Defender 110 mu Yoksa Discovery Seri 1 mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Defender Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 503
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 81,560
Ynt: Defender 110 mu Yoksa Discovery Seri 1 mi?

Selamlar yeni üye olduğum için önce bi forumuları bi okuyayımda oyle yazayım dedim.Lakin bu forumu okumadan yazsaydım daha iiolurdu sona doğru ortalık baya kızışmış...
Neyse ben tartışmaya girmeden yorumumu yapayım istiyorum.
Bu iki makinanın saf kan off-road aracı olduğu ve sahibinin hayat tarzını ilk bakışta gösterdiği kesin.
Daha sert ve hırçın duran defender beni daha ii anlatıyo gibi.Lakin gün gelir de artık bu kadar hırpalanmak yeter dersem disco aramaya cıkabilirim bigi geliyo
Herkese ii bayramlar... Saygılar aMt_

Etiketler

araçlar amaçlara hizmet ederler bunun için siz ister disco ister defender ile (LR demedim def dedim ) yada başka bir araç ile başınız ağrımadan keyifle amacınıza ulaşıyormusunuz araç amaç için hizmet ediyor mu ? ediyor sa daha fazla kurcalamaya gerek yok benim için def sizin için disco başkası için ford kimine göre as250 illada ikisinden birini seç derseniz bazen daha geliştirilmeli kuvvetlenmeli biraz yumuşatılmalı birazdaha konfor desemde (bunlar nadiren oluyor) defender diyorum. :smiley:

Selamlar,
inanilmaz bir noktayi yakalamissiniz..

"hanımların %80 ini disco nun her serisiyle şehir içinde gezmeye ikna edebilirsiniz ama defender ile gezmeye ikna edemezsiniz "

hakikaten bravo! reha

reha' Alıntı:
Selamlar,
inanilmaz bir noktayi yakalamissiniz..

"hanımların %80 ini disco nun her serisiyle şehir içinde gezmeye ikna edebilirsiniz ama defender ile gezmeye ikna edemezsiniz "

hakikaten bravo! reha

Umut un Eşi Bayan Umut işine Defender 110 ile gidip geliyordu satmadan önce ;D

:smiley:))))))))))))))
Odtü nizamiyedeki bekçiler hazırola geçiyolardı Umut geçerken:smiley::smiley::smiley:
Defenderın karizmasına hakikaten diyecek yok...şimdiki Hilux dünyanın en sorunsuz aracı ama millet beni manavcı sanıyo:smiley:)))))))))

umutcelikel' Alıntı:
:smiley:))))))))))))))
Odtü nizamiyedeki bekçiler hazırola geçiyolardı Umut geçerken:smiley::smiley::smiley:
Defenderın karizmasına hakikaten diyecek yok...şimdiki Hilux dünyanın en sorunsuz aracı ama millet beni manavcı sanıyo:smiley:)))))))))
Abi kopardın beni yaw... :D :D :D

az önce forumda bu konuyu okuyan ve bu çıkmaza girmiş bir arkadaşımın yorumu :
Efes mi? Tuborg mu? sorunsalı... :D
Efes: discovery
Tuborg: Defender diyor :smiley:

Aslında yok birbirimizden farkımız ama , genelde Defender kullanan arkadaşlar Disco culara efes light gözüyle bakıyorlar, çok içince ikiside baş döndürüp mideyi bozuyor.

Benim neredeyse hiç fotoğrafım kalmadı ama Bir arkadaşımızın efes light i, 3.9 v8 otomatik.

[attachment=1]

img_9613_std.jpg

Yavuz,
olan birsey kalmaz ;-)) O yolladigin fotografi da ben cektim ve kullanan arkadasin kullanma seklini cok da onaylamadigimi kendisine de soyledim.. reha

;D
açtırma kutuyu söyletme kötüyü;

Seninle iki defa araziye gittim , birisinde stock disco ilk aldığım zaman yedigöller, 3 arabadan sadece biri düzyolda kara saplandı , diğer araçlar neydi saplanan neydi? İkinci defa göynük orada ilk gece tek vinçlenen kimdi? Ertesi gün o meşhur rampada tek vinçlenen araç neydi?

