Ynt: "Dacia Duster alır mıydınız?" anketi
Kimse kusura bakmasın; hatta isterse baksın, "bu ne yav" diye sormadan geçemiyorum.
Basit bir tartışmayı yargıya taşımak.... Ne tuhaf! Çocuk bahçesi mi burası ey halkımız! "Seni babama söylicem..." der gibi.
Siyasileri de geçtiniz. (sözüm müdahil olanlara) Bir siyasi bir laf eder, siyasimiz hemen soluğu mahkemede alır. Başka zaman öbürü gibi....
Dostlar, forum ortamına tahammül edemeyen çekip gider. Forumlarda tartışmalar da olur atışmalar da. Şayet adap sınırlarını aşan varsa, moeratöre bildirirsiniz olur biter.
Haaa, bu konuyu soruşturma konusu olarak kabul edecek ve soruşturmaya değer görecek bir savcı çıkarsa, onun da hukuk adamlığından kuşku duyarım. (Mahkemeci arkadaş, bunu da yargıya taşı. "Birinin hukuk adamlığından kuşku duymak" diye bir suç var mı, önce TCK'ya bak.) Bir kere şunu net görelim; burada herkes sanal kimliği ile bulunuyor. Gerçek kişi olmadıktan sonra, sanal kişinin özlük haklarına saldırı diye bir şey olmaz. Yargı margı diye ortalığa sözümona tehdit salıp durmayın. Ne olacak suç duyurusunda bulunursan.... Söyleyeyim, senin mesajın da serkanefeyi "tahkir ve tezyif etmek" amaçlı. O zaman o da senden şikayetçi olma hakkına sahiptir.
Basbaya "kişinin mülkiyet sahipliği"yle alay etmişsin. Hadi bakalım, ayıkla pirincin taşını.
Öyle çıkıp da "yargıya taşıdım" demekle olmuyor bu işler. Kişinin önce kendisine bakması lazım.
Serkanefe, seni biraz daha sükûnete davet ediyorum. Bu sayfaları kaydet; şayet o arkadaş gerçekten dediğini yapmışsa ve bir soruşturma yapılırsa (ki bu memlekette bu kadar basit şeylerle uğraşacak hukuk adamı yoktur), savunmanı yazmak benden.