Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 425
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,489
Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)

ata036' Alıntı:
antaşya ahmet usta yaptu umut sorar sana bilgi veririm kanka

Ahmet ustanın ellerine sağlık, bir fiyat alıp özelden yollarsan sevinirim Tarık abi. Çok memnun olurum. Kolaylıklar...

Etiketler

Alt korumaya yazinin kiralini yazdiracaktim ama araban yaban ellerde duygulanir cokersin diye affettim seni bu kiyagimida unutma pAtates

Tarık defender alt koruma değil kırat alt koruma olacak herhalde forumdaki arkadaşlar bundan sonra araçlarının ismini karter muhafaza yaptıracaklar Ahmet ustaya yeni bir iş kolu daha çıktı ne dersin bu arada yakışıklı oluyo araç kart işine senin köpeğin olu paran biterse haber ver yaa olmasa bi kaç pc ne el koyarız daha ne olurki :D :D

RedlinE' Alıntı:
Alt korumaya yazinin kiralini yazdiracaktim ama araban yaban ellerde duygulanir cokersin diye affettim seni bu kiyagimida unutma pAtates

kanka araba gelsin eski korumayı sana gönderecem söz ne yazarsan yaz geri gönder senin yanına gelince onu takar gelirim yeterki gönlün olsun ayıpsın sen olmazsan teneke ne işe yarar ;D ;D ;D

oakkar' Alıntı:
Tarık defender alt koruma değil kırat alt koruma olacak herhalde forumdaki arkadaşlar bundan sonra araçlarının ismini karter muhafaza yaptıracaklar Ahmet ustaya yeni bir iş kolu daha çıktı ne dersin bu arada yakışıklı oluyo araç kart işine senin köpeğin olu paran biterse haber ver yaa olmasa bi kaç pc ne el koyarız daha ne olurki :D :D

;D ;D tamam osman abi haberin ola seçimin ilk günü ani harabelerine misafirimiz var götürüp gezdirecez hazırlan ;) ;D ;D

bu arada en son aldığım resimler bunlar şehir dışında olduğum için ahmetlede görüşemedim acaba son durum nedir çok merak etmekteyim ??? ??? ??? ::smiley:
arabadan haberi olan bilen gören varmı acep :-\

230876_10150164728958381_675938380_6730664_546351_n.jpg

223191_10150164729143381_675938380_6730665_7707135_n.jpg

Helall :smiley: İntercooler ve davlumbaz işi biraz uğraştırabilir. Çok bir iş kalmamış.

sword7' Alıntı:
Helall :smiley: İntercooler ve davlumbaz işi biraz uğraştırabilir. Çok bir iş kalmamış.

bildiğim kadarı şu an o işlerle uğraşıyorlar
eycede zilede yağmur yağmış :D :D :D ahmet yarın çamurlayacam dedi bakalım bekleyecez ve görecez

ata036' Alıntı:
bildiğim kadarı şu an o işlerle uğraşıyorlar
eycede zilede yağmur yağmış :D :D :D ahmet yarın çamurlayacam dedi bakalım bekleyecez ve görecez

Hadi hayırlı işler, Allah tabanını düz bastırsın.. :smiley:

Tarık günaydın kardeş bakıyom da herkese diyosun İstanbul'a Maraş'a Antalyaya gelecem diyosun ya sen bilmediğimiz bir sponsor mu buldun kendine mali işleri finans edecek yoksa puma motor su ile calışan bi model mi üretti benim haberim yok bu ne yaa ben de isterim Tarık beni de götür :D :D :D

oakkar' Alıntı:
Tarık günaydın kardeş bakıyom da herkese diyosun İstanbul'a Maraş'a Antalyaya gelecem diyosun ya sen bilmediğimiz bir sponsor mu buldun kendine mali işleri finans edecek yoksa puma motor su ile calışan bi model mi üretti benim haberim yok bu ne yaa ben de isterim Tarık beni de götür :D :D :D

abi yeterki gönül istesin bu dostlukları görünce bi yolunu bulup gidiyorsun
önümüzde maraş, sivas, ve arhavi etkinlikleri var istersen hepsine gel istersen istediğine gel abi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR