tyt.fan
Zirve
Ynt: "Dacia Duster alır mıydınız?" anketi
ağzına sağlık dostum.menkıbeci olgun dostumuz bilir ama ben hatırlatayım;fakirlikten krallığa çıkan bi hükümdar zavallı babası hikayesi vardır.buda öyle yazılımın kralını yazabiliyorsun ama yazılımında hata var,parayı bulunca error vermişsin.daha önce konu olmuştu önce hilim ,sonra ilim.imla dersi verceğinize parasını verip edep dersi alın
Assasin' Alıntı:Görgüsüzlüğün lüzumu yok efendi.Burası forum ortamı her kesimden her gelir düzeyinden insan var.Bu kadar paran varsa alırsın 0km LC v8 bakarsın yoluna,kırarsın dökersin yaptırırsın yeniden,garantiye sokarsın vs.Senin paran kimseye dert değil burada. Türkiye'nin en iyi yazılımcıları arasına girmişsin de hala para ile görgüsüzlüğün ne kadar ayıp bir şey olduğunu öğrenememişsin.
ağzına sağlık dostum.menkıbeci olgun dostumuz bilir ama ben hatırlatayım;fakirlikten krallığa çıkan bi hükümdar zavallı babası hikayesi vardır.buda öyle yazılımın kralını yazabiliyorsun ama yazılımında hata var,parayı bulunca error vermişsin.daha önce konu olmuştu önce hilim ,sonra ilim.imla dersi verceğinize parasını verip edep dersi alın