Dacia Duster Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 477,282
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

İlker Bey biraz iddalı olmadı mı acaba Turkiyedeki 2 test aracından biri demek Manisadaki Reno firmasındada test aracı 4x4 beyaz duster =) Ve bu yogunluk acaba buyuk illerde olabilir mi burda söz konusu arac bulamamadan bahsederken biz aracı gittgimiz gibi almıstık ve garajlarındada duster vardı hep =s yada acaba sadece 4x4 lerde mi böle bir sıkıntı var

Etiketler

sapanca civarında güzel piknik alanları var acaba bu ay içersinde şöyle bi toplansak tanışsak fena olmaz ;)

ttn' Alıntı:
sapanca civarında güzel piknik alanları var acaba bu ay içersinde şöyle bi toplansak tanışsak fena olmaz ;)

Valla benim temmuz 2. haftaya kadar her haftasonum eş dost düğünleri ile dolu ama hafta içi müsait olanlar ile günübirlik turlar yapabiliriz.

sorun değil hafta içide olur ilker bey amaç 20-30 duster'ı bir araya getirip hepbirlikte güzel bir etkinlik düzenlemek ;)

ttn' Alıntı:
sorun değil hafta içide olur ilker bey amaç 20-30 duster'ı bir araya getirip hepbirlikte güzel bir etkinlik düzenlemek ;)

Geçen yıl Dacia Duster pikniği organize edilmişti distributor tarafından bu sene de buna benzer bir etkinlik yapılacak ama tarıh henuz belli değil. Bizler de Duster Fan Club adı altında bir etkinlik yapalım o halde .... 0 554 589 80 00 dan bana ulaşabilirsiniz....

Nisan 2011 Araç Satış Rakamları ;)

[attachment=1]

Kaynak: arabam.com Haziran 2011 sayısı

Nisan2011.jpg

dusterilker 4141333 burdan arayıp fiyat verirmisin 4x2 dci için.

bu sabah yan barları taktırmak için aracı izmit'teki servise bıraktım, bilginiz olsun şuan beyaz 4x4 deri döşemeli full duster var ;)

Bende yan barları taktırmak istiyorum komple cıtaları ama beyaz rengi siyah çıtalar aracın beyaz özeliğini kapatır diye düşünüyorum sen takdırdıktan sonra resimleri koyarsan bir bakarız nasıl olmuş arkadaşlar kapıların otomatik kilitlenmesi muhabbeti uzadı biliyorum ama dün servise gittim ayarları ile oynatma kapı ayarlarını otomotik yaparsak bilgisayar ayarları bozuluyor bu sefer başka arızalar veriyor diye servisteki arkadaş hiç dokunma dedi tanıdğı olduğum halde yapmam istemedi

RESUL TAŞOĞLU' Alıntı:
Bende yan barları taktırmak istiyorum komple cıtaları ama beyaz rengi siyah çıtalar aracın beyaz özeliğini kapatır diye düşünüyorum sen takdırdıktan sonra resimleri koyarsan bir bakarız nasıl olmuş arkadaşlar kapıların otomatik kilitlenmesi muhabbeti uzadı biliyorum ama dün servise gittim ayarları ile oynatma kapı ayarlarını otomotik yaparsak bilgisayar ayarları bozuluyor bu sefer başka arızalar veriyor diye servisteki arkadaş hiç dokunma dedi tanıdğı olduğum halde yapmam istemedi

Benim aracımın fotolarına bakabilirsiniz. Dacia Duster Türkiye facebook sayfasında yüzlerce resim ve videom var :smiley:

DSC_0467.jpg

velizar' Alıntı:
İlker Bey böyle bir ayrıcalığı bizim için yaparsanız çok makbule geçer emin olun.Çok teşekkür ederim.Ağustos 1-10 arası teslimat olursa ilk ben şimdiden talibim.Bu arada siz hangi bayiidesiniz?İsmi nedir?Paylaşmanız mümkün mü?

sayın velizar şuan izmit ernaz'da 4x4 beyaz full duster var bilginize ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR