DR.ÖZHAN' Alıntı:bende alırım hüseyin bey 7adat düğme alsak etrafrında cerceveleri varmı elektırıck ci iş nasıl olcak tek tek baglantı girişlimi yapıcaz ?
huseyinyilmaz' Alıntı:abi sizle birlikte 37 olduk ama artacağından eminim sayının. etrafında çerçeve yok ama bulabilirmiyiz araştırırım. herhangi bir sviçe bağlar gibi bağlayacaksınız yada elektrikçinize vereceksiniz. bağlantıda hiçbir sıkıntı olmaz. svilçlerin tırnakları var. dikdörtgen yuva açarsanız sıkı geçme olacak geri çıkmayacaktır kolaylıkla. defender yeni model göğüsün ortadaki fiberini ugun fiyata yaptırabilirsek harika olacak. yaptıramazsak da kontrplakla birşeyler yapıp vinyl kaplayabiliriz.
DR.ÖZHAN' Alıntı:gordugum kadarıyla bmc de aynı swichlerı yapmıs dün westmarınde baska bısey ararken aradıgınız seyı bulmustum baglantı parcaları bunlar eger bmc bu dugmelerın aynısını yaptıysa ( gördugum kadarıyla aynısı ) asagıdakı lınk de baglantı parcalarını bulacaksınız
http://www.westmarine.com.tr/Product_Details/Anahtar_Moduler_Braket_Kiti/877/S_Product_Details.aspx
Evet Berk bey düğmeler hallolursa etrafına bundan lazım olcak olmadı düğmeleri tektek oyup takmak lazım işi uzatır ? bir haftadır calışamıyorum kolsul beklıyor öyle bitse hemem hazırlıcam mantıklı bişey olur fiyatı.
huseyinyilmaz' Alıntı:abi sizle birlikte 37 olduk ama artacağından eminim sayının. etrafında çerçeve yok ama bulabilirmiyiz araştırırım. herhangi bir sviçe bağlar gibi bağlayacaksınız yada elektrikçinize vereceksiniz. bağlantıda hiçbir sıkıntı olmaz. svilçlerin tırnakları var. dikdörtgen yuva açarsanız sıkı geçme olacak geri çıkmayacaktır kolaylıkla. defender yeni model göğüsün ortadaki fiberini ugun fiyata yaptırabilirsek harika olacak. yaptıramazsak da kontrplakla birşeyler yapıp vinyl kaplayabiliriz.
berk' Alıntı:ben 3+3+1 seklınde almıstım braketlerı
[attachment=1]
huseyinyilmaz' Alıntı:beyler bu westmarine deki bağlantı parçalarına oturacak mı diyorsunuz boşluksuz orjinal şekilde.?
düğme üzerindeki işaretler de var bmc de .
yukarıdaki fotograftaki sviçleri de ısuzular kullanıyor yanlış bilmiyorsam.
iki kademeli açılanı vardı ama 1-2 off derken bunu mu kastediyorsunuz?
huseyinyilmaz' Alıntı:beyler bu westmarine deki bağlantı parçalarına oturacak mı diyorsunuz boşluksuz orjinal şekilde.?
düğme üzerindeki işaretler de var bmc de .
yukarıdaki fotograftaki sviçleri de ısuzular kullanıyor yanlış bilmiyorsam.
iki kademeli açılanı vardı ama 1-2 off derken bunu mu kastediyorsunuz?