"Dacia Duster alır mıydınız?" anketi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TTamer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 184
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,489

Dacia Duster alır mıydınız? (Would you buy a Duster?)

• Seviyorum. Hatta aldım ! (I like it so much that already bought one)

Kullanılan: 65 28.9%
  • Fena değil gibi görünüyor. Almayı düşünebilirim(Looks nice. May be, I can buy one.)

Kullanılan: 92 40.9%
  • Hiç bir fikrim yok. (I have no idea)

Kullanılan: 4 1.8%
  • Biraz daha denensin. O zaman güvenebilirim belki. (More experiences needed to enlighten me)

Kullanılan: 34 15.1%
  • Nefret ediyorum. (I hate it!)

Kullanılan: 30 13.3%

• Kullanılan toplam oy
    225
Ynt: "Dacia Duster alır mıydınız?" anketi

Assasin' Alıntı:
Görgüsüzlüğün lüzumu yok efendi.Burası forum ortamı her kesimden her gelir düzeyinden insan var.Bu kadar paran varsa alırsın 0km LC v8 bakarsın yoluna,kırarsın dökersin yaptırırsın yeniden,garantiye sokarsın vs.Senin paran kimseye dert değil burada. Türkiye'nin en iyi yazılımcıları arasına girmişsin de hala para ile görgüsüzlüğün ne kadar ayıp bir şey olduğunu öğrenememişsin.

ağzına sağlık dostum.menkıbeci olgun dostumuz bilir ama ben hatırlatayım;fakirlikten krallığa çıkan bi hükümdar zavallı babası hikayesi vardır.buda öyle yazılımın kralını yazabiliyorsun ama yazılımında hata var,parayı bulunca error vermişsin.daha önce konu olmuştu önce hilim ,sonra ilim.imla dersi verceğinize parasını verip edep dersi alın

Etiketler

siz burdaki, insanları parasız oldukları içinmi eski taşıtlara biniyor sanıyorsunuz?
bu tamamen gönül meselesi...
hem herkesin parası kendine param çok demek de ne demek?

abiler kusura bakmayın ama konuyu birkez daha okuyun bence. Serkan abiye neler dendiğini bir kez daha görün. Sonra hak vereceksiniz.

Saygılarımla CAN..

tyt.fan' Alıntı:
ağzına sağlık dostum.menkıbeci olgun dostumuz bilir ama ben hatırlatayım;fakirlikten krallığa çıkan bi hükümdar zavallı babası hikayesi vardır.buda öyle yazılımın kralını yazabiliyorsun ama yazılımında hata var,parayı bulunca error vermişsin.daha önce konu olmuştu önce hilim ,sonra ilim.imla dersi verceğinize parasını verip edep dersi alın

Yav muhterem, işine gücüne baksana; niye beni karıştırıyorsun...

Kimle takaza edersen et, Allah mübarek etsin.

olguncandan' Alıntı:
Yav muhterem, işine gücüne baksana; niye beni karıştırıyorsun...

Kimle takaza edersen et, Allah mübarek etsin.
olgun bey,olgun davranın.arkadaşınıza sahip çıkın.egzostu yanlış konumlandırmışlar filan değiştirin topic i.arazidede böyle iseniz sizle yola çıkılmaz.çamura batanı bırakır gazlarsınız.edepsizlik etti arkadaşınız,uslup a dikkat edelim bizler düzgün varlıklı cool larız falan ,alın arkadaşınızı salaş ortamdan.hurdacılara yem edip offline oldunuz.

şu dastır a bir de kullanıcı profili anketi açılsa fena olaz sanki ;D

a) kolpa offroyd
b) eski çakal tofaş şahin
c) patates baskı
d) vs vs
e) bla bla bla

;)

Assasin' Alıntı:
Görgüsüzlüğün lüzumu yok efendi.Burası forum ortamı her kesimden her gelir düzeyinden insan var.Bu kadar paran varsa alırsın 0km LC v8 bakarsın yoluna,kırarsın dökersin yaptırırsın yeniden,garantiye sokarsın vs.Senin paran kimseye dert değil burada. Türkiye'nin en iyi yazılımcıları arasına girmişsin de hala para ile görgüsüzlüğün ne kadar ayıp bir şey olduğunu öğrenememişsin.

size dert değil ozaman aracımız, adamı delirtiyorsunuz. 4 araç var bizde neyse. Sen o arkadaşa çıkışacağına sen bana neden çıkıyorsun seviyeyi düşüren o, demek ki sizede param dokunmuş.

olcaytuna' Alıntı:

a) kolpa offroyd
c) patates baskı
d) vs vs
e) bla bla bla

;)

Birde Dusteri sevmeyenler profili . Fena olmazdı yani....
[attachment=2]

resim.jpg

bana para muhabbeti yapacak olan bir önceki sayfayıda okusun gelsin, konunun sonundan okuyup buraya cevap yazılırsa olmaz !

beyler ayrılın bakayım. kavga yok..ayrılın.. noluyor ya? koca adamlar bir araç markası için kavgaya başladı.. hüseyin abi, serkan efe sakin olun. ikinizde forum için değerli insanlarsınız. yarın bir etkinlik olur yüz yüze gelinir.

SERKANEFE' Alıntı:
size dert değil ozaman aracımız, adamı delirtiyorsunuz. 4 araç var bizde neyse. Sen o arkadaşa çıkışacağına sen bana neden çıkıyorsun seviyeyi düşüren o, demek ki sizede param dokunmuş.
Arkadaş sana "yapma etme garantiye girmez" demiş sen"param var sana dert mi" cevabını vermişsin.Sana cevap verenin o şekilde üslübu yanlıştı ,ama olayı sen başlatmışsın.Olayı başlatan sensin sonra burda modlara giriyorsun haklıymış gibi yok bana öyle dedi vs.Nerede yaşıyorsun bilmiyorumda sen tanımadığın adama bu cevabı verdiğinde yok çok parası var bunun,yok çok iyi yazılımcı vs. dinlemez suratının ortasına oturtturuverir aman dikkat et.Verdiğin cevap cevap mı da adam gibi cevap bekliyorsun.Param sana da dokundu demişsin sanırım bana."Adam olana" asgari maaş bile çok , sen istersen maisi satın al bana dokunmaz.

Assasin' Alıntı:
Arkadaş sana "yapma etme garantiye girmez" demiş sen"param var sana dert mi" cevabını vermişsin.Sana cevap verenin o şekilde üslübu yanlıştı ,ama olayı sen başlatmışsın.Olayı başlatan sensin sonra burda modlara giriyorsun haklıymış gibi yok bana öyle dedi vs.Nerede yaşıyorsun bilmiyorumda sen tanımadığın adama bu cevabı verdiğinde yok çok parası var bunun,yok çok iyi yazılımcı vs. dinlemez suratının ortasına oturtturuverir aman dikkat et.Verdiğin cevap cevap mı da adam gibi cevap bekliyorsun.Param sana da dokundu demişsin sanırım bana."Adam olana" asgari maaş bile çok , sen istersen maisi satın al bana dokunmaz.

Gına getirdiniz, sen ve senin gibiler,üstüne herşeyde vazife çıkaranlar,bu forum kişisel öğüt verme yeri değil, bilgi paylaşım yeri,gidin öğüdünüzü başkasına çoluk çocugunuza verin ,basit basit al o paranı, yok suratının ortasına filan, iyice çirkinleşip basitleştiniz.. Hadi işinize gücünüze gidiniz.. Daha da siz ve sizin gibi düşünenlerle işim olmaz.

olcaytuna' Alıntı:

a) kolpa offroyd
c) patates baskı
d) vs vs
e) bla bla bla

;)

Hani temel demiş ya, "ne pirisu uşağam, hepisu hepisu."

Yav arkadaş, sen takılıp karavan sitesine, kapısı bacası beldesi/yeri vs. tartışsan ya!

Arkadaşlar artık basit makineler yüzünden birbirimiz kırmaya hiç gerek yok. Takdir edersiniz ki insanların bir sabrı var ve üzerine de çok gidilince sabır taşıyor ve istenmeyen durumlar olabiliyor. Biliyorum ki bu tür şeyler yüzyüze olsa kırgınlık seviyesine ulaşmadan dostça tartışılır. Herkes de anlayışla karşılar. Çünkü zevkler, renkler ve beklentiler farklıdır, Birinin sevdiğini öteki sevmeyebilir. Bu gayet doğal bir durum. Ben önce buradaki Duster sahibi olup da aşırıya kaçan ve diğer dostları üzen şeylerden ötürü onlar adına özür diliyorum. Eminim ki kendileri de böyle olmasını istemezdi. Bu işi tatlıya bağlayalım. Tartışma ana konudan sapıp başka yerlere doğru kaymadan konuyu kapatalım isterseniz. Aksi halde moderatörler müdahale edecek, bilesiniz ;)

Saygılar

umiterkan' Alıntı:
Arkadaşlar artık basit makineler yüzünden birbirimiz kırmaya hiç gerek yok. Takdir edersiniz ki insanların bir sabrı var ve üzerine de çok gidilince sabır taşıyor ve istenmeyen durumlar olabiliyor. Biliyorum ki bu tür şeyler yüzyüze olsa kırgınlık seviyesine ulaşmadan dostça tartışılır. Herkes de anlayışla karşılar. Çünkü zevkler, renkler ve beklentiler farklıdır, Birinin sevdiğini öteki sevmeyebilir. Bu gayet doğal bir durum. Ben önce buradaki Duster sahibi olup da aşırıya kaçan ve diğer dostları üzen şeylerden ötürü onlar adına özür diliyorum. Eminim ki kendileri de böyle olmasını istemezdi. Bu işi tatlıya bağlayalım. Tartışma ana konudan sapıp başka yerlere doğru kaymadan konuyu kapatalım isterseniz. Aksi halde moderatörler müdahale edecek, bilesiniz ;)

Saygılar

EVET doğru söylüyorsunda burada madatörler hiçbirsey yapmıyor bu konuyla alakalı saten ben o insanla alakalı birtakım resmi işlemlerde bugün içerisinde yani tarih 13/nisan/2011 tarihinde resmi kayıtlarda bulunulmustur bundan sonra ve bundan önce site içerisinde özgün hakla kanununda GEREKLİ YASAL İŞLEMLERDE BULUNULMUŞTUR bundan sonra karar lar site yönetiçileri ve üyesi olan mensub arkadaşlarla T.C.K karşısında ve gerekli mahgeme de sanık olarak bu konu YARGI ÖNÜNDE HAKİMLER TARAFINDAN TÜRK CEZA KANUNUN FİKREN VE FİİLEN İŞLENMİŞ olduğu acık yolu olup bu konuyla alakalı davayı sayın savcımız kabul etmiş ve dava konusu olduğunu kabul etmiş.BUNDAN SONRA KARARLAR TÜRK CEZA MAHGEMELERİ TAFINDAN ÖN GÖRÜLEN CEZAYA TABİ OLACAKTIR .SAYGILARIMLA .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,643
Kaydolan Son Üyemiz
ekstırimsever22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR