Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 425
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,415
Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)

bana bak ozel hat alın aranızda cok konusursunuz cokk muhahahaaaaaaa

mrk banada parca lazımm dosemedekı sekman kırılmıs :smiley:

Etiketler

RedlinE' Alıntı:
bana bak ozel hat alın aranızda cok konusursunuz cokk muhahahaaaaaaa

mrk banada parca lazımm dosemedekı sekman kırılmıs :smiley:

senin arabadan hiç görmedim oralarda kanka :smiley: ama series ve patrol dolu

Kırat denen arabanın bir eşi daha yok ise satılık ilanını gördüm

tarık bey ben erzurumdan yazıyorum ben 25 düz dizele turbo uygulaması yaptım ama şanzuman yavaş kalıyor sormak istedigim 1.21 oranlı dişlileri nerden aldınız fiyatı nedir birde irtibat numarası varmı bana yardım cı olursanız sevinirim.

defenderr25' Alıntı:
tarık bey ben erzurumdan yazıyorum ben 25 düz dizele turbo uygulaması yaptım ama şanzuman yavaş kalıyor sormak istedigim 1.21 oranlı dişlileri nerden aldınız fiyatı nedir birde irtibat numarası varmı bana yardım cı olursanız sevinirim.
tarık beyde size iletecektir defender hangi turbo uygulaması yaparsanız yapın 1.21 dişi oranına üzerinde lt77 şanzıman varken geçme imkanınız yok v8 ,200tdi ve 300 tdi dada 1.41 dişli kullanılmakta 1.21 e geçerseniz hafif bir yokuşta dahi kalkamazsınız bu dediklerim rn 380 içinde geçerli şanzımanı mt 82 yapacam derseniz 1.21 dişli oranı fena performans vermiyecektir ama asla son hızınız değişmeyecektir
saygılarımla

ata036' Alıntı:
slm arkadaşlar kusura bakmayın arabayı getirdikten sonra yeni bi işyeri açtık yaklaşık iki aydır onun koşturması vardı siteyle ve arabayla pek ilgilenemedim

motor ve işçilik toplamda 8000 tl tuttu tabi ben gökhanın dediği gibi vinc tampon tesisat ıvır zıvır derken 10 - 12 bine kadar dayandım :smiley:)) motordan şimdiye kadar hiç bir problem yaşamadım eskisine göre mükemmel bir performansı var tafsiye ederim benim en büyük problemim motordu onu hallettik çok şükür şimdi sırada ön göğüs değişimi ve komple kaporta boya var bakalım onlara ne zaman başlayacağız :smiley:))

Tarıkbey hayırlı olsun, şu anda benim benzinli defendere motor değişmi düşünüyorum. Yasal olarak bi sıkıntıyla karşılaşırmıyım ve 130bg lik transit motoru performansı sizce 2.5 benzinli defender motoruna göre ne kadar farklı, Ankara dan saygılar.

smtp' Alıntı:
Tarıkbey hayırlı olsun, şu anda benim benzinli defendere motor değişmi düşünüyorum. Yasal olarak bi sıkıntıyla karşılaşırmıyım ve 130bg lik transit motoru performansı sizce 2.5 benzinli defender motoruna göre ne kadar farklı, Ankara dan saygılar.

merhaba benim aracım düz dizel idi 130 bg puma motor ile arasındaki fark anlatılmaz yaşanır :D
benzinliden dizele çevirme konusunda evrak konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz iyice araştırmak lazım benim araç dizel olduğu için o konuda pek fazla bir bilgim yok

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.