Defender 110 mu Yoksa Discovery Seri 1 mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Defender Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 503
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 81,578
Ynt: Defender 110 mu Yoksa Discovery Seri 1 mi?

Selamlar,
alınız işte.. kokusunu aldı hemen.. ama tedavi biliniyor artık...

Evet Yavuzcuğum,
1) En has araba Land Rover Discovery'dir
2) En iyi sürücü sensin
3) Kim tutar seni (asfalt lastgin ile dustugun dere yatağı bile) ?

yanlız anlamadığım, kardeşim sen "su" nedir bilmez misin? içinde su bulunan bir dereyi nasıl "kurudu" sanarsın? aman cevap verme, nasılsa bir cevabın vardır ;-)
reha

Etiketler

yavuz

haftasonu izmit tarafında biryerde issoff oyunları varmış, oraya rehacım ile beraber gidip rehanın bana miras bırakacağı araçla tek başıma dönmeyi planlıyorum... bilmem anlatabildimmi ???

Yok aslında birbirimizden farkımız ama biz osmanlı bankasıyız ;D

Umut ve Reha Acil Tunç u bulmam lazım sizde telefonu varmı ÇOK ACİL.

ndoganci' Alıntı:
yavuz

haftasonu izmit tarafında biryerde issoff oyunları varmış, oraya rehacım ile beraber gidip rehanın bana miras bırakacağı araçla tek başıma dönmeyi planlıyorum... bilmem anlatabildimmi ???

ehehehehehehe hehehee

artık Reha iki hafta daha yazmaz ehehehehe

şaka diil olm acil diyorum hayat memat meselesi Tunç lazım bana.

Yavuz,
bosuna arama, Tunc arabanın devrini bana verdi.. Ben de vasiyetimde , sevgili Defender'imin "eksozunu" sana bıraktım ;-) , eh napalım.. herkes sonunda layığını bulur... reha

Umutcugum,
bu krizden sonra senin işler iyice açılır bence.. malum, bu pahalılıkda en makul yiyecek meyve/zebze.. bu da tarafınızdan satılmaca ;-)

allah allah senle alakası yok kardeşim , adama benim disconun teybini vermiştim, onun üzerinde arabanın security cod u yazıyor o lazım bana , bugün getirim yarın getiririm dedi senin arabayı aldığın günden beri ulaşamıyorum adama.

ayrıyetten o eksoz varya bende ondan ikitane var bilgine tövbe tövbee....

Sevgili uyemiz ve moderimiz Yavuz beg,
1) bir dostunuz size mirasindan pay veriyor ve verdiğiniz cevaba bakınız!
2) lutfen, "toplumun deger yargılarına ters düşecek" cümleler yazmaktan ve hatta düşünmekten kaçınınız!

reha

abi bu sizin normal haliniz mi yoksa iş raydan çıkmaya mı başladı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR