Dacia Duster Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,268
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 477,282
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Şu turbo muhabbetine inanamıyorum!!!Kaputu açınca karşınıza telefon direği gibi kocaman ve parlak olan turbo borusunu görmediniz mi?Turbo var mı? Yok mu?Yok site ,yok delil istemeler.... ::smiley: ::smiley: ::smiley:

Etiketler

mertakbaş' Alıntı:
Az önce servisten geldim. 7 km/h den sonra kapıların otomatik kilitlenmesini aktif ettirmek için gitmiştim. Fakat yakıt göstergesi de aklıma geldi.
Durumu söylememe gerek kalmadan, "yakıt gös.." dediğim anda "4 çarpı mı bu?" diye sordu yetkili, evet dedim. "Şamandıra ile gösterge arasındaki bağlantı tutarsızlık yapıyor; şamanda veya göstergenin değişmesi ile çözülecek sorunun." dedi doğruca :D
Yarın sabah aracı teslim edeceğim. Bakalım şu an 7.4 lt/100 km. (0,28 TL' ye denk geliyor buradaki pompa fiyatları üzerinden.) olan ortalamam ne kadar değişecek.

merak etdim kapılarım otomatik kilitlenmesi aktif hale geldimi bendede bole bir sorun var her yola aylece cikdimizda eşim kapıları kilitle demesini istemiyorum ;D

Ben yaptırttım. Serviste, garanti kapsamında kısa sürede hallediyorlar.

erco' Alıntı:
merak etdim kapılarım otomatik kilitlenmesi aktif hale geldimi bendede bole bir sorun var her yola aylece cikdimizda eşim kapıları kilitle demesini istemiyorum ;D

Kampta çadır kurmak isteyenler için güzel bir örnek.

[attachment=1]

[attachment=2][attachment=3]

IMGP3353_1.JPG

IMGP3361_1.JPG

Yalnız şöyle bir sıkıntı var tavanın yük taşıma kapasitesi 80 Kg , yani yalnız yatmam gerek! Biliyorsunuz yalnızlık bize mahsus değil :D :D :D

dusteriniz varsa cadıra gerek yok bence ben icinde yatıyorum koltuklar yatınca yatak odasını aratmıyor fakat okoltuk yatdıgında bit st oluuyor orayada ya bir şişme döşek yada kalın sungerden bir şey yapdırılması gerekiyor ben şime oşegi atıyorum tam oluyor

Selam arkadaşlar, bugün aracımı sattım...şimdi duster almak için pusudayı bakalım ::smiley:

yıl sonunda kampanya gibi bir durum söz konusu olur mu? bu arada ambiance modellerin 4x4 90 bg olanları da duster sitesinde yayımlanmaya başlamış

macmaneman' Alıntı:
Selam arkadaşlar, bugün aracımı sattım...şimdi duster almak için pusudayı bakalım ::smiley:

yıl sonunda kampanya gibi bir durum söz konusu olur mu? bu arada ambiance modellerin 4x4 90 bg olanları da duster sitesinde yayımlanmaya başlamış

iyi düşündünüz mü ?

macmaneman' Alıntı:

Bayiler ellerindeki araçları eritmek için kampanyalar yapıyorlar ama bayilerin ellerinde ne kadar Duster var, orası tartışılır ;)

Bunlar da yeni fiyatlar ve Ambiance Dci 90bg 4x4 Duster
[attachment=1]

DUSTER.jpg

mstdgbkn' Alıntı:
duster almayı ??

etrafımdaki herkes aynı soruyu soruyor?
cevabımı veriyorummm....
e-v-e-t iyi düşündüm...
evlenmeyi ay pardon duster almayı kabul ediyorum ;)

şimdi lüx bir jeep alsam, ben o arabayı dağa bağa bayıra çıkarmam..yok çizilcek yok çamur olcak yok alt takımlar gidecek...ama duster da öyle bunlar gibi sorunum olmayacak çünkü duster da arazi ortamı için işçilik, konfor ve malzeme kalitesi fena değil...her ne kadar lagunadan sonra buna binmekte.....neyse....
yine de ben duster diyorummm o kadar!

ümiterkan' Alıntı:
Bayiler ellerindeki araçları eritmek için kampanyalar yapıyorlar ama bayilerin ellerinde ne kadar Duster var, orası tartışılır ;)

Bunlar da yeni fiyatlar ve Ambiance Dci 90bg 4x4 Duster
[attachment=1]

denizli dacia bayisine ne zaman gitsem en az 2 tane oluyor...en son gittiğim de 4 adet vardı..

macmaneman' Alıntı:
etrafımdaki herkes aynı soruyu soruyor?
cevabımı veriyorummm....
e-v-e-t iyi düşündüm...
evlenmeyi ay pardon duster almayı kabul ediyorum ;)

şimdi lüx bir jeep alsam, ben o arabayı dağa bağa bayıra çıkarmam..yok çizilcek yok çamur olcak yok alt takımlar gidecek...ama duster da öyle bunlar gibi sorunum olmayacak çünkü duster da arazi ortamı için işçilik, konfor ve malzeme kalitesi fena değil...her ne kadar lagunadan sonra buna binmekte.....neyse....
yine de ben duster diyorummm o kadar!

Bende Duster'ı alırken aynı düşüncelerdeydim. Çok da doğruymuş. Geçen ay Karadeniz'e gittim. Toplam 4500 km yol yaptım. Pek çok yaylaya çıktım, oldukça zorlu yollarda gittim. Çizilecek mi, çamur olacak mı diye hiç düşünmedim. Tatil sonunda aracımda en ufacık bir sıkıntı, gürültü, kırılma, dökülme olmadı. Aracım ortalama 6.0 lt / 100 km yakıt harcadı ( Kendim de hesapladım.) Üstelik ayder Yaylasında karşılaştığım Land Rover sahibi bir gezenbilir üyesi kendi araçlarının iyi olduğunu ama kendilerini de yaktığını söyledi. "Nasıl yani" diyince hem yakıttan, hem sıcaktan olduğunu söyledi. Eh ben bu kadar gezide ne sıcaktan, ne de yakıttan yanmadıysam, dağ-bayır sorunsuz gezdiysem daha ne olsun. Doğru yoldasınız diyorum ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR