Defender Kardeşliğine bir Üye Daha

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huseyinyilmaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 70,617
şimdi hüseyinim senden ricam olacak 1.si flanş gelince deneme olarak 1 adet verirmisin 2.si port bagaja benide dahil et boş zamanlarımızda bende gelir yardım ederim ;D ;D ;D

Etiketler
herkese selam,
renk konusunda bence yeşil güzel ekte benim aracın yeşilini görebilirsin, çizilme konusunda arkadaşlar kesinlikle haklı arazide bol bol çizik oluyor ama göz ardı ederim dersen sorun yok, beyaz tavan arabayı çok güzel gösteriyor.
yükseltmeyi yeni yaptım. kayalardan 2 inck britpart komple kit aldım. bir sorun şimdilik yok, hatta gazlı amortisörlerle sürüş daha da keyifli oldu. maliyet montajla beraber 2300-2500 ü buldu...

mb-1.JPG

mb-2.JPG

sizin araç benim 110 un suda çekmişi gibi : ))), acayip birbirine benziyorlar, benim de port bagaj haftaya geliyor, sadece burada güvenlik sebebi ile telsiz anteni kullanamayacağımi dalkıranlarıda artık kendim yapacağım, hepimize kzasız belasız sürüşler diliyorum, en kısa zamanda keyifli etkinliklerde buluşmak üzere..
Erdoğan

2011-09-14 10.37.07.jpg

land ve ben4.jpg

araçlarınız çok güzel. benim de çok sevdiğim bir renk. ama yakın çevremden gelen baskılar üzerine araç tekrar beyaza fakat bu kez daha kirli beyaza boyanacaktır :smiley:

abi şu flanşlara da boşuna para veriyoz ya... ben yaptırırdım bunları da neyse... veririm abi niye vermiyim...

huseyinyilmaz' Alıntı:
abi şu flanşlara da boşuna para veriyoz ya... ben yaptırırdım bunları da neyse... veririm abi niye vermiyim...

düzgün bir torna ustası doğru bir malzeme ile kralını yapar kanaatindeyim, ben 1-2 hafta içerisinde benim araçtakilerin birini Iğdıra gidip Tarık kardeşimin ustasına göstereceğim, eminim çok güzel olacaktır...

sonucu paylaşırım buradan...

huseyinyilmaz' Alıntı:
araçlarınız çok güzel. benim de çok sevdiğim bir renk. ama yakın çevremden gelen baskılar üzerine araç tekrar beyaza fakat bu kez daha kirli beyaza boyanacaktır :smiley:

renk değiştireceğim zaman ya orjinal Camel sarısına yada kirli beyaz-bej arası bir renge dönüştüreceğim bende, sarıkamış ormanlarından mütevellit her tarafı çizik içerisinde kocaoğlanımın : )))

çok seviniriz hatta belki satın amak isteyen arkadaşlar bile olabilir. sanayide flanş yapan yerler var onlara bakın derim. daha uygun maliyet belki araçların çıkma diskleri olabilir.

Arkadaşlar flanş yaptırmak düşündüğünüz kardar ucuza çıkmıyor. (en azından burada) ben kendi aracıma 30mm yaptırdım 350 tl flanşların malzemesi artı işçiliği 60 tl de bijonlar tuttu. Benim niyetimde 50 mm spacer'a geçiş var o yüzden benim elimdekileri satabilirim 250 tl ye nakliye karşı tarafa ait olmak üzere verebilirim.

mehmetbaba' Alıntı:
herkese selam,
renk konusunda bence yeşil güzel ekte benim aracın yeşilini görebilirsin, çizilme konusunda arkadaşlar kesinlikle haklı arazide bol bol çizik oluyor ama göz ardı ederim dersen sorun yok, beyaz tavan arabayı çok güzel gösteriyor.
yükseltmeyi yeni yaptım. kayalardan 2 inck britpart komple kit aldım. bir sorun şimdilik yok, hatta gazlı amortisörlerle sürüş daha da keyifli oldu. maliyet montajla beraber 2300-2500 ü buldu...

Mehmet bey,

Arabaniz cok guzelmis. Iyi gunlerde kazasiz belasiz kullanin. Size bir sorum olucakti. Acaba araciniz 110 dan kisaltma mi yoksa orjinal 90 mi? Ayni zamanda bende orjinal bir 90 almak istiyorum. Nerelerden bulabilirim. MKE yada milli guvenlikte genelde 110 lar var. 90 larin ihale ile satildigi bir yer var mi acaba?

tahaozak' Alıntı:
Arkadaşlar flanş yaptırmak düşündüğünüz kardar ucuza çıkmıyor. (en azından burada) ben kendi aracıma 30mm yaptırdım 350 tl flanşların malzemesi artı işçiliği 60 tl de bijonlar tuttu. Benim niyetimde 50 mm spacer'a geçiş var o yüzden benim elimdekileri satabilirim 250 tl ye nakliye karşı tarafa ait olmak üzere verebilirim.

aracı değiştirme durumum olabilir yarın, olursa ilgilenebilirim...

selamlar...

Mehmet bey,

Arabaniz cok guzelmis. Iyi gunlerde kazasiz belasiz kullanin. Size bir sorum olucakti. Acaba araciniz 110 dan kisaltma mi yoksa orjinal 90 mi? Ayni zamanda bende orjinal bir 90 almak istiyorum. Nerelerden bulabilirim. MKE yada milli guvenlikte genelde 110 lar var. 90 larin ihale ile satildigi bir yer var mi acaba?

[/quote]

Benim aracim 110 dan kesilip yapilanlardan acikcasi orjinal 90 cok aradim am bulamadim yaklasik 3,5-4 senedir kullaniyorum bir sikintim olmadi. Tavsiye ederim

tahaozak' Alıntı:
Trabzonluyum, Trabzonda yaşıyorum. Ben sizi burda yaşıyorsunuz diye biliyordum :smiley:

sevgili arkadaşım, sanırım 2-3 hafta içerisinde öylesine bir geleceğim memlekete, muhtemelen de Defender ile gelirim bu sefer, o zaman mutlaka görüşelim, "gomera" nickli Namık bey ile köylerimiz bitişik, havaalanının hemen üstü. ben de Kavala'danım, neyse gelmeden mutlaka gerekli düzenlemeyi yaparız, keyfe keder uygulamalar için size soracağım epey şey olacak Trabzon sanayisi hakkında, tekrardan memnun oldum, selamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR