Defender Kardeşliğine bir Üye Daha

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huseyinyilmaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 69,919
az kaldı sizin kervana katılacağım. 89 model 300tdı bi araç var temiz toplanmış. Yapılabilecek pek bir şey kalmamış. Bu gün randevulastık. Servise götürüp bi baktıracağım. :smiley:

Etiketler
berk' Alıntı:
aynı sıkıntı benım eskı defenderımda olmustu busefer camurluk sacından bıraz aldırmıstım cokda guzel olmustu kocaman arabanın ıcınde sıkısmanın ne alemı var :smiley: bu defenderın cok tıpık ozellıklerı bısey yaptıracaksanız 5-6 yerden dusunmenız lazım cart dıye yaptınızmı baska bıyerde sıkıntı yasıyosun tüpü takan adam bıraz gerıden takmıs olsa cillop gıbı 10 dakkalık ısı vardı kolay gelsın ( bugun bagaj baglantı parcalarının resımlerını atıyorum ;) aklımda

İzalasyondan önce arka camıurluk içerini kestirmeyi düşünüyorum bende hatda arkda bi akü yeri kalacak kadar stopların önunden.

serci07' Alıntı:
az kaldı sizin kervana katılacağım. 89 model 300tdı bi araç var temiz toplanmış. Yapılabilecek pek bir şey kalmamış. Bu gün randevulastık. Servise götürüp bi baktıracağım. :smiley:

hadi hayırlısı kervana hoşgeldin diyelm;)

huseyinyilmaz' Alıntı:
ailemizin yeni üyesi safkan dobermanımız. ismini koyarken çok zorlandık. ben discovery, defender, everest, gibi isimler önerdim ama eşim adı DİZEL olsun deyince hemen süperr dedim. ufaklığımızın adı DİZEL

[attachment=1]
Euro mu normal mi :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

kırsal :smiley:

dün mahmut usta (ellerine sağlık) taktı şnorkeli. DEFENDER büyüyünce şnorkel küçük kaldı ama üzerinde :smiley:

[attachment=1]

[attachment=2]

Fotoğraf010.jpg

Fotoğraf011.jpg

yakışmış Hüseyin bey. bende bu snorkelden düşünüyorum aynaya tosma yapyormu kapıyı acınca. bede bana gönderdiğin malzemeyı kapı perdelerını actırdığında kapılara da yaptır bence

muhtemelen aynaya çarpıyordur dikkat etmedim henuz yeni taktırdığım için. kapı kartonlarını kendim söküp kapı içlerini kaplıycam dediğiniz gibi

huseyinyilmaz' Alıntı:
muhtemelen aynaya çarpıyordur dikkat etmedim henuz yeni taktırdığım için. kapı kartonlarını kendim söküp kapı içlerini kaplıycam dediğiniz gibi

Bahsettiğiniz Malzeme Bitülself midir?

yok be abi bi halta yaramıyor o bituself.. akustik sünger bulmuştum ya bir tarafı yapışkanlı olan. ondan bahsediyor. bir numune göndermiştim kendisine. istersen sana da gönderebilirim. hem çok işe yarıyor hem de çok ucuz. 1,6 yada 1,7 metre yuksekliğinde şeridin metresi 7-8 lira civarında.

Bendede bir örnek var resimlerini ekliyorum bu mu acaba?

Bir yüzü aleminyum kaplı diğer yüzü kendinden yapışkanlı yaklaşık 10mm kalınlığında

IMG_20111224_104139.jpg

IMG_20111224_104159.jpg

IMG_20111224_104219.jpg

ONTURK' Alıntı:
Bendede bir örnek var resimlerini ekliyorum bu mu acaba?

Bir yüzü aleminyum kaplı diğer yüzü kendinden yapışkanlı yaklaşık 10mm kalınlığında

IMG_20111224_104139.jpg

IMG_20111224_104159.jpg

IMG_20111224_104219.jpg

[/quote

bu malzeme izmirdeki star sogutmanın gönderdiği mlzememidir bende bunun alimiyonsuz olanı nı göndermışler bunun aynısını 5 mm tavanda kullandım yapıştıcısı cok kuvvetlı fiyat bilgi verebilirmisiniz Serkan bey

benim kapladığım malzeme bu değil. ama bu da işe yarar duruyor. fiyat bilgisi verebilirmisin. bunu belki kaput altına ve davlumbazlara uygulayabiliriz

Bu malzemeyi çok uzun süre önce almıştım fiyat konusunu bilemiyorum ama gittiğimde öğrenir paylaşırım.

Asıl motor içi için ateş duvarına kaplamalık bir malzeme buldum arkası cam elyafı 700 dereceye kadar dayanıklı ön yüzü aleminyum kaplamalı. kendinden yapışkanlı değil ama özel silikonu ile uygulanıyormuş.

Malzeme şu an bagajımda resimlerini çeker paylaşırım ısı yalıtımı için çok ince ve çok etkili bir ürün. çakmakla çok uğraştım yakamadım. ısıyı diğer tarafa çok az iletiyor "İhmal edilebilecek kadar az"

Ama biraz pahalı bir ürün metresi 45 TL civarında

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR