Defender Kardeşliğine bir Üye Daha

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huseyinyilmaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 69,919
7 adet düğmeyi yanyana getırıp göğüslüsü o düğme bloguna göre kesicez duğmeler 7 adedi birkikte monte edilecek.. sanırım düğme kablolarını

http://www.westmarine.com.tr/Product_Details/Anahtar_Moduler_Braket_Kiti/877/S_Product_Details.aspx

bu portun ıcınden gecırıp düğmelere takıcaz sonrada bütün düğmeleri göğüslüğe monte olacak.

Etiketler
DR.ÖZHAN' Alıntı:
bence blok olmalı takılma yeri
iki kademede varmış demekki :smiley: Berk beyin aracda corum kalorıferi var sanırım . kapalı + 1 kademe + 2 kademe li düğme soruyor galiba?

aynen bende orjinalı soktum yerıne corum taktım ama sureklı son kademede calsıyo bır sure sonra sıcaktan fenalık gelıyo :smiley:

aldıgımda orjınalı tam bır rezalettı

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]

corum1.jpg

corum2.jpg

corum 3.jpg

DSC_0141.JPG

DR.ÖZHAN' Alıntı:
7 adet düğmeyi yanyana getırıp göğüslüsü o düğme bloguna göre kesicez duğmeler 7 adedi birkikte monte edilecek.. sanırım düğme kablolarını

http://www.westmarine.com.tr/Product_Details/Anahtar_Moduler_Braket_Kiti/877/S_Product_Details.aspx

bu portun ıcınden gecırıp düğmelere takıcaz sonrada bütün düğmeleri göğüslüğe monte olacak.

aynen dogrudur dügmeler braketlerın ıcıne tırnaklara oturuyo b braketı de blok olarak goguse monte edıosunuz..

berk' Alıntı:
aynen dogrudur dügmeler braketlerın ıcıne tırnaklara oturuyo b braketı de blok olarak goguse monte edıosunuz..

teknik olarak öyle olacagını düşün müştüm ;) bizim keci ;D reno ya taktık corum duman ediyor aynı düğme sorunununu yasamıştık. benım aracın kaloruferı ojnınaldıye actırmadım güzel de isıtıyor 5, 6 c (dış ısı sensoru var aracta ) derece havada 5 km lik mesafede camların bugunu komple alıyor ama aklımda sorun cıkarsa vebasto düşünüyorum aslında. senın aracda hamam gibi isitıyordur :D

blok olayını acıklayalım ben dugmelerı tek parca olarak dusundum oyuzden blok olarak dıye yazdım bazı uygulamalarda ıkı yada uclu olarak ayrı ayrı yerlere takılan dugmeler var.. burda da konsoldakı farklı kombınasyonlar var http://www.mudstuff.co.uk/MUD_defender_console_users_installations.shtml

sımdı bu dugmelerın baglantıları ıcın arka da ek olarak http://www.mudstuff.co.uk/Carling_Switches.shtml yayfanın en altına dogru ındıgınızde multı plug connectors dıye bır parca var bu bmc dugmede o varmı yoksa parcacıya onuda sormak lazım oda gereklı arkadan gelen kabloları jak olarak ona takıp cıkaracaksınız..

koca ayağın iç döşemeleri de yapıldı

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

koltukları nemli bezle sildim kurumadan fotograf çektiğim için koltuklar parçalı bulutlu görünüyor :smiley:

[attachment=4]

Fotoğraf004.jpg

Fotoğraf002.jpg

Fotoğraf005.jpg

IMG_0632.jpg

IMG_0631.jpg

ailemizin yeni üyesi safkan dobermanımız. ismini koyarken çok zorlandık. ben discovery, defender, everest, gibi isimler önerdim ama eşim adı DİZEL olsun deyince hemen süperr dedim. ufaklığımızın adı DİZEL

[attachment=1]

Fotoğraf011.jpg

huseyinyilmaz' Alıntı:
ailemizin yeni üyesi safkan dobermanımız. ismini koyarken çok zorlandık. ben discovery, defender, everest, gibi isimler önerdim ama eşim adı DİZEL olsun deyince hemen süperr dedim. ufaklığımızın adı DİZEL

[attachment=1]

İsim yakışmış canavara :smiley: 12 yıl baktım kıng cınsiydi halada bakıyorum cok hassas hayvanlar( bakımları anlamında) ama güvene bileceğin en iyi dost.

tüp çok önde olduğu için koltuk da öne gelmiş. tüpü geri aldırırdık arasaydın dedim. sen tüpü aldır ben koltuğu geri alırım kolay dedi.

huseyinyilmaz' Alıntı:
teşekkür ederim. o avatardaki sarı canavar benim en buyuk hayalim.
Eminim en kısa zamanda o sarı canavarın çok daha iyisine sahip olursunuz, niyetlenirseniz çevremle yardımcı olabilirim. Dizel ismi de kendisi gibi çok şirin maaşallah. :smiley:

Arka koltuktakı konfor için aynı yükseklıkte geriye aldır canurlık ustune koydurdugunda cok yukarıda oluyor koltuklar.

DR.ÖZHAN' Alıntı:
Arka koltuktakı konfor için aynı yükseklıkte geriye aldır canurlık ustune koydurdugunda cok yukarıda oluyor koltuklar.

aynı sıkıntı benım eskı defenderımda olmustu busefer camurluk sacından bıraz aldırmıstım cokda guzel olmustu kocaman arabanın ıcınde sıkısmanın ne alemı var :smiley: bu defenderın cok tıpık ozellıklerı bısey yaptıracaksanız 5-6 yerden dusunmenız lazım cart dıye yaptınızmı baska bıyerde sıkıntı yasıyosun tüpü takan adam bıraz gerıden takmıs olsa cillop gıbı 10 dakkalık ısı vardı kolay gelsın ( bugun bagaj baglantı parcalarının resımlerını atıyorum ;) aklımda

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR