Defender Kardeşliğine bir Üye Daha

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huseyinyilmaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 70,619
huseyinyilmaz' Alıntı:
hesap kitap yazılırsa yada tutulursa az çok fikir ediniriz birbirimizden.
sizin portbagajın çizimi varmı ? yok ise 4 tarafından birer fotograf eklerseniz çok sevinirim. yapacağım model sizinki olacak

çızım yok ama resım cekerım ok

Etiketler
huseyinyilmaz' Alıntı:
aklıma gelmişken sormak istedim. V8 takmak istesek herhangi bir araçtan çıkmış V8 takmak mümkünmüdür. Araştırırken hangi araçlardan çıkma bakmamız gerekiyor?

Bu konuda en sağlam bilgi ve yönlendirmeleri sanırım Yavuz beyden (discovery-V8) alırsınız Hüseyin bey. Garaj bölümünde arkadaşına topladığı v8 defenderin motorunu RRC'den almıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Ayrıca yenileme aşamasında da kolaylıklar dilerim.

İatros' Alıntı:
Bu konuda en sağlam bilgi ve yönlendirmeleri sanırım Yavuz beyden (discovery-V8) alırsınız Hüseyin bey. Garaj bölümünde arkadaşına topladığı v8 defenderin motorunu RRC'den almıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Ayrıca yenileme aşamasında da kolaylıklar dilerim.

çok teşekkür ederim. Artık Yavuz Bey cevap yazar umarım :smiley:

bu da kısmetimize geldi arap bülbülü. sürekli karnı acıkıyor :smiley:

[attachment=1]

Fotoğraf008 (2).jpg

bakamayacaksan o bülbülü bizim merkeze gönderebilirsin, adresi kulağına fısılda, o yolu bulur : ))

"kafkas üniversitesi yaban hayatı koruma ve rehabilitasyon merkezi" ve de KARS : ))

facebook ta beğenirseniz ve twitterde eklerseniz sevinirim : )))

bu arada hafta sonu Artvin-Rize yaptım araç bakmaya ama pek dişe dokunur bir şey çıkmadı, şimdi yine o bölgede toplanmış bir araç buldum, yarın yine gideceğim, uyrsa alacağım inşallah.....

selamlar....

euzlu' Alıntı:
bakamayacaksan o bülbülü bizim merkeze gönderebilirsin, adresi kulağına fısılda, o yolu bulur : ))

"kafkas üniversitesi yaban hayatı koruma ve rehabilitasyon merkezi" ve de KARS : ))

facebook ta beğenirseniz ve twitterde eklerseniz sevinirim : )))

bu arada hafta sonu Artvin-Rize yaptım araç bakmaya ama pek dişe dokunur bir şey çıkmadı, şimdi yine o bölgede toplanmış bir araç buldum, yarın yine gideceğim, uyrsa alacağım inşallah.....

selamlar....

ya bu kuş inanılmaz bi hayvan. insan gibi. gözlerimin içine bakıyor. geliyor boynuma sokuluyor. beni izliyor. televizyon izliyor. :smiley: biraz daha büyüsün doğaya bırakıcaz.

defenderın rengine karar verdik zor da olsa. metalik mi opak mı derken metalik renge karar verdik. renk bu

[attachment=1]

yorumlarınız ?

2011-new-land-rover-land-rover-defender-x-tech-test-drive.jpg

hüseyin renk güzel kardeşim ancak metalık yapacaksan çalı çırpıya girme dağa vurma üzülürsün öyle baraj kenarında asitli çamura giremessin yazık olur kardeşim :'( deneyim konuşuyor lafımı yabana atma ;D

abi ben dağa çıkmadan çamura sokmadan binemem defendera da opak renk yok güzel. çizilse ne kadar çizilecek ki. çizik dursun :smiley: bayramdan sonra kısmetse senin defenderı görmeyi çok istiyorum. bir de boya değişiminde projeye falan gerek yk değil mi. masrafları bilmiyorum henuz

huseyinyilmaz' Alıntı:
abi ben dağa çıkmadan çamura sokmadan binemem defendera da opak renk yok güzel. çizilse ne kadar çizilecek ki. çizik dursun :smiley: bayramdan sonra kısmetse senin defenderı görmeyi çok istiyorum. bir de boya değişiminde projeye falan gerek yk değil mi. masrafları bilmiyorum henuz

tabi hüseyin kardeşim ne zaman istersen görebilirsin ayrıca metalik boya harika duruyor bu bir gerçek boya maliyetleri ile ilgili buluştuğumuzda uzun uzun konuşuruz konuları sana kolay gelsin kendini çok yorma ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
Enes Güllü

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR