Defender Kardeşliğine bir Üye Daha

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huseyinyilmaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 70,617

Etiketler
[attachment=1]

uzun bir aradan sonra tekrar defender ımla ilgilenmeye başladım. ilk iş daha önceden iki kat antipas attığım parçaları sarı boyamak oldu

Fotoğraf023 (3).jpg

ingiltereden açılı kol getirme ihtimalime karşılık açılı kolları 3 derece mi 6 derece mi almam lazım 35" lastik +2" helezon amortisör kitim için ? konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaş varmıdır acaba?

ingiltereden açılı kol getirme ihtimalime karşılık açılı kolları 3 derece mi 6 derece mi almam lazım 35" lastik +2" helezon amortisör kitim için ? konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaş varmıdır acaba?

tipik bir Türk olarak diyorumkiii "bilgim yok ama fikrim var" : )))

büyüyünce de kullanabilsin diye senin defender sen 6 dereceliklerden getirt : ))))))

(umarım şakamı mazur görürsün)

euzlu' Alıntı:
tipik bir Türk olarak diyorumkiii "bilgim yok ama fikrim var" : )))

büyüyünce de kullanabilsin diye senin defender sen 6 dereceliklerden getirt : ))))))

(umarım şakamı maruz görürsün)

ya abi zaten 6 derecelik olan 3 derecelik olandan 8 sterlin daha ucuz. ben de aynısını düşündüm daha ilerde daha fazla yukseltiriz diye. almışken buyuk alalım ama kullanım amacına uygun olsun :smiley:

sitede bu ara ortam gergin galiba :smiley: şakayı severim abi sorun yok

şak bir yana defenderinle olan ilişkin benimde sağlamayı çok istediğim türden, resmen bir bütün olmuş gibisin, benim söküp takmaya yerim yok, yoksa boza boza öğrenirdim, ben bozasam da toplayacak dostlarımız var çevremizde üstelik, neyse, sana kolay gelsin şimdilik, çalışmlarının fotolarını eklemeyi unutma, senden feyz alıp işe girişecekler de var ve sen bu gurubu farkında olmadan motive ediyorsun, bunu da unutma.., selamlar.....

açılı kolları üreten firmanın bu konuda bir dökümanı vardır muhakkak, oradan araştırmanızı öneririm.açılı kollar şaftın diferansiyele giriş açısını yükseltmeden sonra düzeltmek için kullanılır.basit geometri hesabıyla aslıda hesaplanabilir.

Bu konuda eskilerden V8 yavuz un topladığı bir defender yeniden doğuyor başlıklı topiği incelemeni tavsiye edrim.

euzlu' Alıntı:
sevgili arkadaşım, sanırım 2-3 hafta içerisinde öylesine bir geleceğim memlekete, muhtemelen de Defender ile gelirim bu sefer, o zaman mutlaka görüşelim, "gomera" nickli Namık bey ile köylerimiz bitişik, havaalanının hemen üstü. ben de Kavala'danım, neyse gelmeden mutlaka gerekli düzenlemeyi yaparız, keyfe keder uygulamalar için size soracağım epey şey olacak Trabzon sanayisi hakkında, tekrardan memnun oldum, selamlar...

erdoğan trabzon sanayisinde ALLAH kaza bela vermediği sürece iş yaptırmanı tavsiye etmem zaten taha ile tanışıncada oda aynısını diyecek sana. akçabatlı günnar sülalesinden başkası yapmıyor defender tamiri. benim gibi anlıyorsan kendin köyde yapacan. sende artık kayalıkta evin orda yaparsın bir tükkan. :D :D :D

euzlu' Alıntı:
sevgili arkadaşım, sanırım 2-3 hafta içerisinde öylesine bir geleceğim memlekete, muhtemelen de Defender ile gelirim bu sefer, o zaman mutlaka görüşelim, "gomera" nickli Namık bey ile köylerimiz bitişik, havaalanının hemen üstü. ben de Kavala'danım, neyse gelmeden mutlaka gerekli düzenlemeyi yaparız, keyfe keder uygulamalar için size soracağım epey şey olacak Trabzon sanayisi hakkında, tekrardan memnun oldum, selamlar...

Namıkla tanışıyorum. Bende şu an çimenlide kalıyorum . Sanayiciler mesai arkadaşım oldu artık her gün uğramasam bir eksiklik hissediyorum :smiley: Gelmeden haberleşelim. Hafta sonuda olursa bir çamur organizasyonu yaparız.

ingiltereden bir satıcı firma ile bağlantıya geçtim. +2" ve 35" lastik için 3 derece açılı kol öneriyorlar. 2" den sonrası için 6 derece uygun diyorlar. ön arka kolları kısmetse getirtiyorum ingiltereden

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR