bigbass1985
Ana Kamp
Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)
motorun kaba taslak maliyeti ne oldu
motorun kaba taslak maliyeti ne oldu
yavuz-çelikel' Alıntı:Tarık tarık ses ses ses........sesin gelmiyor kaç zamandır.....
ata036' Alıntı:slm arkadaşlar kusura bakmayın arabayı getirdikten sonra yeni bi işyeri açtık yaklaşık iki aydır onun koşturması vardı siteyle ve arabayla pek ilgilenemedim
motor ve işçilik toplamda 8000 tl tuttu tabi ben gökhanın dediği gibi vinc tampon tesisat ıvır zıvır derken 10 - 12 bine kadar dayandım )) motordan şimdiye kadar hiç bir problem yaşamadım eskisine göre mükemmel bir performansı var tafsiye ederim benim en büyük problemim motordu onu hallettik çok şükür şimdi sırada ön göğüs değişimi ve komple kaporta boya var bakalım onlara ne zaman başlayacağız ))
teşekkürler abim allah razı olsunyavuz-çelikel' Alıntı:hayırlı olsun yeni iş.
gokhan5234' Alıntı:kırat yuzunden tarıkta tarla toprak kalmadı ne varsa kır ata yedırdı gene ıslerım vardıyo arkaları dısk yapacam-kaporta torpıdo falan dıyo gene gıdecek 7-8 lıra
ORHANBIYIKLI' Alıntı:yavuz hocam selamlar
hem kırat, hem yeni bir iş , tıknefes oldu, ses çıkmıyorki
hadı aranıza gıreyım ıkınızınde arkadasıyım 500 de benden ıdırım olur 14500 e el sıkısırsınız ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DTempus' Alıntı:tarık bitir şu arabanın işlerinide 15 e alıcam ;D ;D ;D ;D