Defender 110 Yakıtından Şikayetçiyim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan es-es 26 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 107
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,779

Etiketler
Ynt: Defender 110 Yakıtından Şikayetçiyim

lpg kid lerin markalarının yakıt tüketimleri üzerine etkisi var mıdır?mesela atiker mi çok yakar brc mi?tabi beyin kapasiteleri aynı olmak koşulu ile.ikincisi bu beyin ya da regilatör denen parça 2500 cc bir motorda ne büyüklükte olmalıdır?100 lük mü 140 lık mı?hangisi yakıtı düşürüp çekişi arttırır?bu konuda deneyimi olan yada uzman olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.selamlar...

arkadaşlar... daha önce belirttiğim ignation elektronik ateşleme kitini ingiltereden getirterek 27 aralık saat 11.00 da aracıma taktırdım.Benim usta çok zeki.Kiti görür görmez distirbütöre bağladı.daha pek yol yapmadım ama kısa bir süre turladım.Aracın çekişinin ve hızının arttığını hissettim ve araç daha kolay çalıştı ve seside değişti,daha yumuşak oldu.Önümüzdeki günlerde kullandıkça yakıtla ilgili bigileri sizlerle paylaşacağım.Eksozda çiğ gaz kokusu vardı,oda kalmadı.Umarım yakıt tasarrufu sağlarım. Selamlar...

sn.Murat atak... Benim defenderde 100 kw lık brc var 100 ile 140 arasında çok fark yok. Önemli olan verdiği gazın araca yetiyor olması.100 kw lık bunu sağlıyor.Tabiki BRC marka daha iyisi bana göre...

Dj' Alıntı:
Merhabalar
yokta tüpü arabanın içide çirkin buluyorum bide kaplı garajlara giremiyorsun :smiley: bide orjinalliğı buzulmasın

Selo sende port bagaj yaptır, yukarıya koyarsın LPG deposunu. :D :D :D

valla az bile yakıyor benim askerdeki 92 landım 100kmde 20 lt yakıyordu bidepoyla 400 km zor gidiyordum bi kaç kere de yolda kaldım mazot bitti ibre resmen çakılıyordu performans desen rezalet motor gürültüsüne girmiyorum bile şu araçta ne buluyorsunuz anlamıyorum yazık günah devlete full zarar zaten :'( tek artısı 4x4 te süper girmediğim tarla kalmadı banamısın demedi hepsinden çıktı çıkamadığım yerde traktör çıkartıyordu gecenin 3-4 ünde ah ne çektim bu arabadan yolda giderken frenler şişme yapardı balatalar duman olurdu,debriaj merkezinde kaçak vardı yağ bitince vitesler geçmiyordu hay ansını aklıma geldikçe sinirim bozuluyor...
70440855.jpg

cemjordan' Alıntı:
valla az bile yakıyor benim askerdeki 92 landım 100kmde 20 lt yakıyordu bidepoyla 400 km zor gidiyordum bi kaç kere de yolda kaldım mazot bitti ibre resmen çakılıyordu performans desen rezalet motor gürültüsüne girmiyorum bile şu araçta ne buluyorsunuz anlamıyorum yazık günah devlete full zarar zaten :'( tek artısı 4x4 te süper girmediğim tarla kalmadı banamısın demedi hepsinden çıktı çıkamadığım yerde traktör çıkartıyordu gecenin 3-4 ünde ah ne çektim bu arabadan yolda giderken frenler şişme yapardı balatalar duman olurdu,debriaj merkezinde kaçak vardı yağ bitince vitesler geçmiyordu hay ansını aklıma geldikçe sinirim bozuluyor...
70440855.jpg

Sevgili arkadaşım,

Senin amacını anlayamadım, derdin senin arabayla yada buna sahip olanlar mı?

Hoşuna gitmiyorsa binmezsin olur biter, bu araçdan ne anlarlar kelimesini kullanırken dikkat etsen iyi olur, zira bu ülkede bu araçlardan kullanan çok insan var.

SEN ARACIN HAKKINI VERİRSEN ODA SANA HAKKINI VERİR.

Gereksiz yere insalara bu tür yorumlar yapma, bu tür yorumların sana kalsın.

sertem41' Alıntı:
Sevgili arkadaşım,

Senin amacını anlayamadım, derdin senin arabayla yada buna sahip olanlar mı?

Hoşuna gitmiyorsa binmezsin olur biter, bu araçdan ne anlarlar kelimesini kullanırken dikkat etsen iyi olur, zira bu ülkede bu araçlardan kullanan çok insan var.

SEN ARACIN HAKKINI VERİRSEN ODA SANA HAKKINI VERİR.

Gereksiz yere insalara bu tür yorumlar yapma, bu tür yorumların sana kalsın.
benim derdim insanlarla değil arabaylaydı nasıl bir sonuç çıktı anlamadım gitti.yaptığım yorum neden zorunuza gitti onuda anlamadım dedimki araç 100kmde 20 litre yakıyor ve çok hantal yani bu arabayı zorla 1 sene kullandım ve 30.000km yol yaptım.Arabayı biraz kötülemiş gibimi algıladınız yazımı eğer öyle algılandıysa harbiden kötü bir araç heleki 70 km hızın üstünde resmen gezinen bir araç 3 tane farklı arac kullandım 3üde aynıydı tabi askerdeki araçlarla sivildeki araçlar bir değildir belki onada bişey diyemem ama yakıt konusu tam fiyasko sen git 3050 kg ağırlındaki araca 110 hp lik motor koyarsan yakması gayet normal olur neyse daha fazla yazmasam hayrıma olucak çünkü aracın fanatiğide çok neyse kullanan arkadaşlara sabırlar saygılar.Yazdıklarımla kırdığım insanlar varsa affola.

cemjordan' Alıntı:
Arabayı biraz kötülemiş gibimi algıladınız yazımı eğer öyle algılandıysa harbiden kötü bir araç heleki 70 km hızın üstünde resmen gezinen bir araç 3 tane farklı arac kullandım 3üde aynıydı tabi askerdeki araçlarla sivildeki araçlar bir değildir belki onada bişey diyemem, neyse daha fazla yazmasam hayrıma olucak çünkü aracın fanatiğide çok neyse kullanan arkadaşlara sabırlar saygılar.Yazdıklarımla kırdığım insanlar varsa affola.

Bence de iyi bir karar, siz boş yere bu araçları kötülemek için çabalamayın, boşa yorulursunuz.

Herkese selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR