Beyefendi,size yazamazsınız diye bir şey demedim. Yazdıklarınızı takip ediyorum sürekli. Duster'ı beğenmiyorsunuz,olumlu bir şey söylemiyorsunuz hakkında.Ben bunu belirtmek istedim. Yani sürekli bir çekişme içerisindesiniz. Buradaki insanlar araçlarını severek,beğenerek almışlar ve memnunlar.Duster zaten tamamen bir 4x4 değil hafif off road aracıdır fakat arabanın off road performansı da gayet iyi.Fiyat,performans,tüketim değerlerine göre Duster iyidir.Yani hiçbir yorumunuzda Duster'ın da şurası iyidir dediğiniz bir mesaj yok sanırım. Ayrıca Duster Nissan'ın kullanığı 4x4 sistemini kullanıyor,motor herkesçe performans ve tüketimi kabul görmüş Renault ve Nissan ortaklığının ürün olan DCİ,kasa da Renault ve Nissan ortak üretimi... Sizin aracın arazi özellikleri iyidir,ona bir şey demem,kabl ederim. Ama Duster sizin aracınızla aynı değil ki,her şeyi farklı bu farklılıkları da karşılaştırmak yanlış.Yani beni aracım senin Duster'ı her koşulda yener diye sürekli dayatırsanız buradakiler de size karşılığını verir,demek istediğim budur.Arkadaş da takip ettiğim kadarıyla iyi birisi ve sürekli olarak kötülenmeye çalışılan aracını kullanıcısı olarak savunuyor ve siz sürekli çekişme içinde olduğunuz için de birbirinizi iyi niyetli bir şeyler söylemiş olsanız bile yanlış anlıyorsunuz.Amacım yapıcı olmaktır. Her aracı özellikleri ile kabullenmek gerekir,tıpkı herkesi olduğu gibi kabul etmek gerektiği gibi.Duster'ın da sizin aracınızdan avantajlı olduğu yerler,daha iyi özellikleri de vardır. Yani eleştirirken biraz da karşıdaki aracın güzelliklerini de görebilmektir önemli olan,aynı şeyi sizin araca yapsalar siz de aynı tepkiyi verirsiniz.
Sevgiler...