Defender 110 mu Yoksa Discovery Seri 1 mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Defender Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 503
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 81,571
Ynt: Defender 110 mu Yoksa Discovery Seri 1 mi?

abi, ben zaten hazırlıklıyım. arabanın 4 bi tarafında çekilmeye uygun gözler/kancalar mevcut.

gel sen benimkini kullan, ben seninkini kullanayım... bakalım Toyota nerelerde kalabiliyormuş :smiley:

Etiketler

umutcelikel' Alıntı:
ben karışmam ben toyota aldım:smiley:))))
laklaklak diye gidiyorum ne kırılıyo ne bişey:smiley:)))))

aman karışma sen, varsa yoksa diff karpuzu fotosu çek ;D

edaghan' Alıntı:
Bence iş arabada değil... kullananda... benim arabam genelde en basit yerde bile takılır.. aslında gaz pedalına dokunsam gidecek ama... adrenalin bana göre bişi değil.

Disco ya da Def farketmez. Cebiniz hangisine uygunsa ve kalbiniz hangisine yakınsa onu seçin. Güçbirliği yapıp şu manavı bi hendekte askıda bırakmayı öneriyorum. Ankara'ya bi gelelim de, bi gezi ayarlayın bize.

kalmıyo kalmıyo biz denedik , ilk seferde bir tepede takıldı cross axle, sonra işi çözdü bodoslama heryere girip çıkıyo, takılacağı yerlerede girmiyo zaten, Beni Toyota aslında çok şaşırtmadı ama Uğur hocanın hibrid keçi gibiydi.

"benim arabam" derken genel anlamda Discovery'yi değil de, şahıs malı olarak benim kullandığım Discosit'i kastediyordum... Senin Discovery'nin bir yerde takılacağını sanmıyorum zaten.

discovery-V8' Alıntı:
kalmıyo kalmıyo biz denedik , ilk seferde bir tepede takıldı cross axle, sonra işi çözdü bodoslama heryere girip çıkıyo, takılacağı yerlerede girmiyo zaten, Beni Toyota aslında çok şaşırtmadı ama Uğur hocanın hibrid keçi gibiydi.
yazık en başarısız olanı da en modifiyeli olan defenderdı:smiley:)))))))))))))3 kilit, sıfır aksiyon:smiley:))))))))))))

umutcelikel' Alıntı:
yazık en başarısız olanı da en modifiyeli olan defenderdı:smiley:)))))))))))))3 kilit, sıfır aksiyon:smiley:))))))))))))

zorla söylettim konu başlığında ne diyordu? ;D

Tabi cipçilerde aksiyon yok tüm zaman sanayide geçince, Fotolara bakarak eğleniyorlar ;D

arkadaşlar

ben aslında def 110 / disco 1 V8 arasında seçim yapamadığım için her ikisinden de birer tane aldım konuyu öyle hallettim...

En doğrusunu yaptın kardeşim , hem V8 110 hem v8 Disco ideal kombinasyon.

Bunuda cipçi arkadaşlara itaf ediyorum ;D

[attachment=1]

e32_5.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

SON KONULAR

Geri