Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 425
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,479
Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)

oakkar' Alıntı:
Aboo Tarık hayırdın niye kızdın ki sen ya

zaten ben yoyota gibi adam diilmiyimki

kızmak yok yaa sana takılıyom kardeşim :D :D :D :D :D :D :D

boş ver sen tenekede olsa 20 küsür yaşında 140 diyoya sen ona bak

valla benim doblo 180 anca diyo bak gördünmü

seninki tenekeyse benimkide sac , demir nolcakki ;D ;D ;D ;D kendine iyi bak boş takılıyom sana

kızmak ne demek abi sen benim toprağımsın abimsin yalnız toyotacılarla aramızda şakamız çok ondan :D :D :D
araba hakkında bişe diyemem ama toyotacı arkadaşlara soralım bide bana özelden telini yazarsan telde görüşelim abi
;D

Etiketler

oakkar' Alıntı:
Aboo Tarık hayırdın niye kızdın ki sen ya

zaten ben yoyota gibi adam diilmiyimki

kızmak yok yaa sana takılıyom kardeşim :D :D :D :D :D :D :D

boş ver sen tenekede olsa 20 küsür yaşında 140 diyoya sen ona bak

valla benim doblo 180 anca diyo bak gördünmü

seninki tenekeyse benimkide sac , demir nolcakki ;D ;D ;D ;D kendine iyi bak boş takılıyom sana

tarık altaki resimden once usteki gibiydi attaki resimden sonra sen dusun artik. Fecde mesde saldirma bana aklini alirim senin patatesss.

bu arada o alet senin kilindirik gostergene benzemez 10/20 fazla gostersin neyse o

cerezim benimmm

IMG_0454[1].jpg

IMG_0444[1].jpg

biraz daha sabırlı ol kanka ben arabayı bi alayım sana istediğin resmi gösteririm merak etme :D :D :D

ne basarsan ustune 20 koy kanka ama bu sevda ugruna mefta olmada hocanın son gorevını bılıyosun :smiley:

RedlinE' Alıntı:
ne basarsan ustune 20 koy kanka ama bu sevda ugruna mefta olmada hocanın son gorevını bılıyosun :smiley:

;D ;D ;D ver gazı muco ver gazı ben bilinçli kullanıcıyım hız limitlerini aşmayı sevmem pek istiyorsan gel arazide deneyelim şu arabaları kanka şöyle bol çamurlu ağac dal vs olan yerlerde :D :D :D :D yiyormu

yemezmii umrumda olmaz benim araç kaplama istedigi kadar cizilsin kafam kizarsa 15 dakkada orj boyasiyla karşimdaaa ciziksizz
patatesss

RedlinE' Alıntı:
yemezmii umrumda olmaz benim araç kaplama istedigi kadar cizilsin kafam kizarsa 15 dakkada orj boyasiyla karşimdaaa ciziksizz
patatesss

bu laflarını unutma mucooooo bak sonra ben buraya giremem olmaz deme bana arabanıda senide yakarım :D :D :D

Tarık abi buda 1.21 kalkışı
http://www.dailymotion.com/video/xb8gyz_defender-puma-0-100_auto

dün gece baya uğraştım başlangıçlarını tam ayarlayamadım ama yinede oldu sanırım :D :D
1,21 oran 1,67 göre çok daha iyi kalkışta gördüğüm kadarı ile sizlerde isleyip yorumlarınızı yaparsınız ;)

http://www.dailymotion.com/video/xikmhm_untitled_sport

Ahmet abiye söyleyelim, aragaz yapamdan kaldırsın şu aracı :smiley: Aragaz zaman kaybı ;D

Puma kanatlandırmış LR,i ibre nerdeyse tur bindirecek araçta silkeleme uğultu falan oluştumu acaba?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,574
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR