Defender 110 mu Yoksa Discovery Seri 1 mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Defender Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 503
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 81,571

Etiketler
Ynt: Defender 110 mu Yoksa Discovery Seri 1 mi?

Abi biz cipçiyiz nede jeepciyiz bizimkinin tarifi yok ;D tahta eksikliği ile denge bozukluğu arasında bişey.

heee... beğendin mi? sana da alalım bi dene... çamur lastiği de takarız. dermişim.

Umut haklı da... tek sorunum bizim evin otoparkından çıkmak. yoksa bi ferro alıcam.

1000 tane ferrari yan yana gelince iyi duruyo ama. di mi? insanın canını çektiriyo

Defender / Disco sevgisini ilgi ile izleyen "cipci" dostlarimiza ilave bilgi vermek isterim..

Yukarida adi gecen "Disco sever ama Defender'i de bilen" arkadaslarimiz daha dune kadar "bira kutusuna" benzettikleri, gorduklerinde yüz ifadeleri "light biraya" dönen arkadaşlarımız, gün gelince "Defender" projesi
sahibi oluverdiler.. Suanda da caminin "kılıfını" hazırlıyorlar böyle "yazışarak" .. yani "boza satıcısı ile şıra imalatcısı" durumları...

Bu işin nereye varacağı konusuna gelince.. bu tartışmanın 5 senedir her türlü "demokratik" platformda sürdüğü düşünülürse, hiçbir yere varacağı filan yok ;-)

herkese selamlar, reha

edaghan' Alıntı:
Umut haklı da... tek sorunum bizim evin otoparkından çıkmak. yoksa bi ferro alıcam.

1000 tane ferrari yan yana gelince iyi duruyo ama. di mi? insanın canını çektiriyo

Tek sorun buysa iyi , sen al bizim parka koyarız ben gözüm gibi bakarım. ;D

discovery-V8' Alıntı:
Abi biz cipçiyiz nede jeepciyiz bizimkinin tarifi yok ;D tahta eksikliği ile denge bozukluğu arasında bişey.

Dende bozukluğuna katılmıyorum. Ama diğeri için bir şey söyleyemeyeceğim ;D

reha' Alıntı:
Defender / Disco sevgisini ilgi ile izleyen "cipci" dostlarimiza ilave bilgi vermek isterim..

Yukarida adi gecen "Disco sever ama Defender'i de bilen" arkadaslarimiz daha dune kadar "bira kutusuna" benzettikleri, gorduklerinde yüz ifadeleri "light biraya" dönen arkadaşlarımız, gün gelince "Defender" projesi
sahibi oluverdiler.. Suanda da caminin "kılıfını" hazırlıyorlar böyle "yazışarak" .. yani "boza satıcısı ile şıra imalatcısı" durumları...

Bu işin nereye varacağı konusuna gelince.. bu tartışmanın 5 senedir her türlü "demokratik" platformda sürdüğü düşünülürse, hiçbir yere varacağı filan yok ;-)

herkese selamlar, reha

ikiside alüminyum bira kutusu diilmi? biri daha bombeli light kutuda ;D

Jeep34' Alıntı:
Dende bozukluğuna katılmıyorum. Ama diğeri için bir şey söyleyemeyeceğim ;D

Özür dilerim yanllış anlaşıldı, Jeep e demedim Denge bozukluğu diye, Akıllı LR ci olmaz anlamında, Arabasını aldığı gibi efendi efendi binen arkadaşları tenzih ediyorum. Benim tanıdığım LR sevdalıları genelde bana benziyor belkide ondan iyi anlaşıyoruz, birazcık tahtamız eksik ama fena çocuklar değiliz.

Yok canım yanlış anlamadım .LR çiler için dediğini anladım zaten ;) ve sana katıldım.

Hepimiz aynı tasın çorbasıyız. Yok aslında birbirimizden farkımız :smiley:

rehacım

gene meydanı boş buldun atıp tutuyorsun bakıyorum ... siyasetçilerimiz arasında çok makbul "bir takım çevreler" konseptini bir tarafa bırakalım isim verelim. hehehehe

ben hala dizel motorlu defenderlere TRAKTÖR lakabının çok güzel uyduğunu düşünüyorum, bira kutusu da fena değil aslında...

naci

Reha abi, benim Discoyu bir hatun hayatta kullanamaz, fabrika çıkışlı otomatik bir disco olabilir
Defender, fabrika çıkışlı haliyle bir adım önde, daha büyük lastikler daha iyi yaklaşma ve uzaklaşma açıları sayesinde
Ancak Disconun önü açık gönlünüze göre istediğinizi yaparsınız, Defender'in temeli üzerine kurulan Disconun performansını pek tartışmamak gerek bence, 2 aracın bi çok parçası aynı zaten :smiley: mesela benim Disco standart bir Defender'dan çok daha performanslı şu an
Defender 110 daki büyük bagaj hacmi önemli bir artısı, tip, karizma vs. tartışmaya açık zaten, iç mekan rahatlığında tartışmasız disco üstün
Piyasaya sürüldükten sonra Camel Trophy de çoğunlukla Disco görmemizden zaten belli bu araçların boş olmadığı :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR