Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 425
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,473
Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)

ozcour' Alıntı:
maşallah KIRAT'a , güle güle bin Tarık abi

teşekkürler kardeşim allah sana daha iyisini nasip etsin inşallah

scotoma' Alıntı:
tarık allah kaza bela vermesin bu arada senin kıratı çiftleştirmek de nasip olsun :( yavruları belki 90) olur bende alırım hahahaha

tşk allah razı olsun varmı bildiğin öyle güzel bi kız KIRAT ın gözü muconun yavruda ama başka talip olursa onada yok demez :D :D :D :D

Etiketler

Tarık kolay gelsin konuyu farketmemiştim ,malum benim def.ile uğraşıyorum,gözüm hiçbirşey görmüyor :D :D :D
hayırlı olsun inşallah istediğin aracı yaparsın,sayfaların tamamına bakamadım (vakit yok)daha sonra hepsine bakacağım vinç ve tampon çok güzel ,puma moturda ön kaput sorun yaratabilir,yükseltilmiş yeni model kaput aldınmı.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Tarık kolay gelsin konuyu farketmemiştim ,malum benim def.ile uğraşıyorum,gözüm hiçbirşey görmüyor :D :D :D
hayırlı olsun inşallah istediğin aracı yaparsın,sayfaların tamamına bakamadım (vakit yok)daha sonra hepsine bakacağım vinç ve tampon çok güzel ,puma moturda ön kaput sorun yaratabilir,yükseltilmiş yeni model kaput aldınmı.

teşekkürler orhan abi kaput işine daha bakmadı ustalar ama tahminim gerek kalmayacak zaten öyle bişe gerekirse ahmetin babası ustalığını gösterecektir yeni kaput aldırmaz bana :D :D: :D
sanada kolay gelsin orhan abi eminim çok güzel bir araç çıkaracaksın ;)

Ön tampon harika olmuş.
Tepedeki sislerde değişince araç on numara olacak.
Tekrar hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler...

ict3055' Alıntı:
Ön tampon harika olmuş.
Tepedeki sislerde değişince araç on numara olacak.
Tekrar hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler...

teşekkürler kardeşim
anlaşıldı zorla beni bir masrafa daha sokacaksınız
yarından itibaren sizler için araştırmaya başlıyorum
hatta şimdiden :D

sis farlarını bir şekilde değişmemiz gerek tamam :D şimdilik uygun fiyatlı bişele alıp takmayı düşünüyorum biraz araştırdım bunlar hoşuma gitti sizlerinde öneriler var ise link verirseniz sevinirim ama uygun fiyata malum masraftayız :D :D :D

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

sis.jpg

otm490019.jpg

resim93223-1.jpg

hocam saçma sapan bişeyler alıp takma arabaya hella 700ff ( çapı 187 ) derim ben sürücü tepeye fiyat olarakda 60 avro +kdv çifti tamponada yayıcı onu comet 500 de alabilirsin oda 55 avro galiba bence başka bişey takma senin tepedekileride arka tarafa çalışma lambası yaparsın ama ampüllerini ufalt :smiley: sonra şarj sorunu yaşama bu arada 700 ff ler 9 amper çekiyor 100w da ona göre hesap yap :smiley:

scotoma' Alıntı:
hocam saçma sapan bişeyler alıp takma arabaya hella 700ff ( çapı 187 ) derim ben sürücü tepeye fiyat olarakda 60 avro +kdv çifti tamponada yayıcı onu comet 500 de alabilirsin oda 55 avro galiba bence başka bişey takma senin tepedekileride arka tarafa çalışma lambası yaparsın ama ampüllerini ufalt :smiley: sonra şarj sorunu yaşama bu arada 700 ff ler 9 amper çekiyor 100w da ona göre hesap yap :smiley:

araştırmalar devam ediyor hacı önerini düşünmez değilim bakalım herşeyin hayırlısı ;)

İnternette satılık var mı bilmiyorum, ben Aksesuarcıdan aldım (internette bulamadım) Maxtel'in sis farları gerçekten çok kaliteli, çok harika ışık veriyor, arkaları krom, fiyatları da gayet uygun.Bölgenizde varsa aksesuarculara bir bakın derim.

Hepsiburada com,da satılıyordu ben oradan almıştım kapıda ödeme seçeneğide mevcut

http://www.hepsiburada.com/Liste/maxtell-sis-lambasi-sari-krom-dikdortgen-jf-105-br3080502/ProductDetails.aspx?productId=brkbr3080502&categoryId=20024688

dopamin' Alıntı:
Hepsiburada com,da satılıyordu ben oradan almıştım kapıda ödeme seçeneğide mevcut

http://www.hepsiburada.com/Liste/maxtell-sis-lambasi-sari-krom-dikdortgen-jf-105-br3080502/ProductDetails.aspx?productId=brkbr3080502&categoryId=20024688

Yok benim bahsettiğim farlar bunlar değil, yuvarlak çapları 17-19 arası birşeydi tam hatırlamıyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR