Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 425
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,419

Etiketler

Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)

abı tarık bu kıratla duygusal bag kurdu ayrılamıyor yakında ben hurdacıya satcam oda kutrulacak bızde ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
Adam teknoloji market açıyor ama defendera biniyor allahım ya ;D ;D ;D ;D

muhahhaaaaaaa

Çok ayippp kotu yerden vuruyosunn.
hem adam geliştiriyo makineyi bakk motor degişti koltuk cam kıl tuy gosterge hepsini yeniliyo ondan bundan aliyoo devamli taktiriyoo daha napsinn kupellii sende çuk çuk çukk

tarigim sen bosver onu taktirmana bak kardeşim.
ne bulursan taktir kardeşim kimseye hayir deme :smiley:

valla ne diyim ben size bilmiyomki 80 bini canlı önüme koydular defender alma git sıfır 4x4 al dediler kabul etmedim gidip KIRAT ı aldım artık ona göre bi fiyat belirleyin KIRATA :smiley:)))))

gokhan5234' Alıntı:
abı tarık bu kıratla duygusal bag kurdu ayrılamıyor yakında ben hurdacıya satcam oda kutrulacak bızde ;D ;D ;D ;D ;D ;D

gökhan ben seni bi kurtaracam suziden görecen sen :smiley:) çakma suzici seni

Tempus' Alıntı:
Kırılmaz o bana sevmesem şaka yapmam ;D

abi çok zorladın ama aksı gene kıramadın kırmanda mümkün değil zaten ;) ;D ;D ;D

RedlinE' Alıntı:
muhahhaaaaaaa

Çok ayippp kotu yerden vuruyosunn.
hem adam geliştiriyo makineyi bakk motor degişti koltuk cam kıl tuy gosterge hepsini yeniliyo ondan bundan aliyoo devamli taktiriyoo daha napsinn kupellii sende çuk çuk çukk

tarigim sen bosver onu taktirmana bak kardeşim.
ne bulursan taktir kardeşim kimseye hayir deme :smiley:

muco kelimelerde yanlışlık var taktırmıyom ben kendim takıyom istiyorsan getir senin asfalt şeysinede takayım bişeler kankaaa :smiley:)))

Tempus' Alıntı:
hahahahaahah :D

http://youtu.be/VsXWMbtIei4

hahahaaaaaa

abi ben mucoya takacam sadece başk kimse kimseye takmasın :smiley:)))))
muco kardeşim seviyom seni biliyon demi bu aralar uzak kaldık işlerden dolayı yavaş yavaş geliyom hazırlan :smiley:))

ata036' Alıntı:
hahahaaaaaa

muco kardeşim seviyom seni biliyon demi bu aralar uzak kaldık işlerden dolayı yavaş yavaş geliyom hazırlan :smiley:))

LR rozetimi var sizdede ? ;D

ata036' Alıntı:
hahahaaaaaa

yavaş olmalı zaten.

hahahaaaaa 80 binmii olummm adam 80 bine serisini alir lenn o tenekelerin cahanozzz

mrk bende bir turbo saati var istermisin lenn sifir ilanida varr sana cok makul fiyata veririm.
ne dersin. almak istersen bir saat gelll toyotaci kardeşin burdaaaa

saka demiyorum bu arada mekanik istiyosan hallesiriz.

tenekene kiyagimiz olsun insanlik gorr

hem sen demiyomuydunn buralarda iyi takamiyolar antalyada bir usta buldum feci iyi takiyor bende ona taktiracam. Delikanli ol lenn o yazin hala duruyor orda taşirim bak burayaa..

Tarik benim makine S2000 gibi oldu bu arada benzinli 80 lere atliyorum. Sen cerez gelirsin :smiley:

Ama kirmam senin beee cakma LAZim benimm boş yok.

kardeşim para benim huzurumu bozar az olsun istediğim olsun sıfır km en kral 4x4 getir bana KIRAT ın zevkini vermez. hem KIRAT olmazsa sen kimle uğraşacan bırak dursun yerinde :smiley: :smiley:

ben turbo saati felan anlamam kanka ne işe yarıyor o alet cahilim biliyosun ver bi linkine bakayım :smiley: :smiley: ayrıca ben nereye ne takacağımı biliyom kankam prizdirek dersem aklına gelir bişeler :smiley:)))

Tarık artık puma oldun gezenbilir festivalinede gelirsen mücoda gelir orda görüşürüz ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,748
Kayıtlı Üye Sayımız
166,564
Kaydolan Son Üyemiz
dijitalarsiv

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR