huseyinyilmaz' Alıntı:abi şu flanşlara da boşuna para veriyoz ya... ben yaptırırdım bunları da neyse... veririm abi niye vermiyim...
huseyinyilmaz' Alıntı:araçlarınız çok güzel. benim de çok sevdiğim bir renk. ama yakın çevremden gelen baskılar üzerine araç tekrar beyaza fakat bu kez daha kirli beyaza boyanacaktır
mehmetbaba' Alıntı:herkese selam,
renk konusunda bence yeşil güzel ekte benim aracın yeşilini görebilirsin, çizilme konusunda arkadaşlar kesinlikle haklı arazide bol bol çizik oluyor ama göz ardı ederim dersen sorun yok, beyaz tavan arabayı çok güzel gösteriyor.
yükseltmeyi yeni yaptım. kayalardan 2 inck britpart komple kit aldım. bir sorun şimdilik yok, hatta gazlı amortisörlerle sürüş daha da keyifli oldu. maliyet montajla beraber 2300-2500 ü buldu...
tahaozak' Alıntı:Arkadaşlar flanş yaptırmak düşündüğünüz kardar ucuza çıkmıyor. (en azından burada) ben kendi aracıma 30mm yaptırdım 350 tl flanşların malzemesi artı işçiliği 60 tl de bijonlar tuttu. Benim niyetimde 50 mm spacer'a geçiş var o yüzden benim elimdekileri satabilirim 250 tl ye nakliye karşı tarafa ait olmak üzere verebilirim.
İki defender cı aynı şehirde ama tanışamadık ???euzlu' Alıntı:aracı değiştirme durumum olabilir yarın, olursa ilgilenebilirim...
selamlar...
tahaozak' Alıntı:İki defender cı aynı şehirde ama tanışamadık ???
euzlu' Alıntı:Hocam ben Trabzon'luyum ama Kars'ta çalışıyorum, siz??
tahaozak' Alıntı:Trabzonluyum, Trabzonda yaşıyorum. Ben sizi burda yaşıyorsunuz diye biliyordum