gokhan5234
Zirve
Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
dopamin' Alıntı:Bizim olmayan paranın................................
sisdagili61' Alıntı:Merhabalar,
Tarık arkadaşımızın KIRAT'ı ve kırat'ın ırkından gelenler zaten yakışıklı olurlar.
Tabi kırata iyi bir nalbant elinden çıkmış iki çift bir tek nal hiçte fena olmaz.
Tarık kardeş hani KIRAT için sana Hasan Yükselir'den yandım kırat'ı hediye etmiştim sende siteye koydun dinlemiştikya, şimdi'de rahmetli Ahmet Gazi Ayhan'a ait olan KIRAT BOZLAĞI var sana ve kırat'a onu hediye ediyorum Sayın Mehmet Erenler hoca çok güzel okuyor.
Kırat senden sen kırat'tan ayrılma.
cık cık ıyıdır tenekeyı ozledık yanımızda dursun ;D ;D ;Data036' Alıntı:hepinize teşekkürler birazdan yola çıkıyorum bugünden itibaren fotoları paylaşmaya başlarım sizlerle
ata036' Alıntı:hepinize teşekkürler birazdan yola çıkıyorum bugünden itibaren fotoları paylaşmaya başlarım sizlerle
ata036' Alıntı:arkadaşlar nihayet kavuştum KIRAT ıma valla anlatılmaz yaşanır ahmet kardeşime babasına ve amcası oğluna sonsuz teşekkürler yarın video ve resimleri eklemeye başlarım
hadi hayırlı olsunata036' Alıntı:arkadaşlar nihayet kavuştum KIRAT ıma valla anlatılmaz yaşanır ahmet kardeşime babasına ve amcası oğluna sonsuz teşekkürler yarın video ve resimleri eklemeye başlarım
ata036' Alıntı:arkadaşlar nihayet kavuştum KIRAT ıma valla anlatılmaz yaşanır ahmet kardeşime babasına ve amcası oğluna sonsuz teşekkürler yarın video ve resimleri eklemeye başlarım