Defender Kardeşliğine bir Üye Daha

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huseyinyilmaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 70,619
huseyinyilmaz' Alıntı:
defenderın rengine karar verdik zor da olsa. metalik mi opak mı derken metalik renge karar verdik. renk bu

yorumlarınız ?

bu rengı bende dusundum hatta arada sırada yıne aklıma gıdıp gelıyor ama cok street tarzı bır renk outdoor defenderın tarzının dısına cıktıgını dusunuyorum ama guzelde olabılır gormek gerek orhan abının yesıl ve beyaz tavanlı yenıledıgı aracın rengı de cok guzel olmus göktugun grısı de cok guzel metalık dusunuyosan benımde aklımda renk degısımı var bakalım kısmet..

Etiketler

Beyaz tavan & Yeşil kasa en güzeli.
Orhan Abinin yeni arabasının yeşili biraz koyu sanki.
Hüseyin Abinin Eski TD5 inin rengi güzeldir mesela.

viktorya yeşili rubiconun rengi güzelmiş gerçekten. onu düşünücem. sedefli boya kuga larda da var ben de çok beğeniyorum. zaten beğenmezsek göktuğun aracının rengine de bayılıyoruz kopya çekebiliriz.

arkadaşlar defender ı nasıl yukselticez yarım lutfen takılıp kaldım bu noktada. huma da satılan GET ler nasıl kullanılıyor bilen var mı? kupa şase arasına nerelere nasıl takoz koyucaz yardım lutfen

ben sadece yay (ve amortisör) ile 2" yükseltmeyi planlıyorum, huma da var , önler ve arkalar toplam 390 tl civarı bir rakam gözüküyor, bu arada sizinlastiklerin ebat ve maddi boyutunu öğrenebilirsem sevineceğim, kolay gelsin..

+2" yukseltme kiti taktım helezonlar ve amortisörler 35" lastik var ama sürtme yapıyor. tekerleri dışa alma işini hallettim ama nasıl yukselticez bilemiyorum.önceki sayfalarda tum masraflar yazıyor 1800 tl idi sanırım lastikler

huseyinyilmaz' Alıntı:
teşekkür ederim şase ve kupa arasına takoz uygulamaının nasıl yapıldığını bliiyormusunuz acaba?

pekdetaylı bir bilgim yok ancak gerekli takozlara sanırım huma otomotivin "sahibinden" deki sayfasında rastlamıştım, bir göz atın isterseniz..

sizin bahçedeki çalışmalar nasıl gidiyor, fotografları dört gözle bekliyoruz...

euzlu' Alıntı:
pekdetaylı bir bilgim yok ancak gerekli takozlara sanırım huma otomotivin "sahibinden" deki sayfasında rastlamıştım, bir göz atın isterseniz..

sizin bahçedeki çalışmalar nasıl gidiyor, fotografları dört gözle bekliyoruz...

çalışmalar yukseltme sorunu sebebiyle duruşta 10 gundur. huma da var GET denen parça. o nasıl kullanılıyor her yerde bu soruyu soruyorum cevap alamadım kimseden. GET helezonların alt yada ustune takılıyor olmalı. +2" e GET takarsam açılı kol da mı almam gerekecek? açılı kol almamak çin şase kupa arasına mı takoz koyucam.

aşağı yukarı herkes bu parçaların takılması gerektiğini biliyor ama nasıl uygulanacağını bilen arkadaşlarım canlarım Adana da zaten 3-5 defendercıyız kimseden görüp öğrenemiyoruz çok kısır biryer ancak sizlerden yardım alabilirim.

son 1 haftada aydın adana adana antep antep ısparta ısparta adana adana mersin mersin maraş yolu yaptım :smiley:
kuzenim geliyor ingiltereden 15 Ekimde. açılı kol getirebilirse alıcam. GET kullanırsam açılı kol takmam gerekecek dediğiniz gibi. şase kupa arası yukseltme için radyatör vs yukseltmek gerekiyormuş. şimdilik ona bulaşmayacağım.

yarın spacer siparişi veriyorum. bu hafta boyasını sökücem sonra macunu çekilip boyanacak. difransyeldeki boşluk da gideriliyor difransiyelcide. 15 gune toplarım diye tahmin ediyorum. bu arada haftasonu portbagaj imalatına başlıyorum.

ama yukseltme konusunda ciddi bilgi eksiklerimiz var.sadece bu sayfada değil birçok sayfda yazdım net bilgisi olan yok yada paylaşmıyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
Enes Güllü

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR