RedlinE' Alıntı:bana bak ozel hat alın aranızda cok konusursunuz cokk muhahahaaaaaaa
mrk banada parca lazımm dosemedekı sekman kırılmıs
locik' Alıntı:Kırat denen arabanın bir eşi daha yok ise satılık ilanını gördüm
tarık beyde size iletecektir defender hangi turbo uygulaması yaparsanız yapın 1.21 dişi oranına üzerinde lt77 şanzıman varken geçme imkanınız yok v8 ,200tdi ve 300 tdi dada 1.41 dişli kullanılmakta 1.21 e geçerseniz hafif bir yokuşta dahi kalkamazsınız bu dediklerim rn 380 içinde geçerli şanzımanı mt 82 yapacam derseniz 1.21 dişli oranı fena performans vermiyecektir ama asla son hızınız değişmeyecektirdefenderr25' Alıntı:tarık bey ben erzurumdan yazıyorum ben 25 düz dizele turbo uygulaması yaptım ama şanzuman yavaş kalıyor sormak istedigim 1.21 oranlı dişlileri nerden aldınız fiyatı nedir birde irtibat numarası varmı bana yardım cı olursanız sevinirim.
ata036' Alıntı:slm arkadaşlar kusura bakmayın arabayı getirdikten sonra yeni bi işyeri açtık yaklaşık iki aydır onun koşturması vardı siteyle ve arabayla pek ilgilenemedim
motor ve işçilik toplamda 8000 tl tuttu tabi ben gökhanın dediği gibi vinc tampon tesisat ıvır zıvır derken 10 - 12 bine kadar dayandım )) motordan şimdiye kadar hiç bir problem yaşamadım eskisine göre mükemmel bir performansı var tafsiye ederim benim en büyük problemim motordu onu hallettik çok şükür şimdi sırada ön göğüs değişimi ve komple kaporta boya var bakalım onlara ne zaman başlayacağız ))
smtp' Alıntı:Tarıkbey hayırlı olsun, şu anda benim benzinli defendere motor değişmi düşünüyorum. Yasal olarak bi sıkıntıyla karşılaşırmıyım ve 130bg lik transit motoru performansı sizce 2.5 benzinli defender motoruna göre ne kadar farklı, Ankara dan saygılar.