Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 425
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,465

Etiketler
Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)

Allah nazar vermesin tarık ,süper oluyor,yanlız şu videoyu çok hızlı geçmişsin ,hazmede ,hazmede çekseydin ya. :D :D

Maaşallah, nazar değmesin. Ahmet abi şnorkel için kullandığınız hortum ne cins. Ben bir türlü bulamadım öyle bir hortum. Yardımcı olabilir misin???

iyi dilekleriniz için çok teşekkürler

orhan abi ben arbanın yanında olsam her gün bir dizi film süresi kadar çeker eklerdim emin ol :D araç zilede ben ığdırda foto ve videoları saolsun ahmet kardeşim çekip gönderiyor

umut ahmete yarın sorar ararım seni veya ahmet mesajını görünce bilgi verecektir sana ;) ;D

bu arada davlumbaz nasıl olmuş hoşuna gittimi umut

sword7' Alıntı:
Maaşallah, nazar değmesin. Ahmet abi şnorkel için kullandığınız hortum ne cins. Ben bir türlü bulamadım öyle bir hortum. Yardımcı olabilir misin???

Umut sanırım bir cins kalorifer hortumu Babam ayarlamış, detayları öğrenip bilgi veririm.

gecenlerde arastırırken sıtede yaptıgınızı gordum ve merak ettım nıssan pathfınder hastasıyım 1998 model almayı dusunuyorum ve motorunu degıstırıp puma motoru taktırmak ıstıyorum malıyetı ortalama ne olur ve de performans olarak yeterlı gelır mı gorusunuzu almak ıstedım tesekkurler

sword7' Alıntı:

Burada her cins hortum bulunuyor belki işinize yarar

http://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&cd=2&ved=0CDoQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.dijimecmua.com%2Fhidrolik-pnomatik%2F730%2Findex%2F926994_hortum-market-sanayi-ve-ticaret-ankara%2F&rct=j&q=hortum%20d%C3%BCnyas%C4%B1%20ankara&ei=3JfMTcnRNpDRsgbf1qC5AQ&usg=AFQjCNG_qDQbMrgxSDecRWUi9M5Iv0DK4A&cad=rja

Tarıkçım,
Hayırlı uğurlu olsun.
Sabırsızlıkla bekliyorum bitmiş halinin fotoğraflarını :smiley:
Fako dayıya ve evdekilere çok çok selamlar, sevgiler.

volcanoes' Alıntı:
gecenlerde arastırırken sıtede yaptıgınızı gordum ve merak ettım nıssan pathfınder hastasıyım 1998 model almayı dusunuyorum ve motorunu degıstırıp puma motoru taktırmak ıstıyorum malıyetı ortalama ne olur ve de performans olarak yeterlı gelır mı gorusunuzu almak ıstedım tesekkurler

bu soruyada ahmet cevap verecektir ama ahmet nissan pathfinder yapmadılar bildiğim kadarı ile ama cevap verecektir size

SEVAL' Alıntı:
Tarıkçım,
Hayırlı uğurlu olsun.
Sabırsızlıkla bekliyorum bitmiş halinin fotoğraflarını :smiley:
Fako dayıya ve evdekilere çok çok selamlar, sevgiler.

teşekkürler seval sen bile sabırsızlanıyorsan benim halimi düşünemezsiniz bile bi kavuşsam bir sürü foto cekip atacağım :D :D :D :D :D

aracın en son hali sislerimiz takıldı snorkel bağlandı ;D

227238_10150177879798381_675938380_6835546_7331212_n.jpg

226693_10150177879848381_675938380_6835547_249641_n.jpg

222788_10150177879943381_675938380_6835548_4831190_n.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

SON MESAJLAR

SON KONULAR