Ynt: "Dacia Duster alır mıydınız?" anketi
ben ilk oncelikle tesekkur ederim yargiya tasidiginiz icin bakalim,yuce turk adaleti o guzel ve nadide sozcugu anlam ve ifade olarak nasil anlicak ve nasil cezai bir yaptirim uygulayacak gorucez.
otecopel' Alıntı:EVET doğru söylüyorsunda burada madatörler hiçbirsey yapmıyor bu konuyla alakalı saten ben o insanla alakalı birtakım resmi işlemlerde bugün içerisinde yani tarih 13/nisan/2011 tarihinde resmi kayıtlarda bulunulmustur bundan sonra ve bundan önce site içerisinde özgün hakla kanununda GEREKLİ YASAL İŞLEMLERDE BULUNULMUŞTUR bundan sonra karar lar site yönetiçileri ve üyesi olan mensub arkadaşlarla T.C.K karşısında ve gerekli mahgeme de sanık olarak bu konu YARGI ÖNÜNDE HAKİMLER TARAFINDAN TÜRK CEZA KANUNUN FİKREN VE FİİLEN İŞLENMİŞ olduğu acık yolu olup bu konuyla alakalı davayı sayın savcımız kabul etmiş ve dava konusu olduğunu kabul etmiş.BUNDAN SONRA KARARLAR TÜRK CEZA MAHGEMELERİ TAFINDAN ÖN GÖRÜLEN CEZAYA TABİ OLACAKTIR .SAYGILARIMLA .
ben ilk oncelikle tesekkur ederim yargiya tasidiginiz icin bakalim,yuce turk adaleti o guzel ve nadide sozcugu anlam ve ifade olarak nasil anlicak ve nasil cezai bir yaptirim uygulayacak gorucez.