abdullahtonbul
Ana Kamp
Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)
takip
takip
abdullahtonbul' Alıntı:Puma motorlu kırat görücüye çıktı allah kazasız sürüşler nasip etsin
gökhan geldiğim gün dükkana getirdim sonra garaja çektim daha içini bile boşaltamadım inan dükkanda işlerim bay birikmiş nefes alamıyom iki gündür pazar günü benim usta bi bakacak eksiklerini felan tamamlayacak o zaman bol bol resim çeker ekler bilgileri veririmgokhan5234' Alıntı:bırde resımlerını tam gorebılsek tarık resım ıstyoz tembellık etme de resım cek
HSN61' Alıntı:sonunda kıratı canlı olarak görme fırsatım oldu hatt bir iki resmini bile çektim ne olur ne omaz ;D
ata036' Alıntı:teşekkürler kardeşim allah razı olsun
gökhan geldiğim gün dükkana getirdim sonra garaja çektim daha içini bile boşaltamadım inan dükkanda işlerim bay birikmiş nefes alamıyom iki gündür pazar günü benim usta bi bakacak eksiklerini felan tamamlayacak o zaman bol bol resim çeker ekler bilgileri veririm
hadi hayırlısı pazarı bekliyelim o zaman
ata036' Alıntı:resimler nerde ) ya tüm dostlardan allah razı olsun o kadar tanıdık varki kimseyle doğru düzgün sohbet bile edemedik kusura bakmayın
dopamin' Alıntı:Tarık kardeş öncelikle aracını yeni haliyle güle güle kullan daha önce bir soru sormuştum arada kaynadı gitti benim öğrenmek istediğim aynı işlemi yaptırmayı düşünen birisi olarak motor diğer aktarma organları ile uyumlumu titreme kasma vuruntu gibi durumlar varmı onu öğrenmek istemiştim sağlıcakla kal
ata036' Alıntı:motorla şanzıman arasına flanşh yapıldı benim arabada arka şaft mafsalım bozuk olduğu için yolda gelirken biraz ses ve aşırı süratte titreşim vardı mafsalı bu gün değiştireceğim onun dışında aktarma organlarında veya başka bir yerden ses yapmadı şaft mafsalını değiştikten sonra yine bilgi veririm size
h uçar' Alıntı:Tarık bey kırat güzel olmuş. Ustalarınızın eline sağlık. Ben bir şey sorsam acaba defender aldığımda sizin ustalar bunu elden geçirir mi yani sadece yürüyen ve motoramı bakıyorlar yoksa kaporta, elektiriği vs işlerinide hallediyorlar mı?
sisdagili61' Alıntı:Kırat ta sahibi de zaten yakışıklıydı şimdi dahada güzel olmuş,
Tarık kardeşimiz sevenleri ve sevdikleriyel güle güle binsin tadını çıkartsın.
Kalın sağlıcakla.