme fırsatım oldu hatt bir iki resmini bile çektim ne olur ne omaz ;D

abdullahtonbul' Alıntı:
Puma motorlu kırat görücüye çıktı allah kazasız sürüşler nasip etsin

teşekkürler kardeşim allah razı olsun

gokhan5234' Alıntı:
bırde resımlerını tam gorebılsek tarık resım ıstyoz tembellık etme de resım cek
gökhan geldiğim gün dükkana getirdim sonra garaja çektim daha içini bile boşaltamadım inan dükkanda işlerim bay birikmiş nefes alamıyom iki gündür :smiley: pazar günü benim usta bi bakacak eksiklerini felan tamamlayacak o zaman bol bol resim çeker ekler bilgileri veririm :D

HSN61' Alıntı:
sonunda kıratı canlı olarak görme fırsatım oldu hatt bir iki resmini bile çektim ne olur ne omaz ;D

resimler nerde :smiley:) ya tüm dostlardan allah razı olsun o kadar tanıdık varki kimseyle doğru düzgün sohbet bile edemedik kusura bakmayın

ata036' Alıntı:
teşekkürler kardeşim allah razı olsun
gökhan geldiğim gün dükkana getirdim sonra garaja çektim daha içini bile boşaltamadım inan dükkanda işlerim bay birikmiş nefes alamıyom iki gündür :smiley: pazar günü benim usta bi bakacak eksiklerini felan tamamlayacak o zaman bol bol resim çeker ekler bilgileri veririm :D

hadi hayırlısı pazarı bekliyelim o zaman :(

ata036' Alıntı:
resimler nerde :smiley:) ya tüm dostlardan allah razı olsun o kadar tanıdık varki kimseyle doğru düzgün sohbet bile edemedik kusura bakmayın

Tarık kardeş öncelikle aracını yeni haliyle güle güle kullan daha önce bir soru sormuştum arada kaynadı gitti benim öğrenmek istediğim aynı işlemi yaptırmayı düşünen birisi olarak motor diğer aktarma organları ile uyumlumu titreme kasma vuruntu gibi durumlar varmı onu öğrenmek istemiştim sağlıcakla kal

dopamin' Alıntı:
Tarık kardeş öncelikle aracını yeni haliyle güle güle kullan daha önce bir soru sormuştum arada kaynadı gitti benim öğrenmek istediğim aynı işlemi yaptırmayı düşünen birisi olarak motor diğer aktarma organları ile uyumlumu titreme kasma vuruntu gibi durumlar varmı onu öğrenmek istemiştim sağlıcakla kal

motorla şanzıman arasına flanşh yapıldı benim arabada arka şaft mafsalım bozuk olduğu için yolda gelirken biraz ses ve aşırı süratte titreşim vardı mafsalı bu gün değiştireceğim onun dışında aktarma organlarında veya başka bir yerden ses yapmadı şaft mafsalını değiştikten sonra yine bilgi veririm size

ata036' Alıntı:
motorla şanzıman arasına flanşh yapıldı benim arabada arka şaft mafsalım bozuk olduğu için yolda gelirken biraz ses ve aşırı süratte titreşim vardı mafsalı bu gün değiştireceğim onun dışında aktarma organlarında veya başka bir yerden ses yapmadı şaft mafsalını değiştikten sonra yine bilgi veririm size

Sağol

Tarık bey kırat güzel olmuş. Ustalarınızın eline sağlık. Ben bir şey sorsam acaba defender aldığımda sizin ustalar bunu elden geçirir mi yani sadece yürüyen ve motoramı bakıyorlar yoksa kaporta, elektiriği vs işlerinide hallediyorlar mı?

h uçar' Alıntı:
Tarık bey kırat güzel olmuş. Ustalarınızın eline sağlık. Ben bir şey sorsam acaba defender aldığımda sizin ustalar bunu elden geçirir mi yani sadece yürüyen ve motoramı bakıyorlar yoksa kaporta, elektiriği vs işlerinide hallediyorlar mı?

ahmet kardeşime söyledim forma bakınca size bilgi verecektir.

sisdagili61' Alıntı:
Kırat ta sahibi de zaten yakışıklıydı şimdi dahada güzel olmuş,
Tarık kardeşimiz sevenleri ve sevdikleriyel güle güle binsin tadını çıkartsın.
Kalın sağlıcakla.

teşekkürler abim allah razı olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,752
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR