"Dacia Duster alır mıydınız?" anketi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TTamer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 184
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,960

Dacia Duster alır mıydınız? (Would you buy a Duster?)

• Seviyorum. Hatta aldım ! (I like it so much that already bought one)

Kullanılan: 65 28.9%
  • Fena değil gibi görünüyor. Almayı düşünebilirim(Looks nice. May be, I can buy one.)

Kullanılan: 92 40.9%
  • Hiç bir fikrim yok. (I have no idea)

Kullanılan: 4 1.8%
  • Biraz daha denensin. O zaman güvenebilirim belki. (More experiences needed to enlighten me)

Kullanılan: 34 15.1%
  • Nefret ediyorum. (I hate it!)

Kullanılan: 30 13.3%

• Kullanılan toplam oy
    225
Ynt: "Dacia Duster alır mıydınız?" anketi

olguncandan' Alıntı:
Muhterem katılımcı; şayet başka başlıklara şöyle bir göz atsaydın, "yeni bir şey söylediğini zannederek" dile getiridklerinin kat kat fazlasının oralarda tartışıldığını görürdün.

Mevlana'dan:

DÜN DÜNDE KALMIŞTIR CANCAĞAZIM, YENİ ŞEYLER SÖYLEMEK LAZIM....

Bilmem anlatabildim mi?
anlatmışsında bende anlamadım mevlana yaşasa duster mı alırdı.yada şems dostu bırakıp gidiyomuşsun gitme,duster almayı düşünüyomuşsun sakın ha mı derdi.siz offroad topic altında bi anket açmışsınız.sonucuna eleştiriye açık olmanız lazım

Etiketler

Burası herkese her markaya açık bir paylaşım sitesi, madem amacınız bu değil(lafım sadece size) neden burdasınız?
Kendi sitenizi kurun kendi arkadaşlarınızı çağırın kendi kendinize konuşun.

tyt.fan' Alıntı:
anlatmışsında bende anlamadım mevlana yaşasa duster mı alırdı.yada şems dostu bırakıp gidiyomuşsun gitme,duster almayı düşünüyomuşsun sakın ha mı derdi.siz offroad topic altında bi anket açmışsınız.sonucuna eleştiriye açık olmanız lazım

Biz eleştiriye açığız zaten, siz bizi neye göre eleştiriyorsunuz onu anlamadım. Daha önce aracı arazide test ettiniz mi, yoksa 80cm kar olayı ile ilgili mi bu çırpınışlar ? bi bahsetseniz de anlasak.

tyt.fan' Alıntı:
sanırım bizlerde duster efsanesi mesajlardan sıkıldık.genele bi soru sorulmuş duster alırmısınız.insanlar cevap yazıyo.duster ın gidin diyeceğinize olgun candan davranın klasik bardak muhabbeti gibi düşünün.siz bardağın yarısı dolu diyosunuz.bi grup yarısı boş ve bardak çatlak kalan suda akacak diyo.

1.Türkçede büyük küçük harf, nokta, büyük harf filan var muhterem. Şayet kullanırsan yazdıkların daha iyi okunur. Hem de dili güzel kullanmış olursun. Yoksa sizin örtmeniniz göstermedi mi?

2. Duster efsanesi yok ortada; öyle algıladıysan, senin sorunun arkadaşım. Sadece Duster hakkında tartışmalar, fikir yürütmeler, eleştiriler, açıklamalar var.

3. "Gidin Duster alın" dediğimi demek suizandır, en azından okuduğunu anlayamamaktır. (okuduğundan bile kuşkuluyum)

4.Bardağın boş olduğunu söyleyene ümiterkan bile "senin fikrindir, saygılar" diyor. Zatım da aynı şeyi paylaşıyor.

5.Şayet bu mesajlarda "Duster efsanesi" olduğunu düşünüyorsan ve "sıkıldı" ise, başka forumlar var; burada yolunu dört gözle bekliyor değiliz.

Allah işini rast getirsin; Allah gönlüne göre versin, gönlün hangi otoyu çekiyorsa, oralar da boş, oralarda da muhabbet edenler var. Daha iyi anlaşırsınız.

zaten adım adım bakarsanız 1820 dostum ana sayfa -offroad-araçlar -duster diye gidiyo topic.biz dam üzerinde saksağan demiyoruz.başlık d 80 için tele ve filtre olur.yada nüklear enerjimi hes lermi dustercı arkadaşlara hak veririz.offroad sevenlerin forumunda araçlara hurda yaşlı bitik diyorlar,kendi araçları eleştirilince mais ortağı gibi sertleşiyorlar.sanki ithalatçıyla direk tartışıyoruz
bide nissan reno dacia kardeş.araçlar quasqai nin ruh ikiziymiş.o zaman tata jaguar markasını aldı.tata inca da jaguarın xj nin klonu

AL1820' Alıntı:
Burası herkese her markaya açık bir paylaşım sitesi, madem amacınız bu değil(lafım sadece size) neden burdasınız?
Kendi sitenizi kurun kendi arkadaşlarınızı çağırın kendi kendinize konuşun.

Kıymetli katılımcı; izninle biraz daha açık yazayım.

Paylaşmaktan, eleştiriden, hatta gerekçelendirerek kötülemekten kimse rahatsız olmuyor.

Aylar önce "arazi aracı, off-road aracı" gibi konular çok tartışıldı ve uzmanlar bilgilendirdi, benim gibi bilmeyenler öğrendi.

Sanki bunlar hiç konuşulmamış gibi, biri çıkıp da aynı şeyleri tavada pişirmeye kalkınca, bıkkınlık veriyor. (Demek istediğim bu)

Paylaşım "saçma sapan şeylerin paylaşımı" değil, bilgi, düşünce ve deneyimlerin paylaşımıdır.

Haaa, bir katılımcı "ben saçma şeyler paylaşacağım" derse, açar bir başlık, paylaşır da paylaşır.

tyt.fan' Alıntı:
zaten adım adım bakarsanız 1820 dostum ana sayfa -offroad-araçlar -duster diye gidiyo topic.biz dam üzerinde saksağan demiyoruz.başlık d 80 için tele ve filtre olur.yada nüklear enerjimi hes lermi dustercı arkadaşlara hak veririz.offroad sevenlerin forumunda araçlara hurda yaşlı bitik diyorlar,kendi araçları eleştirilince mais ortağı gibi sertleşiyorlar.sanki ithalatçıyla direk tartışıyoruz
bide nissan reno dacia kardeş.araçlar quasqai nin ruh ikiziymiş.o zaman tata jaguar markasını aldı.tata inca da jaguarın xj nin klonu

Sevgili Mesut sizden sağlam eleştiriler bekliyoruz, varsa tecrübelerinizden de istifade etmek isteriz ;)

araç kalitesi düşük olunca imla da düşük oluyor.kusura bakmayınız olgun vede candan muhterem.fakat forum geleneği gereği büyük harf kullanmıyoruz,çünki bağırmak olarak anlaşılıyor.böylece mevlana dan alıntı yapsanız dahi bağırtı algılanıyor.haklı olduğunuz bir konu var.duster ve duster sahiplerini(sizin gibi fanatikleri kastediyorum)kaale almak hata.bırakalım duster avcılar kahvehanesinde 60 santim 80 santim karda dolaşılsın.ekin tarlalarında epik geziler yapılsın.fon da enya dan bi müzik hayal edelim.siz sallayın biz inanalım.mutlu mesut.size hayırlı traşlar.

tyt.fan' Alıntı:

Valla kıymetli katılımcılar, ben bu arkadaşın ne dediğini anlayamadım. Lütfen bana açıklayabilir misiniz?

Ya da en iyisi, bu arkadaşı yok sayalım, kendi kendisine konuşsun. Ya da anlaşılır yazsın ki okuyalım.

Sayın katılımcı,

Forum kuralları arasında "Türkçeyi doğru kullanmak" var, sürekli büyük harf yasak (ki doğrudur)

Noktalardan sonra bir boşluk verilir ve büyük harfle başlanır. (Dünyanın bütün dillerinde (çince ve japoncayı bilmiyorum) bu böyledir.

Yazı kalitesi, hakkında yazılan oto/araba kalitesiyle değil kişinin kendisiyle ilgilidir.

Saygıyla sunulur.

olguncandan' Alıntı:
Valla kıymetli katılımcılar, ben bu arkadaşın ne dediğini anlayamadım. Lütfen bana açıklayabilir misiniz?

Ya da en iyisi, bu arkadaşı yok sayalım, kendi kendisine konuşsun. Ya da anlaşılır yazsın ki okuyalım.

;D ;D

Selam ümiterkan,

Bu 4x4 lerin bir kusurunu dün farkettim.

Egsozların duruşu sakat. Uzaklaşma açısını olumsuz etkiliyor. 4x2 lerin egsozları daha iyi konumlanmış.

Yanıldım mı?

olguncandan' Alıntı:

Sayın katılımcı,

Forum kuralları arasında "Türkçeyi doğru kullanmak" var, sürekli büyük harf yasak (ki doğrudur)

Noktalardan sonra bir boşluk verilir ve büyük harfle başlanır. (Dünyanın bütün dillerinde (çince ve japoncayı bilmiyorum) bu böyledir.
exel word standartlarında yazamıyorum.bağışlayın olgun candan.sayfanın en üstünde gezenbilir anted altına bakarsan,adım adım anasayfa-offroad-araçlar-duster diye gittiğini görürsün.
hal bu iken biz offroad tartışmıyoruz demek safsata.konu duster ama ana konu offroad.beni yok say problem değil.ama farkındamısın sizden başka duster ı kaale alan yok.duster adam yer
ine konulmuyor.tartışılmıyor bile .10 15 kişi yazıp okuyorsunuz.siz beni yoksayın teşekkür ederim.forumun %90 ı sizi yoksaymış.toplam kullanılan oy 100 kadar.nokta virgüllerimi duster için ziyan etmek istememiştim
n

tyt.fan' Alıntı:
olguncandan' Alıntı:

Sayın katılımcı,

exel word standartlarında yazamıyorum.bağışlayın olgun candan.sayfanın en üstünde gezenbilir anted altına bakarsan,adım adım anasayfa-offroad-araçlar-duster diye gittiğini görürsün.
hal bu iken biz offroad tartışmıyoruz demek safsata.konu duster ama ana konu offroad.beni yok say problem değil.ama farkındamısın sizden başka duster ı kaale alan yok.duster adam yer
ine konulmuyor.tartışılmıyor bile .10 15 kişi yazıp okuyorsunuz.siz beni yoksayın teşekkür ederim.forumun %90 ı sizi yoksaymış.toplam kullanılan oy 100 kadar.nokta virgüllerimi duster için ziyan etmek istememiştim
n

Murat Bey aracınızın markası nedir ?

Bende az önce sizin için tam bunu dedim.

olguncandan' Alıntı:
Kıymetli katılımcı; izninle biraz daha açık yazayım.

Paylaşmaktan, eleştiriden, hatta gerekçelendirerek kötülemekten kimse rahatsız olmuyor.

Aylar önce "arazi aracı, off-road aracı" gibi konular çok tartışıldı ve uzmanlar bilgilendirdi, benim gibi bilmeyenler öğrendi.

Sanki bunlar hiç konuşulmamış gibi, biri çıkıp da aynı şeyleri tavada pişirmeye kalkınca, bıkkınlık veriyor. (Demek istediğim bu)

Paylaşım "saçma sapan şeylerin paylaşımı" değil, bilgi, düşünce ve deneyimlerin paylaşımıdır.

Haaa, bir katılımcı "ben saçma şeyler paylaşacağım" derse, açar bir başlık, paylaşır da paylaşır.

Bu başlığa uygun bir haber yazalım ;)

"Kompakt SUV segmentinde Nissan Qashqai’yi görüyoruz. Rakiplerine fırsat tanımayan Qashqai, Mart ayında 1254 adet sattı. Dacia’nın ilk SUV modeli olan Duster ise 693 adetle ikinci sırada bulunuyor. 675 adet satan Chevrolet Captiva ise Duster’ın ensesinde."

Kaynak: http://www.arabam.com/haber/Otomobille-Yasam-Son-uc-ayda-hangi-model-daha-cok-satti/Detay-292366?vzn=1

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR