Dacia Duster Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 477,328
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Arkadaşlar beyaz renklı araca kapılara ve çamurluklara siyah plastik orjinal çıtalar yakışırmı arabanın beyaz rengini boğarmı grı renge yakışmış amabeyaza yakışırmı

Etiketler

RESUL TAŞOĞLU' Alıntı:
Arkadaşlar beyaz renklı araca kapılara ve çamurluklara siyah plastik orjinal çıtalar yakışırmı arabanın beyaz rengini boğarmı grı renge yakışmış amabeyaza yakışırmı

Zaten en çok Beyaz ve Griye yakışıyor Resul Bey ;)

Bu gün Dacia yetkili bayine gidip. Deneme sürüşü yaptım. 1.5 85 hp 4x2 araçtı kullandığım. 110 hp 4x4 araç almayı düşündüğüm için amacına ulaşan bir deneme sürüşü olmadı. Deneyimlerimin çok anlamlı olmayacağını düşündüğüm için burada paylaşmıyacağım.
Bu arada asıl anlatmak istediğim olay farklı. Bayinin elinde 1.5 dci 110 hp 4x4 bir araç vardı. Araç deri koltuk hariç tüm ekstra özelliklere (ESP+ASR dahil ) sahipti. Hem satış müdürü hem de satış elemanının müşterileri hazırdı. Bir araç iki müşteri...Ben deneme sürüşünün sonunda bu araç için bankaya ilk parayı yatıran kazanır ben de talibim dedikten sonra satış elemanı hiç şansın yok der gibi gülümsedi beni ciddiye bile almadı. Yeni 4x4 ler Ağustosta gelecek diyorlar. Bakalım artık ne yapacağız.

olcaykarakaya' Alıntı:
Bu gün Dacia yetkili bayine gidip. Deneme sürüşü yaptım. 1.5 85 hp 4x2 araçtı kullandığım. 110 hp 4x4 araç almayı düşündüğüm için amacına ulaşan bir deneme sürüşü olmadı. Deneyimlerimin çok anlamlı olmayacağını düşündüğüm için burada paylaşmıyacağım.
Bu arada asıl anlatmak istediğim olay farklı. Bayinin elinde 1.5 dci 110 hp 4x4 bir araç vardı. Araç deri koltuk hariç tüm ekstra özelliklere (ESP+ASR dahil ) sahipti. Hem satış müdürü hem de satış elemanının müşterileri hazırdı. Bir araç iki müşteri...Ben deneme sürüşünün sonunda bu araç için bankaya ilk parayı yatıran kazanır ben de talibim dedikten sonra satış elemanı hiç şansın yok der gibi gülümsedi beni ciddiye bile almadı. Yeni 4x4 ler Ağustosta gelecek diyorlar. Bakalım artık ne yapacağız.

Arkadaşlar
isterseniz Dacia satış koordinatörleri ile görüşüp bizim forumda ve dacia facebook sayfasında olanlara öncelik tanınması için teklifte bulunabilirim

önemli olanda bu ilker bey, bu arabayı öncelikle bu arabaya hayranlık duyanlar hakediyor bence ;)

dusterilker' Alıntı:
Arkadaşlar
isterseniz Dacia satış koordinatörleri ile görüşüp bizim forumda ve dacia facebook sayfasında olanlara öncelik tanınması için teklifte bulunabilirim

+1

dusterilker' Alıntı:
Arkadaşlar

Ben 2012 model almayı düşünüyorum. İki bayi ile görüştüm bana '' yazılma konusunda '' döneceklerini söylediler. Ama ikisindende anladığım Türkiyeye gelen araç sayısının çok az olduğu ve sanki aracı ( 4x4 1.5 dci 110 hp ESP+ASR Look paket güvenlik paketi ) almanın çok zor olacağı ... Durum böyle olunca öncelikli olmak iyi olur gibi geliyor.

hayda ben mayısın 25 i gibi sipariş verdim 4x4 full paket(deri koltuk hariç)temmuz başı gelecek denildi ağustos nerden çıktı şimdi

dusterilker' Alıntı:
biz o zaman bayii olarak her ay gelecek stok listemizi burada yayınlayalım da öncelikli almak isteyen arkadaşlarımız faydalansınlar :smiley:

Ben Adana'dayım benim bir işime yarar mı?

abdullah ince' Alıntı:
hayda ben mayısın 25 i gibi sipariş verdim 4x4 full paket(deri koltuk hariç)temmuz başı gelecek denildi ağustos nerden çıktı şimdi

Belki bayiye dün gitseydim daha önce bahsettiğim aracı alabilirdim. Ben 2012 model olsun diye pek acele etmiyorum.

hayırlısı bakalım temmuz bir gelsin ben kütahya güven plazadan siparişi verdim o zamana kadar sabredeceğiz artık.

aracı benden alıp dıledıgınız bayıden teslım alabılırsınız ( otoparkımıza ınmeden aldıgınız araclar ıcın ) dırek anadepodan bulundugunuz yere en yakın bayıye aracı teslım ettırebılırız.... 2012 araçların agustos 2012 de uretılmesı sartı oldugu ıcın ıthal aracların gumruk ıslemlerı falan teslımatları ay ortasını bulabılır :smiley:

dusterilker' Alıntı:
aracı benden alıp dıledıgınız bayıden teslım alabılırsınız ( otoparkımıza ınmeden aldıgınız araclar ıcın ) dırek anadepodan bulundugunuz yere en yakın bayıye aracı teslım ettırebılırız.... 2012 araçların agustos 2012 de uretılmesı sartı oldugu ıcın ıthal aracların gumruk ıslemlerı falan teslımatları ay ortasını bulabılır :smiley:
O zaman sizin listeleri de takip ederiz...

sizinle 10 gün önce tanışmış olsaydık çok güzel olurdu ilker bey.ama burdaki bayi söz verdim artık ne yapalım benim araba gelmeden fahri duster temsilcisi oldum benimki gelince karar verecek arkadaşlarım var.alacak olan olurasa mutlaka sizinle görüştüreceğim.

dusterilker' Alıntı:
biz o zaman bayii olarak her ay gelecek stok listemizi burada yayınlayalım da öncelikli almak isteyen arkadaşlarımız faydalansınlar :smiley:
dusterilker' Alıntı:
Arkadaşlar

İlker Bey böyle bir ayrıcalığı bizim için yaparsanız çok makbule geçer emin olun.Çok teşekkür ederim.Ağustos 1-10 arası teslimat olursa ilk ben şimdiden talibim.Bu arada siz hangi bayiidesiniz?İsmi nedir?Paylaşmanız mümkün mü?

abdullah ince' Alıntı:
sizinle 10 gün önce tanışmış olsaydık çok güzel olurdu ilker bey.ama burdaki bayi söz verdim artık ne yapalım benim araba gelmeden fahri duster temsilcisi oldum benimki gelince karar verecek arkadaşlarım var.alacak olan olurasa mutlaka sizinle görüştüreceğim.

:smiley: zaten Abdullah bey benım temmuz ve agustos ayı tum Duster satışlarım ki yaklaşık 37 38 araç komple dolmuş durumda ki bu forum için merkezden ek kota ıstedım :smiley: kendim de 4x4 kullanıcısı oldugum ve İstanbuldaki tek 4x4 deneme aracı ( Turkıyedekı 2 taneden bırı ki digerı de Edırnede) bizde oldugu ıcın Duster satışlarımız tavan yaptı.......

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR