Dacia Duster Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 477,282
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Bu arada arkadaşlar renault 1.6 dci 130 beygir motorlar AB'de Scenic ve Grand Scenic de kullanılmaya başlanmış.
Renaultta pişer Dusterada ( belki ) düşer.
Bir de yanında EDC vites olursa yemede yanında yat.....

http://www.media.renault.com/global/en-gb/renault/Media/PressRelease.aspx?mediaid=28207

Etiketler

olcaykarakaya' Alıntı:
Bu arada arkadaşlar renault 1.6 dci 130 beygir motorlar AB'de Scenic ve Grand Scenic de kullanılmaya başlanmış.
Renaultta pişer Dusterada ( belki ) düşer.
Bir de yanında EDC vites yemede yanında yat.....

http://www.media.renault.com/global/en-gb/renault/Media/PressRelease.aspx?mediaid=28207

Duster düşük alım maliyeti ile piyasa yapan bir araç sanmam bu motorun üzerinde olacağını ancak -belki- emin değilim- keşke- Nissan kullanabilir......

Yan barlar tekerleklerin ustune takılan siyah seyler sanırım anladıgım kadarıyla onların görsellik dışında bir etkisi var mı ki?

sorum ümit bey ilker beye bende duster 4*4 almayı düşünüyorum . dusterın ön konsol değişecdekmi.

O plastik parcalar gorsel olarak hos durmasinin yaninda ufak cizilmelerde boyayi koruyor (dallar falan)
Diger sorunun cevabi ise evet torpido degisecek ancak ne zaman ulkemize gelir belli degil ve benim tahminim kisa sure icinde olmayacagi yonunde...

Ön konsolu yeni Duster, Renault markası ile Arjantin ve Brezilyada yılın son çeyreğinde satışta....

http://www.arabam.com/haber/Sirketlerden-Haberler-Renault-Duster-Arjantin-ve-Brezilyada-satisa-sunulacak/Detay-293000?vzn=1

Bizde burada çok bekleriz ???

bu dusterdaki aux girişini nası kullanıcaz kabloyu takıyorum aux moduna geciriyorum teyibi ama ses yok =s kabloyu kendim yaptıgım için bi sıkıntı olabilir mi diye dusunuyorum aslında ama acaba bilmedigim bi ayar var mı diye sorıyım istedim

cfkuyucu' Alıntı:
bu dusterdaki aux girişini nası kullanıcaz kabloyu takıyorum aux moduna geciriyorum teyibi ama ses yok =s kabloyu kendim yaptıgım için bi sıkıntı olabilir mi diye dusunuyorum aslında ama acaba bilmedigim bi ayar var mı diye sorıyım istedim

muhtemelen sizin ara kabloda soun var ben şuan kendi aracımda mp3 çalarımı ve navigasyonumu aux girişi ile sorunsuz kullanıyorum ..

Size bir ipucu vereyim; Petrol istasyonuna yanaştığınızda depo kapağı ne taraftaydı diye düşünmenize gerek yok. Yol bilgisayarı ekranındaki yakıt göstergesine bakınız, ekrandaki yakıt pompasının tabancasının bulunduğu tarafta yakıt depo kapağı bulunmaktadır ;)

[attachment=1]

yak?t.jpg

ümiterkan' Alıntı:
Size bir ipucu vereyim; Petrol istasyonuna yanaştığınızda depo kapağı ne taraftaydı diye düşünmenize gerek yok. Yol bilgisayarı ekranındaki yakıt göstergesine bakınız, ekrandaki yakıt pompasının tabancasının bulunduğu tarafta yakıt depo kapağı bulunmaktadır ;)

Yani sağ tarafta demek istiyorsun ümiterkan. Veya sol tarafa göre tam karşı yönde. ;D ;D ;D ;D Veya şoför mahallinin olmadığı yerde....

Sahi yav, şöför mahalline göre sağda mıydı, solda mıydı, yarın dikkatlice bakayım. :mad:

arabam.com ekibi Dacia Romanya Piteşti Fabrikası'nda

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

Kaynak: Temmuz 2011 arabam.com Dergisi

www.arabam.com

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Temmuz 2011 arabam.com dergisi araç satış miktarları ;)

[attachment=1]

Kaynak: www.arabam.com

Temmuz2011 satış.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR