"Dacia Duster alır mıydınız?" anketi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TTamer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 184
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,951

Dacia Duster alır mıydınız? (Would you buy a Duster?)

• Seviyorum. Hatta aldım ! (I like it so much that already bought one)

Kullanılan: 65 28.9%
  • Fena değil gibi görünüyor. Almayı düşünebilirim(Looks nice. May be, I can buy one.)

Kullanılan: 92 40.9%
  • Hiç bir fikrim yok. (I have no idea)

Kullanılan: 4 1.8%
  • Biraz daha denensin. O zaman güvenebilirim belki. (More experiences needed to enlighten me)

Kullanılan: 34 15.1%
  • Nefret ediyorum. (I hate it!)

Kullanılan: 30 13.3%

• Kullanılan toplam oy
    225
Ynt: "Dacia Duster alır mıydınız?" anketi

AL1820' Alıntı:
Bende az önce sizin için tam bunu dedim.

Sayın 1820, pek bağlantı kuramadım, bağışlayın. Dediğiniz gibi olsun. ;D

Ümiterkan, niye Duster az sattı ki? ;D Yoksa araba mı bulamıyorlar müşteriler. ;D

Tüh, bizim fabrika zarar edecek. ;D

Gerçi hissesini de almadık romanya borsasından ama, alsaydık zarar edecektik yani.

Etiketler

ümit bey benim aracım yok.motorun yerini discovery belgesellerinde öğrendim.kontak anahtarı ile ingiliz anahtarı arasındaki fark dışında otomobillerle ilgili hiç bir bilgim deneyimim yok.kalabalığı görünce girdim foruma.baktım en kalabalık duster başlığı.'damladım'.imlâm zamanla düzelir.daha yeni yeni yazıyorum pc de.büyük harfe nasıl geçiyo öğrendiğimde daha okunaklı yazacağım.yazılanları zevk içinde okudum inanasım gelmedi.bende birşey söyliyeyim dedim.durum bundan ibaret.arz ederim.saygılarımla

Adamin biri bir köyde sokağa atılmış hurdaya ayrılmış cj5 'i alıyor,allıyor pulluyor offroad yapıyorum diyor da, ben 0 aldığım arabayla mı offroad yapamıcam..Dibine kadar vururum, o adamın harcadığı paranın yarısını harcar, kral offroad'cu olurum. Ne abartıyorsunuz offroad 'u siz böyle.. Sanki yıllar yılı eğitim alıpta yapılan bir dava. Veririm parasını, bir hoca tutarım veririm parasını aracı baştan aşağıya offroad 'a uygun getiririm, parasıyla değil mi gider palet taktırırım , bizim araçlara verdiğimiz paralardan kime ne onu anlamıyorum yazıkmışta günahmışta.

SERKANEFE' Alıntı:
Adamin biri bir köyde sokağa atılmış hurdaya ayrılmış cj5 'i alıyor,allıyor pulluyor offroad yapıyorum diyor da, ben 0 aldığım arabayla mı offroad yapamıcam..Dibine kadar vururum, o adamın harcadığı paranın yarısını harcar, kral offroad'cu olurum. Ne abartıyorsunuz offroad 'u siz böyle.. Sanki yıllar yılı eğitim alıpta yapılan bir dava. Veririm parasını, bir hoca tutarım veririm parasını aracı baştan aşağıya offroad 'a uygun getiririm, parasıyla değil mi gider palet taktırırım , bizim araçlara verdiğimiz paralardan kime ne onu anlamıyorum yazıkmışta günahmışta.

Valla serkanefe, ben (mercedes G hariç) ne eski araba alırım, ne de kendi arabama bir sürü şey ekleyip çamurdan çamura koşarım. Gerçi bunu yapanları zevkle seyreder ve tebriklerimi sunarım; hobi güzel bir şeydir. Ama benim gireceğim çamurlar, çıkabileceğim çamurlar olur.

Zaman zaman araba almayı düşünen arkadaşlara "normal oto almayın, SUV tipi alın diyoruz. (Duster olmasın da Quaskhai olsun) Nedeni de şu: Bir yola girdiğinizde "şimdi ne çıkacak, acaba altını vurur muyum, yolda kalır mıyım" diye düşünmemek...

Duster'ın en güzel tarafı, bilmediğiniz bir yola girdiğinizde, ufak engellerin sizi duraklatamayacağını bilmek.

Bir de (galiba kahraman mı yazmıştı, sen mi yazmıştın) şehir içinde, asfaltta yok kasisti, yok bozuk yoldu diye duraklamamak. Basıp geçmek... :smiley:

serkan bey, anlattığınız şekilde olur tabi ama sayısal tutturduysanız. Benim 99 model aracımlaorman içine girdiğimde
boyayı çizen dallara takmıyorum, yada altı taşa vurduğunda acımıyorum. Yepyeni araca acımayacak kim varki aramızda
herkes sıfır araç alırken ulaşabildiğinin en iyisini alırken?

olguncandan' Alıntı:
Bir de (galiba kahraman mı yazmıştı, sen mi yazmıştın) şehir içinde, asfaltta yok kasisti, yok bozuk yoldu diye duraklamamak. Basıp geçmek... :smiley:

Aynen öyle,geçende bahçeşehire gidiyorum basmaya müsait bi yol o tarafta inanır mısın bir çukura girdim aklım çıktı o hızda, normal araç giricek varya o cukura, telef olur o araç o kadar diyim..

AL1820' Alıntı:
serkan bey, anlattığınız şekilde olur tabi ama sayısal tutturduysanız. Benim 99 model aracımlaorman içine girdiğimde
boyayı çizen dallara takmıyorum, yada altı taşa vurduğunda acımıyorum. Yepyeni araca acımayacak kim varki aramızda
herkes sıfır araç alırken ulaşabildiğinin en iyisini alırken?

ben hiç acımıyorum, o kadar para vermisim ben ona bakıcağıma o bana baksın. Çukur mukur hakketire, tarla bayır sürdüm aracı. Tek korkum çizik bunun haricinde umrumda değil. Parçası bi kere ucuz bu aracın, o yandan hiç sıkıntım yok ki garantisi var zaten..

JEEPE BİNMEK İÇİN ALDIM KONFORUNA BAKMADIM KONFOR İSTEYEN LÜKS İSTEYEN ARKADAŞLAR BMV X 6, LAND ROVER, AUDİ Q 7, ÇAPTİVA, ALSINLAR KİMSE KUSURA BAKMASIN 40.000,00 LİRA VERİPTE KONFON BEKLEMESİNLER,
YAKITI AZ, VERGİSİ UCUZ, YÜKSEK ARAZİ ARABASI AMA KİM ARAZİYE GİDİYOR HERKES ŞEHİR İÇİNDE KULLANIYOR, TABİKİ İÇİ BİRAZ KONFORLU OLSA İYİ OLUR AMA BU PARAYADA KUSURA BAKMAYIN KİMSE LÜKS BİR ARABA VERMEZ. İBTEYEN NİSSAN KAŞKAİ ALSINLAR

Arkadaşlar aldım bile kusura bakmayın 40,00,00 liraya kimse size konforlu bir araba vermez konfor istiyorsanız bmw x6, captiva, audi A6. land rover alın konforlu araba almışy olursunuz. ama vergisi yakıtı ne olacakm. hem ucuz araba alıyorsunuz. hem vergisi cleodan bile az. yakıtı az daha ne olacakki alınmış alınmıştır. kendimi tatmin etmek jeepe binmek için aldım kim ne derse desinler biz dağlaramı gidiyoruz herkes şehir içinde kullanıyor bu paraya bu kadar yüksek araba olur kusura bakmayın isteyen aılır isteyen almaz herkesin kendi bileceği iş

SERKANEFE' Alıntı:

;D ;D ;)

SERKANEFE' Alıntı:
ben hiç acımıyorum, o kadar para vermisim ben ona bakıcağıma o bana baksın. Çukur mukur hakketire, tarla bayır sürdüm aracı. Tek korkum çizik bunun haricinde umrumda değil. Parçası bi kere ucuz bu aracın, o yandan hiç sıkıntım yok ki garantisi var zaten..

Senin garanti kapsamına giren parcalar öyle ciflikmi orası adam kırsın döksün değiştir garantiden yok bilader yedirmezler adama garanti sadece fabrikasyondan gelen arızalar içindir yapma etme seen onu asfalttan indirme aşşağıya haaa buarada yüreyen aksama garanti yoktur hiçbir firmada.
sensen ol güvenme fazla dustere atar seni sonra bayırdan yamactan aşşaya ona göre tarla camur terstir o araclara.sen onu asfaltdan başka yerde kullanma yazık sıfır dustere.

otecopel' Alıntı:
Senin garanti kapsamına giren parcalar öyle ciflikmi orası adam kırsın döksün değiştir garantiden yok bilader yedirmezler adama garanti sadece fabrikasyondan gelen arızalar içindir yapma etme seen onu asfalttan indirme aşşağıya haaa buarada yüreyen aksama garanti yoktur hiçbir firmada.
sensen ol güvenme fazla dustere atar seni sonra bayırdan yamactan aşşaya ona göre tarla camur terstir o araclara.sen onu asfaltdan başka yerde kullanma yazık sıfır dustere.

ARKADAŞIM PARAM VAR, sana dert mi ?

SERKANEFE' Alıntı:
ARKADAŞIM PARAM VAR, sana dert mi ?

Kızma yav serkanefe, arkadaşımız seni düşündüğü için senin adına iyi bir tembihte bulunmuş. ;D

Mesela ben insanların kendi paralarıyla kendi zararlarını arzu etmem.

De, şu garanti meselesinde arkadaşımız haklı. Garanti imalat hatalarını kapsar. Ama parçası ucuz ise sorun yok. Allah yeter ki kaza bela vermesin.

SERKANEFE' Alıntı:
pişkinliğe bakar mısın ?

al o paranı bilmem ne.. Bu ne demek ?

Var biraderim, eşşek yükü kadar para kazanıyorum, Türkiye'nin en iyi yazılımcılarından bitanesiyim ben, aileden de var.. Ben bir senelik maaşımla bu aracı aldım oke mi şimdi ;)
Görgüsüzlüğün lüzumu yok efendi.Burası forum ortamı her kesimden her gelir düzeyinden insan var.Bu kadar paran varsa alırsın 0km LC v8 bakarsın yoluna,kırarsın dökersin yaptırırsın yeniden,garantiye sokarsın vs.Senin paran kimseye dert değil burada. Türkiye'nin en iyi yazılımcıları arasına girmişsin de hala para ile görgüsüzlüğün ne kadar ayıp bir şey olduğunu öğrenememişsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.