berk' Alıntı:aynı sıkıntı benım eskı defenderımda olmustu busefer camurluk sacından bıraz aldırmıstım cokda guzel olmustu kocaman arabanın ıcınde sıkısmanın ne alemı var bu defenderın cok tıpık ozellıklerı bısey yaptıracaksanız 5-6 yerden dusunmenız lazım cart dıye yaptınızmı baska bıyerde sıkıntı yasıyosun tüpü takan adam bıraz gerıden takmıs olsa cillop gıbı 10 dakkalık ısı vardı kolay gelsın ( bugun bagaj baglantı parcalarının resımlerını atıyorum aklımda
serci07' Alıntı:az kaldı sizin kervana katılacağım. 89 model 300tdı bi araç var temiz toplanmış. Yapılabilecek pek bir şey kalmamış. Bu gün randevulastık. Servise götürüp bi baktıracağım.
Euro mu normal mihuseyinyilmaz' Alıntı:ailemizin yeni üyesi safkan dobermanımız. ismini koyarken çok zorlandık. ben discovery, defender, everest, gibi isimler önerdim ama eşim adı DİZEL olsun deyince hemen süperr dedim. ufaklığımızın adı DİZEL
[attachment=1]
huseyinyilmaz' Alıntı:muhtemelen aynaya çarpıyordur dikkat etmedim henuz yeni taktırdığım için. kapı kartonlarını kendim söküp kapı içlerini kaplıycam dediğiniz gibi
ONTURK' Alıntı:Bendede bir örnek var resimlerini ekliyorum bu mu acaba?
Bir yüzü aleminyum kaplı diğer yüzü kendinden yapışkanlı yaklaşık 10mm kalınlığında
[/quote
bu malzeme izmirdeki star sogutmanın gönderdiği mlzememidir bende bunun alimiyonsuz olanı nı göndermışler bunun aynısını 5 mm tavanda kullandım yapıştıcısı cok kuvvetlı fiyat bilgi verebilirmisiniz Serkan bey
tahaozak' Alıntı:Davlumbaz üstüne bu malzeme olur da içine olmaz.