Umutla birçok yere gittik birtek yer söylesin defenderin geçip benim geçemediğim, sürtmekten yaslamaktan korktuğum, Ben birtek defenderin içinde korkuyorum nezaman kafam tavana çarpacak, nezaman hi-lift bagajdan çıkıp bizi ezecek diye. Her gezide defenderlere back-up yapmaktan, vinçlemekten heba oluyoruz.

Bendeki fotolar çalındı, Sitede vardır bir miktar birde makinanın içinde kaldıysa, Umutun çektiklerinde hayır yok zaten, uçarken çek diyoruz, çektim diyor fotoda birtek benim diferansiyel karpuzu var ben ne yapiim ;D

Konuşsana Umut.

Selam Yavuz,
bahsettigin araba kiliti olmayan ve 68hp bir Defender olabilir mi? neyse bu forumu "şahsi yazışmalarımız" ile daha fazla mesul etmeyelim istersen.. reha

not: benim sitede eski fotografların hala duruyor olmalı

reha' Alıntı:
Selam Yavuz,
bahsettigin araba kiliti olmayan ve 68hp bir Defender olabilir mi? neyse bu forumu "şahsi yazışmalarımız" ile daha fazla mesul etmeyelim istersen.. reha

not: benim sitede eski fotografların hala duruyor olmalı

bari onları alayım senden, ah pardon DEFENDER gibi bişey gördüm yazında ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D
açtırma kutuyu söyletme kötüyü;

Seninle iki defa araziye gittim , birisinde stock disco ilk aldığım zaman yedigöller, 3 arabadan sadece biri düzyolda kara saplandı , diğer araçlar neydi saplanan neydi? İkinci defa göynük orada ilk gece tek vinçlenen kimdi? Ertesi gün o meşhur rampada tek vinçlenen araç neydi?

Umutla birçok yere gittik birtek yer söylesin defenderin geçip benim geçemediğim, sürtmekten yaslamaktan korktuğum, Ben birtek defenderin içinde korkuyorum nezaman kafam tavana çarpacak, nezaman hi-lift bagajdan çıkıp bizi ezecek diye. Her gezide defenderlere back-up yapmaktan, vinçlemekten heba oluyoruz.

Bendeki fotolar çalındı, Sitede vardır bir miktar birde makinanın içinde kaldıysa, Umutun çektiklerinde hayır yok zaten, uçarken çek diyoruz, çektim diyor fotoda birtek benim diferansiyel karpuzu var ben ne yapiim ;D

Konuşsana Umut.
ben karışmam ben toyota aldım:smiley:))))
laklaklak diye gidiyorum ne kırılıyo ne bişey:smiley:)))))

Bence iş arabada değil... kullananda... benim arabam genelde en basit yerde bile takılır.. aslında gaz pedalına dokunsam gidecek ama... adrenalin bana göre bişi değil.

Disco ya da Def farketmez. Cebiniz hangisine uygunsa ve kalbiniz hangisine yakınsa onu seçin. Güçbirliği yapıp şu manavı bi hendekte askıda bırakmayı öneriyorum. Ankara'ya bi gelelim de, bi gezi ayarlayın bize.

ne yala söliim kalbim halen defenderdan yana ama aklım ve cebim toyota dedi ve aracı tanıdıkça malesef daha da ısınmaktayım...

engincim,büyük konuşma istersen:smiley:)))))))))))) ankaradaki gezide herkesin bi tarafı yamuldui kırıldı, hava kaçırdı...manav çekmek zorunda kalmasın senin aracı sonra:smiley:)))))))
karizma hiçbirşey, susuzluk herşey!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR