Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 425
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,439

Etiketler

Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)

slm arkadaşlar kusura bakmayın arabayı getirdikten sonra yeni bi işyeri açtık yaklaşık iki aydır onun koşturması vardı siteyle ve arabayla pek ilgilenemedim

motor ve işçilik toplamda 8000 tl tuttu tabi ben gökhanın dediği gibi vinc tampon tesisat ıvır zıvır derken 10 - 12 bine kadar dayandım :smiley:)) motordan şimdiye kadar hiç bir problem yaşamadım eskisine göre mükemmel bir performansı var tafsiye ederim benim en büyük problemim motordu onu hallettik çok şükür şimdi sırada ön göğüs değişimi ve komple kaporta boya var bakalım onlara ne zaman başlayacağız :smiley:))

kırat yuzunden tarıkta tarla toprak kalmadı ne varsa kır ata yedırdı gene ıslerım vardıyo arkaları dısk yapacam-kaporta torpıdo falan dıyo gene gıdecek 7-8 lıra

ata036' Alıntı:
slm arkadaşlar kusura bakmayın arabayı getirdikten sonra yeni bi işyeri açtık yaklaşık iki aydır onun koşturması vardı siteyle ve arabayla pek ilgilenemedim

motor ve işçilik toplamda 8000 tl tuttu tabi ben gökhanın dediği gibi vinc tampon tesisat ıvır zıvır derken 10 - 12 bine kadar dayandım :smiley:)) motordan şimdiye kadar hiç bir problem yaşamadım eskisine göre mükemmel bir performansı var tafsiye ederim benim en büyük problemim motordu onu hallettik çok şükür şimdi sırada ön göğüs değişimi ve komple kaporta boya var bakalım onlara ne zaman başlayacağız :smiley:))

tarık dostum,yeni işin hayırlı olsun ,bol kazançlar dilerim.

yavuz-çelikel' Alıntı:
hayırlı olsun yeni iş.
teşekkürler abim allah razı olsun

gokhan5234' Alıntı:
kırat yuzunden tarıkta tarla toprak kalmadı ne varsa kır ata yedırdı gene ıslerım vardıyo arkaları dısk yapacam-kaporta torpıdo falan dıyo gene gıdecek 7-8 lıra

iş bitmez gökhan KIRATA helal olsun yedirdiğim kadar zevkini sefasınıda sürüyorum allah için sen eksik yazmışsın daha bagaja çadır arkaya vinç ve tampon yapılacak + bu aralar 6 ileri vites aklıma soktular o olmasada şanzumanı komple değişecem ;) çok çalışmam gerek çoook :smiley:))

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
yavuz hocam selamlar
hem kırat, hem yeni bir iş , tıknefes oldu, ses çıkmıyorki :D :D :D

orhan abi noktayı koydun valla aynen dediğin gibi nefes felan kalmadı bu aralar :smiley:))))

selam herkese, iş olsun gerişsi önemli değil.
Tarık transitten çıkan altı ileri şanzımanın, arazi ile birleşme noktası biraz problemli, iyi çalışmak lazım derse.

tarık bitir şu arabanın işlerinide 15 e alıcam ;D ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
tarık bitir şu arabanın işlerinide 15 e alıcam ;D ;D ;D ;D
hadı aranıza gıreyım ıkınızınde arkadasıyım 500 de benden ıdırım olur 14500 e el sıkısırsınız ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Adam teknoloji market açıyor ama defendera biniyor allahım ya ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,752
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR