Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 425
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,473
Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)

büyük ihtimalle aşağıdaki sisleri alacaz gibi ;)

index.php

Etiketler

Abi o nasıl sis ya, üzerindeki korumamı kapak mı belli değil, ışık nerden geçecek ;D ;D

Kırmızı Def çok yakışıklı, sisleride öle :D
Kırat'a da çok güzel olur bence aynı stil.

ict3055' Alıntı:
Kırmızı Def çok yakışıklı, sisleride öle :D
Kırat'a da çok güzel olur bence aynı stil.

teşekkürler ilk düşüncemiz ahmetin araçla aynı yani ikizini yapmaktı sonradan vazgeçtik aracın adı KIRAT olduğundan ismi bozulur diye düşündük inşallah önümüzdeki sene renk haric ikiz olacaklar ;) :D :D :D :D

Abi uzunları açanlar için arkaya bir çare düşündüm ben ;D ;D Tarık abi hayırlı olsun sislerin, göremedik arabanın son halini bir türlü...

sword7' Alıntı:
Abi uzunları açanlar için arkaya bir çare düşündüm ben ;D ;D Tarık abi hayırlı olsun sislerin, göremedik arabanın son halini bir türlü...

teşekkürler gardaşım
valla bende daha göremedim bu ahmet adamı deli eder mahsusdan yapıyor biliyorum ahmet bey ahmet bey okuyon demi yazılanları

leyn ahmet adamı hasta etme biraz foto video ekle yeter bu kadar çatlattığın

ata036' Alıntı:
teşekkürler gardaşım
valla bende daha göremedim bu ahmet adamı deli eder mahsusdan yapıyor biliyorum ahmet bey ahmet bey okuyon demi yazılanları

leyn ahmet adamı hasta etme biraz foto video ekle yeter bu kadar çatlattığın

Ben dün konuştum aracın işi bitti diyordu. Son fotoları niye koymadı ki acaba ;D ;D

Adnan Çetinel' Alıntı:
maşallah, nazar değmesin, hem araç güzel hem manzara, güle güle kullan, sisler zaten 10 numara :smiley:.

sisler kargoya verilmiş az önce mail geldi bakalım içinden neler çıkacak süpris :D :D :D :D KIRAT 11 numara olmalı abi :D :D :D :D :D :D

Benimde kuvvetli sislere ihtiyacım var aslında, comet 550 ler çok çok iyi değil sanki...

evet arkadaşlar en son aldığım resimleri ve videoyu paylaşıyorum
davlumbaz yapıldı
yeni sis lambalarımız geldi
kavuşmaya son 6 gün kaldı işte :D :D :D :D :D

227818_10150176805743381_675938380_6829890_6916583_n.jpg

228573_10150176805948381_675938380_6829893_2476355_n.jpg

226793_10150176806093381_675938380_6829894_1748449_n.jpg

http://www.dailymotion.com/video/xio8ec_cimg4365_sport

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR