Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi
Araçların lastiklerini de incelediniz mi?ikinci resimdeki captiva örneğine katılırım ama vitara ve subaru forester(üçüncü resimdeki impreza değil forester) örneklerinize katılamıycam.Sizin göstermiş olduğunuz üstünlük, araçların üstünlüğü değil lastik ve pilotaj olabilir.Duster bence fiyat ve kullanım olarak gayet iyi bir araç,gerek 4wd lock seçeneği gerekse ağır devir 1. vitesi olsun sizi birçok yerde mutlu eder, ama iş kendini kanıtlamış vitaraya çamur atmaya yada subaru foresterla boy ölçüşmeye gelince biraz dikkat etmek lazım.eğri oturup doğru konuşmak lazım diye düşünüyorum, 1.resimde vitaranın yerinde siz olsaydınız belki de vitara sizi çekmek zorunda kalacaktı kim bilebilir.Tekrar ediyorum "aracınız güzel, fiyat performans olarak gayet ilgi çekici bir araç, kimseyle boy ölçüşmeye ihtiyacı yok, sürün keyfine bakın ama fazla hırpalamayın zira nhcteam söylemiş her tarafından ses gelmeye başladı diye"...sağlıcakla kalın...KAR KAPLANI' Alıntı:Evet ağzı olan konuşuyor, Yahu arabanın sınıfı belli gücü belli, Yani bu arabadan grand charoki perfonmansı beklene bilir mi?
Dacia Duster parasına göre dört dört lük arabadır aciz kalan araçlara yol açan kara batmış yardım bekleyen araçları yerinden çıkarandır, ispatıda resimle belgelenmiştir.
1. Resim: suziki vitara 4x4 kara gömülmüş atmadığı vites kalmadı (Low- hiğht) araba baskı balata yemek üzere arabayı iteleyende benim aracım 80 km diye adam bana arabamı çekebilirmisin demeye çekiniyor arabayı battığı yerden çekerek çıkaran Duster dır!
2. Resim: Captiva en ful donanımlı modeli araç karda gidemiyor devamlı kayma yapıyor çünkü araba manuel olarak 4 çekere geçmiyor işte bu aracın önüne geçerek ona yol açan Duster dır!
3. Resim: Subaru impreza 4x4 adam arabayı oraya park ederken araba zorla kenara yanaştı gözlerimle gördüm yahu siz neden buraya duruyorsunuz esas manzara ilerlerde dediğimde yok bey efendi araç kayıyor biz burda piknik yapacağız dedi güldüm geçtim. o noktadan en az 5 km daha yukarıya giden Duster dır!
Sonuç: Bu aciz araçların hepsinin fiyatı Duster'ın en az 2 katıdır, hele vergisiyle yakıtları da cabasıdır.